Libnet.ro
UNICEF

23:15

Guvernul Orban a adoptat OUG pentru eliminarea inechitatilor in cazul pensionarilor din domeniul minier. Ce prevede actul normativ

B1 B1,
Guvernul Orban a adoptat OUG pentru eliminarea inechitatilor in cazul pensionarilor din domeniul minier. Ce prevede actul normativ

Guvernul Orban a completat, miercuri, Legea privind sistemul unitar de pensii publice pentru a elimina inechitatile in cazul pensionarilor din domeniul minier, arata un comunicat de presa transmis de Palatul. continuă pe B1

Guvernul a adoptat OUG prin care spitalele private pot accesa programe publice de sanatate

Guvernul a adoptat, marti, proiectul de Ordonanta de Urgenta prin care serviciile medicale din cadrul programelor nationale de sanatate curative se pot derula atat prin furnizori publici, cat si prin furnizori privati, informeaza Mediafax. Pacientii vor accesa serviciul medical pe care-l considera mai bun, a scris Raluca Turcan pe Facebook.

Guvernul Orban lucreaza la OUG pentru alegeri

UPDATE: Premierul Ludovic Orban a confirmat, marti, ca lucreaza la OUG pentru alegerile anticipate. Confruntat cu posibilitatea demiterii la motiunea de cenzura, Guvernul Orban planuieste aprobarea, in.

Lovitura de proportii pentru Guvernul Orban. Victor Ponta ar putea vota pentru motiunea de cenzura

Motiunea de cenzura contra Guvernului Orban se voteaza miercuri, pe 5 februarie. Victor Ponta a facut un anunt, chiar cu o zi inainte de acest moment decisiv. Motiunea a fost initiata de catre PSD si UDMR, documentul oficial fiind citit luni in plenul Senatului. Lovitura de proportii pentru Guvernul Orban Victor Ponta ar putea sa .

Guvernul Orban ia masuri impotriva coronavirusului. Ce ordonanta de urgenta ni se pregateste

Conform OMS, sunt peste 250 de cazuri de infectie cu coronavirus. Romania, conform oficialilor, este in alerta si in acest moment se anunta masuri de urgenta pe tot teritoriul tarii pentru a preintampina o posibila criza. Guvernul Orban ia masuri impotriva coronavirusului Dupa ce, in data de 27 ianuarie, anul curent, se anunta la Unitatea .

Motiunea de cenzura azi in Parlament. Guvernul Orban trebuie demis de urgenta

Astazi, incepand cu ora 14, in sedinta reunita a celor doua camere din Parlamentul Romaniei, s-a pus in discutie Motiunea de cenzura prin care se doreste demiterea actualei guvernari liberale. Motiunea de cenzura azi in Parlament Actuala guvernare este amenintata cu demiterea prin Motiunea de cenzura propusa pentru dezbatere de PSD si UDMR. in acest .

Ionut Simionca: Guvernul Orban trebuia sa-si asume raspunderea pe proiectul PMP privind reducerea numarului de parlamentari la 300 (VIDEO)

Deputatul Ionut Simionca ar fi preferat ca Guvernul Orban sa isi asume raspunderea pe proiectul PMP privind reducerea numarului de parlamentari la 300, si nu pe revenirea la alegerea primarilor in doua.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, anunta o OUG pentru achitizionarea de echipamente pentru combaterea si prevenirea coronavirusului

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat ca va initia, impreuna cu Ministerul Sanatatii, un proiect de OUG pentru combaterea si prevenirea unor eventuale cazuri de infectii cu noul coronavirus in tara noastra.

Guvernul pregateste OUG pentru organizarea alegerilor anticipate

Guvernul pregateste o ordonanta de urgenta cu modificari legislative in cazul in care se va ajunge la alegeri anticipate. Nu ma astept ca PSD sa adune voturile necesare la motiune, dar paza buna trece primejdia rea, a spus Ludovic Orban.

Senatul a respins proiectul privind amanarea dublarii alocatiilor pana la 1 august. Guvernul Orban il adoptase prin OUG

Senatul a respins, luni, proiectul de ordonanta de urgenta privind amanarea, pana la data de 1 august, a dublarii alocatiilor pentru copii, transmite Agerpres. in favoarea respingerii proiectului s-au.

Turcan: OUG data de Guvernul Orban va salva vieti. Pacientii in stare critica vor beneficia mai repede de interventii in cel mai apropiat spital, fie de stat, fie privat

Vicepremierul Raluca Turcan afirma, marti seara, ca liberalizarea programelor nationale de sanatate, prin OUG, va salva vieti, pacientii in stare grava urmand a beneficia de interventii in cel mai apropiat spital, fie de stat, fie privat. Pacientul va beneficia de tratament si NU va plati nimic, a transmis Turcan. Vicepremierul sustine ca nu se privatizeaza niciun serviciu medical.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )