Libnet.ro
UNICEF

06:00

Lovitura de teatru in arestul Politiei. Ce a facut Gheorghe Dinca imediat ce a fost bagat dupa gratii. Procurorii DIICOT nu au mai putut face nimic

Antena3 Antena3,
Lovitura de teatru in arestul Politiei. Ce a facut Gheorghe Dinca imediat ce a fost bagat dupa gratii. Procurorii DIICOT nu au mai putut face nimic

Procurorii DIICOT au facut demersuri in dimineata zilei de 29 iulie pentru a-l scoate din arest pe Gheorghe Dinca si a-l transporta sub escorta in zona Barajului de la Stoenesti, un baraj pe Olt, aflat la o. continuă pe Antena3

Ce s-a intamplat pe siteul Politiei, dupa ce Gheorghe Dinca a recunoscut ca a ucis-o pe Alexandra

Chiar daca Gheorghe Dinca, monstrul din Caracal, a recunoscut ca a ucus-o pe Alexandra Macesanu, in lipsa unor dovezi clare, fata continua sa figureze la persoane disparute. Politistii din Olt au.

Ce se intampla cu Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul crimei oribile de la Caracal: DIICOT a facut anuntul

Gheorghe Dinca, barbatul din Caracal despre care se crede ca este un criminal in serie, a ajuns pe mainile politistilor. El a fost scos cu duba Politiei din casa in care se presupune ca le-a ucis cu brutalitate pe cele doua adolescente. ACTUALIZARE: Gheorghe Dinca a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, au decis, .

Cum vrea sa scape Gheorghe Dinca de arestul preventiv

Curtea de Apel Craiova va judeca marti, 30 iulie, contestatia formulata de Gheorghe Dinca, inculpatul din Caracal suspectat de uciderea Alexandrei Macesanu, de 15 ani, si a Luizei Melencu, de 18 ani, la decizia de.

La casa groazei incepe reconstituirea. Gheorghe Dinca va fi adus la locul crimei

Anchetatorii au ajuns din nou la locuinta lui Gheorghe Dinca, cel care duminica, 28 iulie 2019, a marturisit savarsirea celor doua crime. Barbatul va fi adus din arestul IPJ Dolj si va incepe reconstituirea.

Fosta sotie a lui Gheorghe Dinca, in fata procurorilor. Ce le-a spus femeia oamenilor legii

Tot mai multe detalii despre Gheorghe Dinca incep sa iasa la iveala. Cazul macabru, al carei protagonist este, a adus-o in fata procurorilor si pe fosta lui sotie. Elena Dinca a facut marturisiri autoritatilor despre barbatul care i-a fost partener de viata, care a reusit sa terorizeze o tara intreaga prin faptele sale. Gheorghe Dinca, .

Reconstituirea crimei de la Caracal. Anchetatorii se intorc luni la casa lui Gheorghe Dinca

Anchetatorii se intorc astazi la casa lui Gheorghe Dinca unde acesta a recunoscut ca a ucis cele doua fete pe care le rapise. in timpul audierilor, barbatul le-a povestit procurorilor cum le-a omorat pe tinere. Ultima dintre ele, Alexandra, a fost ucisa cand a fost descoperita cu telefonul de pe care sunase la 112. DIICOT: Dinca a recunoscut ca a ucis-o pe Alexandra joi la pranz, dupa ce a suprins-o cu telefonul in mana. Cazul Caracal: Gheorghe Dinca a recunoscut ambele crime Avocat: El a dat detalii despre modul in care le-a ucis pe feteAudierea lui Dinca a fost intrerupta, pentru ca i s-ar fi facut rau Avocat: A cedat din cauza remuscarilor, are pareri de rau pentru faptele sale.

ULTIMA ORA Criminalul din Caracal si-a recunoscut ambele crime: ce detalii a oferit Gheorghe Dinca

Suspectul principal din Caracal, Gheorghe Dinca, si-a recunoscut ambele crime. Anuntul a fost facut duminica de avocatul acestuia, care a precizat ca barbatul a recunoscut ca le-a ucis pe cele doua adolescente, Alexandra si Luiza, date disparute. Gheorghe Dinca a recunoscut ca a comis cele doua crime. Barbatul in varsta de 66 de ani a .

Zeci de persoane s-au strans in fata casei lui Gheorghe Dinca. Mama fetei disparute in aprilie a avut nevoie de ingrijiri medicale dupa ce i s-a facut rau

Zeci de persoane s-au adunat duminica dupa-amiaza in fata casei lui Gheorghe Dinca din Caracal, dupa ce au aflat ca acesta a recunoscut ca le-a ucis pe cele doua fete. Mama si bunicul Luizei, adolescenta de 18 ani care a disparut din aprilie, au avut nevoie de ingrijiri medicale dupa ce a aflat ca fata ei a fost ucisa.

Criminalului din Caracal i s-a facut rau. Audierea lui Gheorghe Dinca de la DIICOT a fost intrerupta. Va fi reluata dupa ora 8

Gheorghe Dinca a ajuns in urma cu mai mult de o ora la sediul DIICOT Craiova, la audieri, unde da detalii referitoare la .

CRIME iN SERIE iN CARACAL Gheorghe Dinca, circ la audieri: A inceput sa PLANGA in fata procurorilor

Criminalul in serie din Caracal este audiat, luni, de procurori DIICOT. in fata anchetatorilor, barbatul de 66 de ani a facut un adevarat circ, potrivit stiripesurse. ro. Gheorghe Dinca s-a agitat, plangand.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )