Libnet.ro
UNICEF

06:00

Lovitura de teatru pentru Liviu Dragnea. Completul de judecatori care l-a condamnat ar putea fi considerat ilegal

Antena3 Antena3,
Lovitura de teatru pentru Liviu Dragnea. Completul de judecatori care l-a condamnat ar putea fi considerat ilegal

Rasturnare de situatie in cazul lui Liviu Dragnea. Ar putea scapa de condamnare. Curtea de Apel Bucurestia anulat hotararea Sectiei pentru judecatori a CSM prin care a fost stabilita componenta. continuă pe Antena3

Veste-soc pentru Liviu Dragnea. Completul de judecatori care l-a condamnat ar putea fi considerat ilegal

Rasturnare de situatie in cazul lui Liviu Dragnea. Ar putea scapa de condamnare. Curtea de Apel Bucurestia anulat hotararea Sectiei pentru judecatori a CSM prin care a fost stabilita componenta.

Liviu Dragnea ar putea sa iasa mai devreme din inchisoare. Decizia care il ajuta a fost luata de judecatorii CAB

Judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti au luat o decizie care l-ar putea scoate mai devreme din inchisoare pe Liviu Dragnea. Magistratii au anulat hotararea Sectiei pentru judecatori a CSM prin care a fost stabilita componenta completurilor de 5 judecatori de la Curtea Suprema. Daca va ramane definitiva, dosarul fostului lider al PSD ar .

Liviu Dragnea, atac la Viorica Dancila din spatele gratiilor

Lovitura pentru Viorica Dancila! Fostul lider al PSD Liviu Dragnea a facut apel la sentinta Tribunalului Bucuresti prin care i-au fost respinse contestatiile facute la Statutul PSD si alegerea in functiile de.

Liviu Dragnea in puscarie, nora sa infloreste afara! Ce Lamborghini si-a cumparat sotia lui Valentin

De cand Liviu Dragnea se afla in puscarie, multe lucruri s-au schimbat. Printre ele, si situatia financiara a nurorii sale, Gina, care si-a cumparat un Lamborghini. Liviu Dragnea in puscarie, nora sa infloreste afara. Sotia lui Valentin si-a cumparat un Lamborghini Alexandra Gina Tatulescu are 28 de ani, este fosta miss si actuala nevasta a .

Adrian Mladinoiu, fost sofer si agent de paza al lui Liviu Dragnea, numit presedinte executiv PSD Cluj

Adrian Mladinoiu, fostul sofer, dar si agent de paza al lui Liviu Dragnea, a fost numit in functia de presedinte executiv al PSD pe filiala Cluj. Numirea in aceasta functie pare sa fi venit dupa ce fostul ofiter SPP i-a fost alaturi o perioada indelungata lui Dragnea. Adrian Mladinoiu, fost sofer al lui Dragnea, numit .

ORBAN, ATAC DUR LA FLORIN IORDACHE: O carpa de sters pe jos a lui Liviu Dragnea

Presedintele PNL Ludovic Orban il critica in termini duri pe deputatul Florin Iordache, despre care spune ca este o carpa de sters pe jos a lui Liviu Dragnea.

Adrian Mladinoiu, un apropiat al lui Liviu Dragnea, a devenit presedinte executiv al PSD Cluj

Adrian Mladinoiu, secretar de stat in Secretariatul General al Guvernului, si cunoscut drept un apropiat a lui Liviu Dragnea, a fost numit presedinte executiv al PSD Cluj, informeaza Ziar de Cluj. Mladinoiu a fost.

Liviu Dragnea, ELIBERAT din iNCHISOARE?! Este STIREA MOMENTULUI in Romania! ABIA S-A AFLAT

Bomba! Liviu Dragnea va fi eliberat? Acest lucru se poate intampla dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a decis, miercuri, 2 octombrie, sa anuleze Hotararea Colegiului de conducere a iCCJ nr. 2 din 3 ianuarie 2019,.

Raluca Turcan: PSD se comporta abuziv, exact ca Liviu Dragnea. Apeleaza la tertipuri de tip infractional (VIDEO)

Deputatul PNL Raluca Turcan a declarat, miercuri, ca PSD recurge la tertipuri de tip infractional si se comporta abuziv, exact ca Liviu Dragnea, referindu-se la faptul ca, la propunerea social-democratului.

Liviu Dragnea a formulat apel la decizia magistratilor de confirmare a conducerii PSD

Liviu Dragnea a formulat apel fata de decizia Tribunalului Bucuresti de confirmare a noii conduceri PSD, stabilite la Congres, informeaza Mediafax. Dosarul este pe rolul Curtii de Apel Bucuresti, iar pana in prezent nu a fost stabilit un termen de judecata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )