Libnet.ro
UNICEF

06:45

ORBAN, ATAC DUR LA FLORIN IORDACHE: O carpa de sters pe jos a lui Liviu Dragnea

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ORBAN, ATAC DUR LA FLORIN IORDACHE: O carpa de sters pe jos a lui Liviu Dragnea

Presedintele PNL Ludovic Orban il critica in termini duri pe deputatul Florin Iordache, despre care spune ca este o carpa de sters pe jos a lui Liviu Dragnea. continuă pe Ziarul Bursa

Orban, atac dur la Florin Iordache: O carpa de sters pe jos a lui Liviu Dragnea

Presedintele PNL Ludovic Orban il critica in termini duri pe deputatul Florin Iordache, despre care .

Ludovic Orban: PSD a acceptat ca Opozitia ARE MAJORITATE! S-a dovedit ca Florin Iordache nu este altceva decat o carpa de sters pe jos a lui Liviu Dragnea (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat ca opozitia a castigat batalia din Parlament cu PSD-ul Vioricai Dancila si ca motiunea va fi citita joi, 3 octombie, si votata o saptamana mai tarziu, in.

Ludovic Orban: PSD nu a avut incredere in Ciolacu si l-a trimis pe soldatul japonez, penibilul Florin Iordache

Presedintele PNL Ludovic Orban, a criticat miercuri PSD pe motiv ca l-a trimis pe Florin Iordache in locul lui Marcel Ciolacu, presedintele Camerei Deputatilor, sa conduca sedinta de plen din Parlament. PSD l-a trimis pe soldatul japonez, penibilul Florin Iordache, a afirmat liberalul.

Florin Iordache: Cine a semnat motiunea poate vota si in weekend. Care este diferenta ca exprima votul vinerea sau sambata sau duminica? (VIDEO)

Vicepresedintele Camerei Deputatilor Florin Iordache a sustinut, miercuri, ca nu este nicio diferenta intre un vot dat pe motiunea de cenzura in timpul saptamanii sau intr-o zi de weekend. Iordache.

Ludovic Orban, atac la noua propunere pentru postul de comisar european: Dan Nica, iar o bataie de joc

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, marti, ca Dan Nica, noua propunere prezentata de premierul Viorica Dancila pentru postul de comisar european, este iar o bataie de joc, nu are nici cea mai mica.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )