Libnet.ro
UNICEF

23:00

Liviu Dragnea, ELIBERAT din iNCHISOARE?! Este STIREA MOMENTULUI in Romania! ABIA S-A AFLAT

B1 B1,
Liviu Dragnea, ELIBERAT din iNCHISOARE?! Este STIREA MOMENTULUI in Romania! ABIA S-A AFLAT

Bomba! Liviu Dragnea va fi eliberat? Acest lucru se poate intampla dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a decis, miercuri, 2 octombrie, sa anuleze Hotararea Colegiului de conducere a iCCJ nr. 2 din 3 ianuarie 2019,. continuă pe B1

Cristian Cioaca, ELIBERAT DIN iNCHISOARE? Vestea care DA PESTE CAP cazul Elodia!

Cu toate ca a primit o condamnare de 15 ani si sase luni pentru crima savarsita, Cristian Cioaca ar putea iesi din inchisoare mult mai.

VIDEO Ruben Semedo (Olympiacos Pireu), eliberat din inchisoare in iulie 2018, a marcat primul sau gol in Champions League

Fundasul portughez Ruben Semedo, 25 de ani, a marcat, marti, primul sau gol in grupele Ligii Campionilor, in meciul pe care echipa lui, Olympiacos Pireu, l-a pierdut, in deplasare, cu Steaua Rosie Belgrad, in etapa a II-a a Grupei B.

E BOMBA MOMENTULUI: Liviu Dragnea, COLEG cu Gheorghe Dinca! Nimeni nu se astepta la asta

Gheorghe Dinca va fi mutat din Arestul Central al Politiei Capitalei! El urmeaza sa ajunga la penitenciarul Jilava, acolo unde este inchis si Liviu Dragnea, scrie Cancan.

Liviu Dragnea ar putea sa iasa mai devreme din inchisoare. Decizia care il ajuta a fost luata de judecatorii CAB

Judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti au luat o decizie care l-ar putea scoate mai devreme din inchisoare pe Liviu Dragnea. Magistratii au anulat hotararea Sectiei pentru judecatori a CSM prin care a fost stabilita componenta completurilor de 5 judecatori de la Curtea Suprema. Daca va ramane definitiva, dosarul fostului lider al PSD ar .

CTP, despre motiunea de cenzura si un eventual PSD dupa PSD: O data in viata sunt de acord cu Dragnea

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a declarat miercuri la Digi 24 ca este pentru prima data de acord cu Liviu Dragnea care cere din inchisoare dizolvarea PSD. in opinia sa, asta este miza motiunii, si nu alte scopuri ale bufetariei interne a Parlamentului, intre care scoaterea din joc a premierului candidat la prezidentiale.

Liviu Dragnea in puscarie, nora sa infloreste afara! Ce Lamborghini si-a cumparat sotia lui Valentin

De cand Liviu Dragnea se afla in puscarie, multe lucruri s-au schimbat. Printre ele, si situatia financiara a nurorii sale, Gina, care si-a cumparat un Lamborghini. Liviu Dragnea in puscarie, nora sa infloreste afara. Sotia lui Valentin si-a cumparat un Lamborghini Alexandra Gina Tatulescu are 28 de ani, este fosta miss si actuala nevasta a .

ORBAN, ATAC DUR LA FLORIN IORDACHE: O carpa de sters pe jos a lui Liviu Dragnea

Presedintele PNL Ludovic Orban il critica in termini duri pe deputatul Florin Iordache, despre care spune ca este o carpa de sters pe jos a lui Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea a formulat apel la decizia magistratilor de confirmare a conducerii PSD

Liviu Dragnea a formulat apel fata de decizia Tribunalului Bucuresti de confirmare a noii conduceri PSD, stabilite la Congres, informeaza Mediafax. Dosarul este pe rolul Curtii de Apel Bucuresti, iar pana in prezent nu a fost stabilit un termen de judecata.

Adrian Mladinoiu, fost sofer si agent de paza al lui Liviu Dragnea, numit presedinte executiv PSD Cluj

Adrian Mladinoiu, fostul sofer, dar si agent de paza al lui Liviu Dragnea, a fost numit in functia de presedinte executiv al PSD pe filiala Cluj. Numirea in aceasta functie pare sa fi venit dupa ce fostul ofiter SPP i-a fost alaturi o perioada indelungata lui Dragnea. Adrian Mladinoiu, fost sofer al lui Dragnea, numit .

Adrian Mladinoiu, un apropiat al lui Liviu Dragnea, a devenit presedinte executiv al PSD Cluj

Adrian Mladinoiu, secretar de stat in Secretariatul General al Guvernului, si cunoscut drept un apropiat a lui Liviu Dragnea, a fost numit presedinte executiv al PSD Cluj, informeaza Ziar de Cluj. Mladinoiu a fost.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2375 seconds )