Libnet.ro
UNICEF

19:15

Luam in calcul si un atentat terorist. Vladimir Putin, primele declaratii dupa tragedia din St. Petersburg

B1 B1,
Luam in calcul si un atentat terorist. Vladimir Putin, primele declaratii dupa tragedia din St. Petersburg

Presedintele rus Vladimir Putin a reactionat in urma incidentului care a avut loc, luni dupa-amiaza, la doua statii de metrou din St. Petersburg si a precizat ca orice posibilitate se ia in calcul, in. continuă pe B1

Vladimir Putin, reactie la exploziile de la metroul din Sankt Petersburg: Sunt luate in calcul toate pistele, inclusiv terorismul

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat luni ca autoritatile de la Moscova iau in calcul toate ipotezele, inclusiv terorismul, in exploziile produse in cursul zilei in metroul din.

Explozie la metroul din Sankt Petersburg. Cel putin zece persoane au murit. Vladimir Putin se afla chiar in acest oras si a fost informat (VIDEO)

UPDATE: Agentia Interfax anunta un nou bilant provizoriu: zece morti si 50 de raniti, intre care si copii. UPDATE: Vladimir Putin a anuntat, printr-un comunicat citat de RT, ca autoritatile.

Cum arata palatul de 1 miliard de dolari lui Vladimir Putin de la Marea Neagra - FOTO

De ani de zile circulau zvonuri cum ca Vladimir Putin si-ar fi construit un palat impresionant in sudul Rusiei cu banii furati de la fondul de stat, informeaza International Business Times, citat de.

Vladimir Putin, prima reactie dupa protestele de la Moscova

Contestat pentru prima data in ultimii ani in strada duminica trecuta, presedintele rus Vladimir Putin a justificat, joi, arestarea sutelor de manifestanti si l-a criticat pe liderul opozitiei Aleksei.

Rusia: Vladimir Putin apara interventia in forta a politiei de la protestele impotriva coruptiei

Presedintele rus Vladimir Putin l-a criticat pe liderul opozitiei Aleksei Navalnai si a justificat joi arestarea sutelor de protestatari ce au protestat pe 26 martie impotriva coruptiei, in mai.

Cum arata FIICELE lui Vladimir Putin: Una dintre ele este acrobata de profesie!

Familia liderului de la Kremlin este, in general, un subiect tabu. Iata insa ca NBC News si The Moscow Times, preluate de Mediafax, ne arata imagini ale fiicele lui Putin.Maria si Ekaterina sunt.

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )