Libnet.ro
UNICEF

19:45

Lucescu, dupa eliminarea Sahtior Donetk din Liga Europa: E vina noastra, trebuia sa fie 3-0 pentru noi, dar am fost si defavorizati de arbitru

B1 B1,
Lucescu, dupa eliminarea Sahtior Donetk din Liga Europa: E vina noastra, trebuia sa fie 3-0 pentru noi, dar am fost si defavorizati de arbitru

Tehnicianul roman Mircea Lucescu a dat vina pe ghinion pentru eliminarea echipei sale Sahtior Donetk din 16-imile Europa League, acuzand in acelasi timp si arbitrajul. De mult nu am mai vazut asa ceva, ca o. continuă pe B1

Mircea Lucescu iese din Liga Europa

Sahtior Donetk a fost eliminata joi seara din Liga Europa, invinsa acasa cu 2-1 de Victoria Plezen, ratand sa faca pasul in 16-imile competitiei. Echipa lui Mircea Lucescu terminase 1-1 in prima mansa si parea ca are prima sansa, insa a ratat-o.

Mircea Lucescu dupa eliminarea din Europa: Nu avem scuze

Sahtior Donetk, echipa pregatita de Mircea Lucescu, a parasit Europa League inca din faza 16-imilor de finala, desi pornea ca mare favorita inaintea dublei cu cehii de la Viktoria Plzen.

Echipele Sahtior Donetk si Lazio Roma, eliminate din Europa League

Sahtior Donetk, echipa antrenata de Mircea Lucescu, una dintre favoritele la castigarea trofeului, si Lazio Roma au fost eliminate surprinzator din Europa League la fotbal, dupa meciurile de joi, din mansa.

Meciuri decisive in Liga Europa: Ajax, pe urmele lui Dinamo Bucuresti.

Liga Europa isi disputa in aceasta seara mansa decisiva a saisprezecimilor. Echipe care erau date ca participante sigure in optimi, se vad acum la un pas de eliminare, cum este si cazul lui Ajax, Tottenham sau Lazio, cateva dintre favoritele la titlu. Ajax isi asuma in aceasta seara o misiune istorica, aceea de a calca pe urmele singurei echipe din aceasta competitie, care dupa ce a pierdut cu 3-0 acasa, a obtinut calificarea in deplasare. Este vorba despre Dinamo Bucuresti. Cu toate ca .

Liga Europa, rezultate si echipele calificate in optimi

Iata mai jos rezultatele inregistrate joi seara in Liga Europa, precum si echipele calificate in optimi de finala.

Liga Europa, rezultate si echipele calificate in 16-imile de finala

Iata mai jos rezultatele inregistrate joi seara in Liga Europa, precum si echipele calificate in 16-imile de finala.

Liga Europa: Ovidiu Hategan, arbitrul central al partidei Napoli - Swansea.

Arbitrul international Ovidiu Hategan va conduce, de la centru, partida Napoli - Swansea, care va avea loc, joi, de la ora 20. 00, contand pentru mansa secunda a saisprezecimilor Ligii Europa. Din brigada romaneasca de arbitri aleasa de UEFA pentru aceasta confruntare vor mai face parte Octavian Sovre si Sebastian Gheorghe, arbitri de linie, respectiv rezerva Radu Ghinguleac. Sebastian Coltescu si Istvan Kovacs vor fi asistenti suplimentari. Napoli Italia) a remizat in deplasare cu Swansea .

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2403 seconds )