Libnet.ro
UNICEF

10:00

Echipele Sahtior Donetk si Lazio Roma, eliminate din Europa League

B1 B1,
Echipele Sahtior Donetk si Lazio Roma, eliminate din Europa League

Sahtior Donetk, echipa antrenata de Mircea Lucescu, una dintre favoritele la castigarea trofeului, si Lazio Roma au fost eliminate surprinzator din Europa League la fotbal, dupa meciurile de joi, din mansa. continuă pe B1

Echipa lui Moti o da afara pe Lazio din Europa League!

Toata lumea astepta ca Lazio Roma sa repare greseala dupa ce pierduse acasa cu 1-0 in fata bulgarilor de la Ludogorets. Numai ca returul de joi seara din Bulgaria a fost unul nebun, iar italienii au fost eliminati cu scorul cumulat de 4-3.

Huawei Ascend G6, un nou dispozitiv pentru piata din Europa

Huawei Ascend G6 este un nou dispozitiv pentru segmentul mainstream, care va fi disponibil in curand pe piata din Europa. Terminalul are o configuratie modesta, bazata pe un procesor MSM8x12, un CPU cu 4 nuclee si frecventa de 1. 2 GHz. Ecranul masoara 4. 5 inci si are rezolutie qHD, 540960 pixeli. Senzorul camerei foto este de 8 Megapixeli, detine autofocus si este un senzor de tip BSI Back Side Illuminated). Camera frontala are si ea 5 Megapixeli pentru a putea efectua [].

(P) M247 Ltd, una dintre cele mai importante companii ITC din Europa, intra pe piata din Romania

M247 Ltd intra pe piata din Romania ca M247 Europe SRL, fiind primul operator din aceasta tara cu o prezenta in 8 dintre cele mai mari si mai importante puncte de Internet Exchange din Europa. Mai mult, suntem singura companie de telecomunicatii din.

Tigla Novatik la cea mai mare expozitie dedicata acoperisurilor din Europa.

Brandul Novatik a-a numarat printre cei 575 participantii la expozitia Roof+Timber International Dach und Holz) desfasurata la Koln in perioada 18-21 februarie. Compania Final Distribution a participat pentru prima data la aceast targ, cea mai importanta expozitie din Europa dedicata domeniului acoperisurilor si industriei lemnului care se desfasoara o data la 2 ani in Germania. In cadrul expozitiei Final Distribution a prezentat tigla metalica Novatik impreuna cu sistemele de jgheaburi .

TVR - grila de primavara: cea mai mica suma din Europa pentru programe proprii. Stelian Tanase lasa programele evazioniste pentru cele cu Nistorescu, Dinescu si Cristoiu

TVR are in acest moment cea mai mica suma pe care o televiziune publica din Europa o cheltuieste pe programele sale - 25. 000 de euro pentru productiile TVR 1, cu exceptia stirilor si a filmelor, respectiv 15. 000 de euro saptamanal pentru toata productia proprie de pe TVR 2. Asa declara directorul general interimar Stelian Tanase, care a sustinut, luni, o conferinta de presa in care a prezentat noua grila de primavara a televiziunii publice. Din aceasta grila ies mai multe emisiuni programele evazioniste, edulcorate, cum le-a descris directorul interimar, precum si emisiunile de mare montare, specifice televiziunilor private, intrand in schimb emisiunile unor realizatori adusi din afara TVR, precum Ion M. Ionita, Cornel Nistorescu, Dan Apostol si Miruna Munteanu, Ion Cristoiu, Florin Iaru si Mircea Dinescu.

Studiul din EUROPA care arata cine sunt cei mai INFIDELI cetateni. Doua mari puteri se bat pentru primul loc

Francezii si italienii sunt campionii infidelitatii in Europa, mai mult de un barbat din doi 55%) si o femeie din trei 32% in Franta si 34 % in Italia) cedand ispitelor, potrivit unei anchete a Ifop,.

Seful Asociatiei TV comerciale din Europa: Romania, campioana Europei la stiri

Romania este campioana Europei din punct de vederere al multitudinii stirilor, astfel ca tara noastra este putinele state care numara 5-6 canale de stiri, a spus presedintele televiziunilor comerciale din.

Magie ieftina pentru recapitalizarea bancilor din Europa

Care este deosebirea dintre fantasticul intamplarilor din basme si capitalul bancar? Niciuna! De fapt, comparatia s-ar putea sa nu fie tocmai potrivita, deoarece exista o doza semnificativa de realism in basme.

Deloitte: Directorii financiari din Romania sunt printre cei mai optimisti din Europa Centrala

Directorii financiari din Romania sunt printre cei mai optimisti din Europa Centrala, dar sunt rezervati atunci cand vine vorba de noi investitii, potrivit celei de-a 5-a editii a Deloitte Central Europe CFO Survey. Astfel, prioritatea numarul unu pentru majoritatea respondentilor este cresterea afacerii atat pe pietele actuale, cat si pe piete noi, urmata de scaderea cheltuielilor. O alta prioritate este remodelarea afacerii si restructurarea.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,282 seconds )