Libnet.ro
UNICEF

10:45

Mircea Lucescu dupa eliminarea din Europa: Nu avem scuze

Online Sport Online Sport,
Mircea Lucescu dupa eliminarea din Europa: Nu avem scuze

Sahtior Donetk, echipa pregatita de Mircea Lucescu, a parasit Europa League inca din faza 16-imilor de finala, desi pornea ca mare favorita inaintea dublei cu cehii de la Viktoria Plzen. continuă pe Online Sport

Lucescu, dupa eliminarea Sahtior Donetk din Liga Europa: E vina noastra, trebuia sa fie 3-0 pentru noi, dar am fost si defavorizati de arbitru

Tehnicianul roman Mircea Lucescu a dat vina pe ghinion pentru eliminarea echipei sale Sahtior Donetk din 16-imile Europa League, acuzand in acelasi timp si arbitrajul. De mult nu am mai vazut asa ceva, ca o.

Mircea Lucescu, invins de Dusan Uhrin Jr. Sahtior, eliminata din Europa de Plzen! Cum a explicat esecul Il Luce

Surpriza in returul 16-imilor Ligii Europa. Dupa 1-1 la Plzen, cu Viktoria, Sahtior s-a inclinat, 1-2, pe teren propriu, in fata cehilor antrenati de Dusan Uhrin, fostul tehnician de la Poli Timisoara, si a parasit cupele europene. Mircea Lucescu a acuzat la finalul meciului arbitrajul si ratarile pe banda rulanta ale jucatorilor sai.

Mircea Lucescu iese din Liga Europa

Sahtior Donetk a fost eliminata joi seara din Liga Europa, invinsa acasa cu 2-1 de Victoria Plezen, ratand sa faca pasul in 16-imile competitiei. Echipa lui Mircea Lucescu terminase 1-1 in prima mansa si parea ca are prima sansa, insa a ratat-o.

Echipele Sahtior Donetk si Lazio Roma, eliminate din Europa League

Sahtior Donetk, echipa antrenata de Mircea Lucescu, una dintre favoritele la castigarea trofeului, si Lazio Roma au fost eliminate surprinzator din Europa League la fotbal, dupa meciurile de joi, din mansa.

Mircea Lucescu: Niciodata n-a fost un derby mai dezechilibrat

Tehnicianul Mircea Lucescu este de parere ca niciodata in istoria confruntarilor celor doua formatii nu a existat un dezechilibru mai mare decat in prezent.

Raport CE: Femeile din Europa lucreaza in continuare 59 de zile gratis.

Conform unui raport al Comisiei Europene CE), femeile din Europa lucreaza in continuare 59 de zile gratis, in conditiile in care diferenta medie intre venitul orar al lor si cel al barbatilor, la nivelul UE, nu s-a schimbat aproape deloc in ultimii ani, ramanand la aproximativ 16 la suta, informeaza Mediafax. Aceasta realitate se poate traduce, conform sursei citate, prin faptul ca femeile lucreaza, in prezent, 59 de zile gratis, pana cand ajung la suma pe care o primesc barbatii, dupa .

Huawei Ascend G6, un nou dispozitiv pentru piata din Europa

Huawei Ascend G6 este un nou dispozitiv pentru segmentul mainstream, care va fi disponibil in curand pe piata din Europa. Terminalul are o configuratie modesta, bazata pe un procesor MSM8x12, un CPU cu 4 nuclee si frecventa de 1. 2 GHz. Ecranul masoara 4. 5 inci si are rezolutie qHD, 540960 pixeli. Senzorul camerei foto este de 8 Megapixeli, detine autofocus si este un senzor de tip BSI Back Side Illuminated). Camera frontala are si ea 5 Megapixeli pentru a putea efectua [].

(P) M247 Ltd, una dintre cele mai importante companii ITC din Europa, intra pe piata din Romania

M247 Ltd intra pe piata din Romania ca M247 Europe SRL, fiind primul operator din aceasta tara cu o prezenta in 8 dintre cele mai mari si mai importante puncte de Internet Exchange din Europa. Mai mult, suntem singura companie de telecomunicatii din.

Tigla Novatik la cea mai mare expozitie dedicata acoperisurilor din Europa.

Brandul Novatik a-a numarat printre cei 575 participantii la expozitia Roof+Timber International Dach und Holz) desfasurata la Koln in perioada 18-21 februarie. Compania Final Distribution a participat pentru prima data la aceast targ, cea mai importanta expozitie din Europa dedicata domeniului acoperisurilor si industriei lemnului care se desfasoara o data la 2 ani in Germania. In cadrul expozitiei Final Distribution a prezentat tigla metalica Novatik impreuna cu sistemele de jgheaburi .

Echipa lui Moti o da afara pe Lazio din Europa League!

Toata lumea astepta ca Lazio Roma sa repare greseala dupa ce pierduse acasa cu 1-0 in fata bulgarilor de la Ludogorets. Numai ca returul de joi seara din Bulgaria a fost unul nebun, iar italienii au fost eliminati cu scorul cumulat de 4-3.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )