Libnet.ro
UNICEF

09:30

Romanii sunt optimisti si cred ca vom scapa de pandemie pana la finele anului

Adevărul Adevărul,
Romanii sunt optimisti si cred ca vom scapa de pandemie pana la finele anului

Dupa starea de urgenta, romanii au redevenit optimisti si cred ca vom scapa de pandemia de coronavirus pana la finele anului. 92% dintre ei au fost afectati intr-un fel sau altul de aceasta perioada si cred ca cele mai eficiente masuri antivirus sunt reprezentate de folosirea mastii de protectie si a gelurilor dezinfectante. continuă pe Adevărul

Doar jumatate dintre tinerii romani sunt optimisti in privinta sanselor personale in viitor. Cum vad ei viitorul, ce cred despre tara si despre lumea in care traim (sondaj)

Numai 55% dintre tinerii romani sunt optimisti in privinta sanselor personale in viitor, arata rezultatele unui sondaj publicat de IRSOP marti dimineata. Sanatatea si locurile de munca sunt elementele care ii ingrijoreaza cel mai mult. Daca ar fi sa aleaga intre doua societati, una in care domina statul si una care pune accent pe libertatea si initiativa individului, majoritatea tinerilor 70%) ar alege ideea libertatii individului. Asta inseamna ca, din perspectiva filosofiei politice, tinerii inclina mai mult spre ideile liberale decat spre cele social-democrate sau socialiste, mai arata rezultatele sondajului IRSOP.

Tanarul astrolog care a prezis pandemia transmite un nou avertisment. Vom scapa de Covid-19 in septembrie, dar ne asteapta un alt pericol

Abhigya Anand, astrologul indian de 14 ani care a prezis inca din 2019 ca o boala se va raspandi in intreaga lume din noiembrie pana in aprilie 2020, iar China va fi tara cea mai afectata, a facut o noua predictie. Copilul spune ca ne asteapta un nou alt pericol si ca omenirea se va confrunta cu foametea.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )