Libnet.ro
UNICEF

12:00

Lucian Bode, noul ministru de Interne: Vreau o prezenta in teren cat mai eficienta. Scopul nostru nu e sa sanctionam cetatenii, ci sa limitam raspandirea coronavirusului

B1 B1,
Lucian Bode, noul ministru de Interne: Vreau o prezenta in teren cat mai eficienta. Scopul nostru nu e sa sanctionam cetatenii, ci sa limitam raspandirea coronavirusului

Lucian Bode a preluat, joi dimineata, conducerea Ministerului de Interne de la Marcel Vela. Cu aceasta ocazie, el a declarat ca va continua toate proiectele de reforma demarate de predecesorul sau. Bode l-a. continuă pe B1

Lucian Bode a anuntat ca vor fi organizate concursuri pentru sefiile tuturor structurilor MAI conduse in prezent de interimari (VIDEO)

Lucian Bode, noul ministru de Interne, a declarat ca, in perioada urmatoare, va face o analiza, iar apoi vor fi organizate concursuri pentru sefiile tuturor structurilor MAI conduse in prezent de interimari.

MAI Lucian Bode a solicitat ca in aceste zile, efectivele MAI sa fie in teren, cat mai vizibile

In cadrul ceremoniei de preluare a mandatului de ministru al afacerilor interne, domnul Lucian Bode,.

Lucian Bode, despre eventuale noi restrictii: Din pacate, evolutia pandemiei in Marea Britanie, Franta, Italia e ingrijoratoare si Romania trebuie sa se uite cu mare atentie acolo (VIDEO)

Liberalul Lucian Bode a declarat, dupa ce a primit aviz favorabil in Parlament pentru a fi noul ministru de Interne, ca eventuale noi restrictii anticoronavirus nu sunt impuse doar de un minister si ca acestea vor.

incep concursurile in structurile Ministerului de Interne. Ce posturi sunt vizate

Lucian Bode, noul ministru al Afacerilor Interne, a anuntat ca in perioada urmatoare vor fi organiza.

Surse: Lucian Bode, favorit pentru sefia Internelor

Lucian Bode, actual ministru de al Transporturilor, ar fi favorit in cursa pentru Ministerul Internelor, au precizat surse politice pentru Adevarul. Initial Bode nu ar fi vrut nici sa auda de acest portofoliu, insa ar fi fost convins de acest lucru.

Lucian Bode a preluat mandatul de sef al MAI de la Marcel Vela cu fanfara si garda de onoare. Ce a spus noul ministru la ceremonie

Noul ministru de Interne, Lucian Bode, a declarat joi, dupa ce a preluat mandatul, ca este interesat de o prezenta cat mai eficienta in teren a politistilor, in perioada sarbatorilor de iarna si a precizat ca amenzile date de politisti nu sunt pentru a sanctiona cetatenii, ci pentru a limita raspandirea COVID-19 .

Lucian Bode (PNL), avizat pentru a prelua portofoliul Internelor: Va asigur ca, in cateva luni, veti vedea o schimbare in bine. Vom solicita suplimentarea bugetului pentru minister (VIDEO)

Liberalul Lucian Bode a primit aviz favorabil din partea comisiei parlamentare de specialitate pentru a deveni noul ministru al Afacerilor Interne. El a obtinut 20 de voturi pentru si 10 voturi.

PNL a aprobat lista ministrilor propusi pentru Guvernul Citu: Raluca Turcan, Alexandru Nazare, Adrian Oros, Sorin Cimpeanu, Lucian Bode, Nicolae Ciuca, Virgil Popescu, Bogdan Aurescu si Bogdan Gheorghiu

Premierul desemnat Florin Citu a anuntat lista de ministri propusi de PNL pentru alcatuirea viitorului Guvern. Raluca Turcan, Alexandru Nazare, Adrian Oros, Sorin Cimpeanu, Lucian Bode, Nicolae Ciuca, Virgil.

Noul ministru al Sanatatii, detalii despre campania de vaccinare anti-COVID. Cand spune Vlad Voiculescu ca s-ar vaccina

Mai multe personalitati se vor implica in campania de comunicare pe tema vaccinarii anti-COVID, declara la RFI noul ministru al Sanatatii, Vlad Voiculescu, care precizeaza ca prioritar este personalul medical, nu politicienii, nu oricine altcineva. El atrage atentia ca orice relaxare ar fi o greseala mare acum, in perioada Sarbatorilor.

Cristian Ghinea, noul ministru al Investitiilor: Ne asteapta o decada astrala a dezvoltarii. Ce a vrut sa spuna ministrul?

Noul ministru al Investitiilor si Proiectelor Europene Cristian Ghinea a declarat miercuri, la iesirea de la audierile din comisii, ca pana in 2029, toate programele se decid in primavara si ca putem avea o decada astrala a dezvoltarii Romaniei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )