Libnet.ro
UNICEF

17:15

Lucian Viziteu, primarul USR PLUS din Bacau, cere cresterea taxei pentru gunoi. Poate deveni cea mai mare din Romania. Reactii virulente ale cetatenilor

B1 B1,
Lucian Viziteu, primarul USR PLUS din Bacau, cere cresterea taxei pentru gunoi. Poate deveni cea mai mare din Romania. Reactii virulente ale cetatenilor

Situatie revoltatoare in Bacau, unde proaspat inscaunatul primar Lucian Viziteu de la USR PLUS a anuntat majorarea taxei de salubritate. in opinia primarului, aceasta este prea mica si nu acopera nici macar. continuă pe B1

Lucian Viziteu, despre cazul in care Klaus Iohannis va refuza propunerea USR de premier: Vom respecta decizia presedintelui (VIDEO)

Lucian Viziteu, primar al orasului Bacau din alianta USR Plus, a declarat, miercuri seara, in cadrul emisiunii Dosar de politician, moderata de Silviu Manastire, ca, in cazul in care Klaus Iohannis nu va.

NEGOCIERI PENTRU VIITORUL GUVERN: USR PLUS va cere Ministerul Finantelor sau Ministerul Justitiei, desfiintarea Ministerului Fondurilor Europene si rescrierea PNRR

Alianta USR PLUS va cere in negocierile cu PNL si UDMR pentru formarea viitorului guvern un minister avizator, adica fie Ministerul Finantelor, fie Ministerul Justitiei, au declarat pentru G4Media. ro surse politice. Cele doua ministere sunt esentiale pentru ca ele avizeaza toate actele adoptate de guvern.

Mihai Chirica: USR PLUS a tradat deja electoratul de dreapta din Iasi

La 4 zile dupa ce au primit votul iesenilor, partidul USR PLUS a uitat electoratul de dreapta din Iasi si s-a aliat cu Partidul Social-Democrat. in sedinta de Consiliu Local din data de 10 decembrie 2020, consilierii USR PLUS au votat cot la cot cu reprezentantii PSD, lucru care l-a revoltat pe primarul Mihai Chirica.

Surse: Negocierile PNL-USR-PLUS-UDMR se impart in trei grupuri. Cine face parte din echipele USR-PLUS

Liderul USR Dan Barna a publicat un mesaj pe un grup intern al partidului in care prezinta concluziile intalnirii de joi a liderilor dreptei cu presedintele Klaus Iohannis. Barna explica ca negocierile intre PNL-USR-PLUS-UDMR vor fi impartite in trei grupuri de lucru - grupul politic, grupul despre programul de guvernare comun si grupul despre organizarea parlamentara. Liderul USR a prezentat si echipele aliantei.

USR-PLUS si PSD au numar egal de parlamentari in Timis, chiar daca USR a castigat alegerile, iar PSD e pe trei

Redistribuirea voturilor de la alegerile parlamentare a facut ca PNL, care a iesit pe locul doi in Timis, sa aiba mai multi parlamentari de Timis decat USR-PLUS, care a castigat alegerile. in plus, PSD, care a iesit pe locul trei, are acelasi numar de parlamentari ca URS-PLUS, castigatorul scrutinului din Timis.

Barna: Suntem hotarati sa dezbatem cat timp este nevoie pentru ca mandatul reformist dat de alegatorii USR-PLUS sa se regaseasca semnificativ in programul si structura Guvernului

Copresedintele USR-PLUS spune ca la discutiile de la Cotroceni cu presedintele Iohannis, la care au luat parte si Ludovic Orban si Kelemen Hunor, nu s-a discutat despre pozitii sau nominalizari de ministri, fiind discutate doar alternative posibile de calendar pentru finalizarea negocierilor care incep sambata. ) suntem hotarati sa dezbatem cat timp este nevoie pentru a ne asigura ca mandatul reformist dat de alegatorii USR PLUS se va regasi in mod semnificativ in programul si structura guvernului si a viitorului parlament, afirma Barna.

Alegeri parlamentare 2020. Dan Barna: E o solutie buna sa ia USR-PLUS Camera Deputatilor daca presedintele vine cu premier PNL

Presedintele USR-PLUS, Dan Barna, a declarat, marti, ca ar fi indicat faptul ca sefia Camerei Deputatilor sa fie la USR-PLUS, daca premierul va proveni din PNL.

Surse. Cum se impart ministerele intre PNL, USR PLUS si UDMR. Ce mize au liberalii

Liberalii vor sa ramana cu urmatoarele ministere: Sanatate, Finante, Economie, Justitie, Interne, Dezvoltare Regionala, Aparare, Externe. USR PLUS negociaza pentru Educatie, Mediu, Fonduri Europene si Energie, in timp ce UDMR va primi cu siguranta Ministerul Culturii si inca doua portofolii, sustin surse politice pentru Adevarul. in principiu, Guvernul va avea doar 16 ministere: 8 la PNL, 5 la USR PLUS si 3 la UDMR.

Kelemen Hunor: in prezenta presedintelui, am avut o discutie informala cu liderii PNL si USR-PLUS Concluziile

Kelemen Hunor, presedintele UDMR, a transmis ca a avut, joi dimineata, o discutie informala cu Ludovic Orban, Dan Barna si Dragos Tudorache, liderii PNL, respectiv USR-PLUS, la care a participat si.

SURSE: Klaus Iohannis discuta, la Cotroceni, cu liderii PNL, USR-PLUS si UDMR despre viitoarea coalitie guvernamentala

Presedintele Klaus Iohannis are, joi dimineata, o intalnire cu liderii partidelor care ar urma sa formeze majoritatea parlamentara. Liderul PNL, Ludovic Orban, sefii Aliantei USR-PLUS, Dan Barna si Dacian.

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )