Libnet.ro
UNICEF

08:01

Lucrarile pentru cea mai asteptata autostrada din Romania au fost suspendate

B1 B1,
Lucrarile pentru cea mai asteptata autostrada din Romania au fost suspendate

Guvernul Grindeanu tine ascunse date despre cel mai important proiect de infrastructura din tara. Contractul de actualizare a studiului de fezabilitate pentru autostrada Sibiu-Pitesti a fost. continuă pe B1

Proteste Brasov, ziua a sasea:mobilizare pentru cea mai mare manifestare din ultimul deceniu

Duminica este a sasea zi de proteste la Brasov. Ora de intalnire este 16. 00, in fata sediului Prefecturii Brasov,cu o ora mai devreme ca in zilele trecute, pentru ca lumea se pregateste de serviciu.

Protestatarii se pregatesc pentru cel mai mare miting din Piata Victoriei, in fata Guvernului. Premierul Grindeanu a anuntat ca va abroga Ordonanta 13, intr-o sedinta de urgenta convocata astazi

Protestele fata de Ordonanta privind Codurile Penale continua, duminica, in vreme ce premierul Sorin Grindeanu a anuntat ca, intr-o sedinta de urgenta, va abroga OUG 13, care a scos sute de mii de oameni din casa in fiecare seara, de la adoptarea ei, marti noaptea.

Noaptea, ca hotii Ministrul Dorel Bodog a numit-o in fruntea celui mai mare spital din Romania pe Adriana Nica, iubita lui Sorin Oprescu. Repede, peste noapte, in secret

In timp ce sute de mii de romani protestau intr-un ger cumplit, majoritatea PSD-ALDE isi vedea de-ale sale. Dupa ce Senatul a respins ordonanta fostului ministrului tehnocrat Vlad Voiculescu,.

Dragnea, nu uita/Te asteapta Laura!. Guvernul le-a dat calatorii gratuite cu trenul. Acum au venit in Bucuresti. Zeci de studenti din Cluj au ajuns in Capitala pentru cel mai mare protest din istoria recenta a Romaniei (VIDEO)

Zeci de studenti din Cluj au ajuns duminica dimineata in Gara de Nord si s-au indreptat, pe jos, spre Piata Victoriei, pentru a lua parte la ceea ce se anunta a fi cel mai mare protest organizat.

Fata din tren a fost desemnata cea mai populara carte din bibliotecile britanice in sezonul editorial 2015 - 2016

Romanul Fata din tren The Girl on the Train), un bestseller al scriitoarei Paula Hawkins, a fost cel mai imprumutat volum din bibliotecile din Marea Britanie in sezonul editorial 2015 - 2016, informeaza BBC.

MedLife a semnat achizitia Anima, unul dintre cei mai mari furnizori privati de servicii medicale de ambulator pentru servicii decontate de CASMB din Romania

MedLife, liderul pietei de servicii medicale private din Romania, anunta achizitionarea integrala a retelei de clinici Anima. Anima Specialty Medical Services are in componenta 6 policlinici si un laborator, peste 200 de angajati, specialisti medicali si personal de suport, fiind prima retea de medicina privata cu retea proprie de medicina de familie din Romania.

Tolo.ro: Numirea Adrianei Nica, partenera de viata a lui Oprescu, drept manager al celui mare spital din Romania a socat medicii de la Universitar

Medic de la Universitar: Vrabi a lui Sorin Oprescu a devenit fara concurs managerul celui mai mare spital din Romania, titreaza duminica Gazeta Sporturilor, intr-un nou articol al echipei Tolo. ro despre sistemul de sanatate.

Lovitura pentru Antena 3: CNN a apelat la un reporter Pro TV ca sa explice evenimentele din Romania, desi postul lui Voiculescu e afiliat retelei americane

Corespondentul Stirilor Pro TV, Catalin Radu Tanase, a fost invitatul CNN pentru a vorbi despre criza din Romania si protestele masive din toata tara. De remarcat ca postul american de stiri a apelat la un reporter Pro TV si nu la un angajat al Antenei 3, postul lui Dan Voiculescu, care e afiliat retelei americane.

Rectorii celor mai mari universitati din tara, ingrijorati de intentia Ministerului Cercetarii de a schimba componenta consiliilor consultative

Rectorii celor mai mari universitati din Romania se arata ingrijorati de intentia Guvernului, prin intermediul Ministerului Cercetarii si Inovarii, de a reorganiza consiliile consultative ale ministerului .

Germania - cea mai atractiva piata de proprietati comerciale din Europa

Germania a devansat Marea Britanie, devenind cea mai atractiva piata de proprietati comerciale din Europa, evolutie care reflecta precautia investitorilor dupa votul britanicilor pentru iesirea din Uniunea Europeana, transmite MarketWatch, citat de News. ro.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 08:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2495 seconds )