Libnet.ro
UNICEF

06:15

Fata din tren a fost desemnata cea mai populara carte din bibliotecile britanice in sezonul editorial 2015 - 2016

Adevărul Adevărul,
Fata din tren a fost desemnata cea mai populara carte din bibliotecile britanice in sezonul editorial 2015 - 2016

Romanul Fata din tren The Girl on the Train), un bestseller al scriitoarei Paula Hawkins, a fost cel mai imprumutat volum din bibliotecile din Marea Britanie in sezonul editorial 2015 - 2016, informeaza BBC. continuă pe Adevărul

Germania - cea mai atractiva piata de proprietati comerciale din Europa

Germania a devansat Marea Britanie, devenind cea mai atractiva piata de proprietati comerciale din Europa, evolutie care reflecta precautia investitorilor dupa votul britanicilor pentru iesirea din Uniunea Europeana, transmite MarketWatch, citat de News. ro.

Cea mai frumoasa floare din lume

Cea mai frumoasa floare din lume, la Teatrul Excelsior .

Proteste Brasov, ziua a sasea:mobilizare pentru cea mai mare manifestare din ultimul deceniu

Duminica este a sasea zi de proteste la Brasov. Ora de intalnire este 16. 00, in fata sediului Prefecturii Brasov,cu o ora mai devreme ca in zilele trecute, pentru ca lumea se pregateste de serviciu.

Cum au fost vazute protestele din Romania in ochii presei straine: Cea mai masiva manifestatie din Bucuresti din ultimii 25 de ani

Guvernul social-democrat din Romania s-a confruntat miercuri seara cu manifestatii de o rara amploare in intreaga tara, transmit agentiile de presa din strainatate.

Selena Gomez, in TANDRETURI cu noul ei IUBIT! Unde au petrecut cea mai ROMANTICA intalnire (FOTO)

Selena Gomez a fost surprinsa alaturi de noul ei iubit, The Weeknd in cele mai tandre moment. Fericitul cuplu se afla la o cina romantica si cei doi par sa se simta din ce in ce mai bine unul in.

Romania a invatat cea mai importanta lectie a democratiei. Ce urmeaza?

Sute de mii de oameni au iesit in strada in ultimele seri, dupa aprobarea ordonantei 13. Abrogarea acesteia nu i-a tinut acasa, ba din contra. Duminica seara, la cateva ore dupa ce s-a puiblicat in Monitorul Oficial noua ordonanta care o abroga pe cea.

La sase ani era considerata cea mai frumoasa fetita din lume. Cum arata astazi micuta de altadata (FOTO)

Thylane Blondeau, acum in varsta de 15 ani, era supranumita la varsta de sase ani cea mia frumoasa fetita din lume. Aceasta intrase in lumea modelingului, iar specialistii erau de parer.

Noi mitinguri de protest anuntate in Alba. Se asteapta cea mai mare participare de oameni in strada

In Alba sunt programate duminica cele mai mari proteste din toata perioada de cand oamenii au iesit in strada. Cel putin 5. 000 de persoane sunt asteptate la Alba Iulia si alte cateva mii in celelalte orase importante, Sebes, Blaj si Cugir.

Noi mitinguri de protest anuntate in Alba duminica. Se asteapta cea mai mare participare de oameni in strada

In Alba sunt programate duminica cele mai mari proteste din toata perioada de cand oamenii au iesit in strada. Cel putin 5. 000 de persoane sunt asteptate la Alba Iulia si alte cateva mii in celelalte orase importante, Sebes, Blaj si Cugir.

Cea mai inteleapta cale de iesire din criza: Un nume greu din PSD cere guvernului retragerea ordonantei de urgenta

Un nume important din randul PSD se alatura vocile care cer guvernului abroge ordonanta de urgenta privind modificarea Codului Penal. Este vorba de europarlamentul Sorin Moisa, una dintre persoanele despre.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )