Libnet.ro
UNICEF

08:45

Lucratul de acasa: care sunt regulile cheie pe care trebuie sa le respecte organizatia ta

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Lucratul de acasa: care sunt regulile cheie pe care trebuie sa le respecte organizatia ta

Conceptul de lucru de acasa work from home) s-a raspandit masiv in acest an ca urmare a pandemiei de COVID-19, cu un impact semnificativ pe piata muncii. Unele organizatii au introdus deja acest mod de lucru, in timp ce altele se afla in proces de. continuă pe Wall-Street Ro

Orasul unde inchiriezi o casa cu 1 euro pe an. Care sunt cele 3 reguli pe care trebuie sa le respecti aici

Intr-un cartier de poveste din sudul orasului Augsburg, Bavaria, se plateste doar un euro pe an pentru chirie! Pretul este acelasi de 500 de ani, dar cei care vor sa locuiasca in zona trebuie sa indeplineasca mai multe conditii. Respectivul cartier a fost construit in 1521, de Jakob Fugger, un bancher instarit al acelor vremuri, .

in Europa lovita de pandemia de COVID-19, chiar si Sfantul Nicolae va trebui sa respecte distantarea sociala. Care sunt regulile

Europa se pregateste pentru primul Craciun pe timpul pandemiei de Covid-19, cu restrictii pentru reuniunile de familie, recomandari pentru evitarea imbratisarilor si o solicitare, politicoasa, ca si Mos Nicolae sa respecte distantarea sociala, relateaza Reuters.

Toti oamenii care stau la bloc trebuie sa afle. E oficial, legea a intrat in vigoare de azi

Klaus Iohannis a promulgat, marti, legea: este obligatorie tencuirea si zugravirea periodica a fatadelor, dar si spalarea geamurilor. Conducatorii auto au obligatia sa isi curete de zapada locurile de parcare. Lege pentru toti oamenii care stau la bloc. Presedintele a promulgat-o azi Seful de stat a promulgat, marti, legea pentru modificarea si completarea Ordonantei Guvernului .

PAPA FRANCISC: Cei care sunt impotriva mastilor nu ar protesta niciodata impotriva mortii lui George Floyd

Papa Francisc i-a criticat, intr-o carte publicata luni, pe opozantii mastilor si altor restrictii impuse pentru a limita raspandirea pandemiei de noul coronavirus care, sustine el, nu ar protesta niciodata impotriva mortii lui George Floyd, relateaza AFP.

Banii de la Consiliul Judetean Bihor, impartiti pe criterii de performanta catre primariile din judet: Care sunt principalii indicatori de pe lista lui Bolojan

Consiliul Judetean Bihor, condus de Ilie Bolojan, a stabilit 12 indicatori de performanta in functie de care, incepand din 2021, vor fi alocate fondurile catre cele 101 administratii locale din judet.

Lista localitatilor din Ilfov care sunt la un pas de carantina

Localitatile si satele apartinatoare din jurul Bucurestiului se inchid una cate una. Vineri seara au intrat in carantina Chiajna si Bragadiru, iar cu o seara inainte, Clinceni si Berceni. Alte sase localitati sunt in procedura de aprobare si urmeaza sa intre in carantina de sambata seara. Decizia finala va fi luata astazi de Departamentul pentru Situatii de Urgenta, relateaza Digi24.

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1965 seconds )