Libnet.ro
UNICEF

11:15

Ludacris lanseaza un nou single Representin feat. Kelly Rowland |AUDIO

Devorator Monden Devorator Monden,
Ludacris lanseaza un nou single Representin feat. Kelly Rowland |AUDIO

Ludacris ne surprinde astazi cu al 2-lea single de pe Ludaversal, cel de-al 8-lea album de studio al artistului ce urmeaza sa fie lansat in curand. Este vorba despre piesa Representin, pentru care Ludacris a colaborat cu Kelly Rowland pe partea vocala, iar de productie s-au ocupat Jim Jonsin si Rico Love. Primul single promovat [. continuă pe Devorator Monden

Voxis a lansat un nou single, Am invatat (feat. Kamelia) |AUDIO

Voxis revine in atentia publicului cu primul single de dupa despartirea de primul solist, Am invatat, o piesa in featuring cu timisoreanca frumoasa, Kamelia. Am invatat este cel de-al 2-lea single in limba romana al trupei, dupa Undeva. Piesa are niste versuri cu un mesaj foarte puternic ce ne arata ca din greseli trebuie sa [.

Taylor Swift lanseaza un nou single Begin Again |AUDIO

Dupa ce a cucerit toate topurile cu We Are Never Ever Getting Back Together, piesa cu care a reusit sa urce pe locul 1 in prestigiosului top Billboard Hot 100, fiind astfel primul No. 1 din cariera artistei, Taylor Swift lanseaza un nou single. Este vorba despre o balada plina de sentiment intitulata Begin Again, [.

T-Pain lanseaza un nou single alaturi de Pitbull. Asculta aici teaser-ul piesei Can I Get |AUDIO

T-Pain se pregateste de lansarea unui nou single extras de pe cea de-a patra compilatie a sa, Stoic. Piesa se numeste Can I Get si este o colaborare cu Pitbull! Pentru inceput, cunoscutul rapper, a dezvaluit un teaser generos de 1 minut si 40 de secunde, pe care il puteti asculta si voi mai jos! [.

Apa cel mai nou single Loredana Groza feat Cabron |AUDIO

Loredana Groza a lansat, in aceasta dimineata, la Europa Fm, noul single, Apa, un featuring cu Cabron ce va fi inclusa pe viitorul album semnat Lori. Avand un sound fresh si plin de ritm, piesa Apa suna foarte funky, iar prezenta lui Cabronii da si mai multa culoare, rezultatul final fiind foarte bun. Cu o [.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )