Libnet.ro
UNICEF

09:30

Apa cel mai nou single Loredana Groza feat Cabron |AUDIO

Devorator Monden Devorator Monden,
Apa cel mai nou single Loredana Groza feat Cabron |AUDIO

Loredana Groza a lansat, in aceasta dimineata, la Europa Fm, noul single, Apa, un featuring cu Cabron ce va fi inclusa pe viitorul album semnat Lori. Avand un sound fresh si plin de ritm, piesa Apa suna foarte funky, iar prezenta lui Cabronii da si mai multa culoare, rezultatul final fiind foarte bun. Cu o [. continuă pe Devorator Monden

Push and Shove, cel mai nou clip al trupei No Doubt |VIDEO

No Doubt tocmai a lansat cel de-al saselea album de studio al trupei dupa o pauza de 11 ani, iar acum ne prezinta videoclipul piesei ce da si numele noului album, Push and Shove. Gwen Stefani si colegii ei de trupa au inceput promovarea materialului, mai intai cu single-ul Settle Down, lansat pe 16 iulie [.

Mamasita zboara pana-n zori, in cel mai nou videoclip Zbor |VIDEO

Desi toamna a venit, Mamasita ne incalzeste in continuare, odata cu lansarea videoclipului piesei Zbor. Atmosfera din clip este una calda, vesela si un pic euforica, ca dupa un party prelungit. Imaginile ies in evidenta prin tonuri glam-vintage si reflecta perfect starea piesei. Filmarile au avut loc pe o plaja insorita din Eforie si poarta semnatura [.

Voxis a lansat un nou single, Am invatat (feat. Kamelia) |AUDIO

Voxis revine in atentia publicului cu primul single de dupa despartirea de primul solist, Am invatat, o piesa in featuring cu timisoreanca frumoasa, Kamelia. Am invatat este cel de-al 2-lea single in limba romana al trupei, dupa Undeva. Piesa are niste versuri cu un mesaj foarte puternic ce ne arata ca din greseli trebuie sa [.

Ludacris lanseaza un nou single Representin feat. Kelly Rowland |AUDIO

Ludacris ne surprinde astazi cu al 2-lea single de pe Ludaversal, cel de-al 8-lea album de studio al artistului ce urmeaza sa fie lansat in curand. Este vorba despre piesa Representin, pentru care Ludacris a colaborat cu Kelly Rowland pe partea vocala, iar de productie s-au ocupat Jim Jonsin si Rico Love. Primul single promovat [.

T-Pain lanseaza un nou single alaturi de Pitbull. Asculta aici teaser-ul piesei Can I Get |AUDIO

T-Pain se pregateste de lansarea unui nou single extras de pe cea de-a patra compilatie a sa, Stoic. Piesa se numeste Can I Get si este o colaborare cu Pitbull! Pentru inceput, cunoscutul rapper, a dezvaluit un teaser generos de 1 minut si 40 de secunde, pe care il puteti asculta si voi mai jos! [.

Taylor Swift lanseaza un nou single Begin Again |AUDIO

Dupa ce a cucerit toate topurile cu We Are Never Ever Getting Back Together, piesa cu care a reusit sa urce pe locul 1 in prestigiosului top Billboard Hot 100, fiind astfel primul No. 1 din cariera artistei, Taylor Swift lanseaza un nou single. Este vorba despre o balada plina de sentiment intitulata Begin Again, [.

Cel mai bogat om din Georgia candideaza pentru cea mai importanta functie in stat

Bidzina Ivanishvili, cel mai bogat om din Georgia, isi doreste sa castige ce mai importanta functie din stat, cea de prim-ministru. Daca o va obtine, conflictul dintre el si actualul presedinte, Mikhail.

Emmanuel Renaut, bucatar cu trei stele Michelin, desemnat cel mai bun chef din Franta.

Emmanuel Renaut, maestrul bucatar al celebrului restaurant francez Flocons de Sel, care a primit anul acesta si cea de-a treia stea Michelin, care atesta priceperea in arta culinara, a fost desemnat de colegi sai de breasla drept cel mai bun bucatar francez, informeaza Mediafax. Renaut imparte distinctia cu alti trei maestri bucatari - Jean-Francois Piege, o vedeta a unei populare televiziuni culinare din Franta, Gilles Goujon si Eric Frechon -, toti fiind selectati din mai bine de .

Guvernul ar putea veni cu bani la Oltchim cel mai devreme in noiembrie

Oltchim ar putea primi bani de la stat printr-un ajutor de salvare cel mai devreme in luna noiembrie, intrucat operatiunea este conditionata de avizul Comisiei Europene, iar in astfel de cazuri termenul de raspuns al Buxelles-ului este de 30 de zile, mult mai scurt fata de alte scheme de ajutor, relateaza Mediafax.

Pretul graului a atins in Rusia cel mai mare nivel din istoria postsovietica a tarii

Pretul graului a ajuns in Rusia la cel mai mare record din istoria postsovietica a tarii, potrivit Institutului pentru Studierea Pietei Agricole, scrie incont. roCostul graului destinat industriei de panificatie.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )