Libnet.ro
UNICEF

01:05

LUDOVIC ORBAN: Eu accept orice dezbatere cu liderul PSD daca vrea sa dezbata ceva cu mine

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Eu accept orice dezbatere cu liderul PSD daca vrea sa dezbata ceva cu mine

Premierul Ludovic Orban a afirmat, sambata, ca este nevoie de alegeri parlamentare, intrucat Parlamentul de astazi are o majoritate remanenta care impiedica adoptarea unor legi care sunt necesare si pe care oamenii si le doresc. continuă pe Ziarul Bursa

LUDOVIC ORBAN: Obiectivul nostru trebuie sa fie sa stopam cu orice pret cresterea numarului de cazuri

Premierul Ludovic Orban a afirmat, miercuri, in debutul sedintei de Guvern, ca obiectivul este sa stopam cu orice pret cresterea numarului de cazuri de infectare cu noul coronavirus, incercand sa afectam cat mai putin economia. La randul sau, secretarul de stat Raed Arafat a anuntat ca sunt 368 de localitati au depasit 3 cazuri la mie, mai multe astazi cu 15 decat ieri.

Ludovic Orban: Trebuie sa stavilim cu orice pret cresterea numarului de cazuri, pastrand economia in stare de functionare

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri, in timpul sedintei de Guvern, ca obiectivul Guvernului este acela de a opri cu orice pret cresterea numarului de cazuri COVID-19 din Romania, fara a afecta.

Ludovic Orban, despre posibilitatea de redeschidere a scolilor: Urmarim tot ce se intampla in orice alta tara si facem evaluari periodice. Vrem sa vedem ce efecte produce

Ludovic Orban a vorbit, sambata, intr-o conferinta de presa, despre variantaaplicata in alte tari din Uniunea Europeana, ca elevii sa poata sa mearga la scoala, in ciuda.

Ludovic Orban: Campania electorala nu prezinta un risc suplimentar de raspandire a virusului daca se respecta regulile. E nevoie de alegeri daca cetatenii nu mai vor oameni ca Florin Iordache in fruntea institutiilor statului (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat din nou ca alegerile parlamentare trebuie sa aiba loc pe 6 decembrie, asa cum sunt programate in acest moment, precizand ca, daca regulile de protectie sanitara sunt.

Ludovic Orban: PSD a boicotat sistematic toate eforturile pe care le-am facut in lupta impotriva pandemiei

Premierul Ludovic Orban a acuzat partidul PSD, intr-o conferinta de presa de sambata,de faptul ca a sabotat masurile guvernamentalesi ale autoritatilor sanitare menite sa opreasca pandemia de CO.

Ludovic Orban: Daca exista o crestere a numarului de cazuri COVID, ne adaptam. Punem in functie imediatnoi sectii de Terapie Intensiva sau le crestem capacitatea

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, in timpul sedintei de Guvern, ca il va convoca pe primarul Capitalei, Nicusor Dan, imediat dupa investire, pentru a lua decizii privind cresterea capacitatii de.

Marcel Ciolacu provoaca Guvernul la o dezbatere: Specialistii PSD versus specialistii PNL

Marcel Ciolacu a declarat ca sanatatea si siguranta romanilor sunt cele mai importante si de aceea i-a provocat pe actualii guvernanti sa participe la o dezbatere - specialistii PSD versus specialistii PNL. Liderul social-democratilor a anuntat ca profesorul Alexandru Rafila este pregatit pentru o astfel de dezbatere.

Ludovic Orban: Nu vom creste taxele si impozitele. O spun din nou, pentru ca odata la doua zile apare cate o nazdravanie (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a dat vineri asigurari, din nou, ca liberalii nu vor majora taxele si impozitele, asa cum acuza PSD. in ceea ce priveste fiscalitatea, o spun din capul locului ca nu vom creste.

Ludovic Orban: Urmarim cu mare atentie eficienta masurilor pe care le-am dispus Ce spune premierul despre scenariul in care Romania ar putea avea 10.000 de noi cazuri zilnice de COVID-19 (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, sambata, ca autoritatile urmaresc cu atentie daca masurile restrictive pe care le-au dispus pentru a limita raspandirea noului coronavirus isi dovedesc eficienta.

Ludovic Orban, anunt de ultima ora cu privire la inchiderea mall-urilor. Ce trebuie sa stie toti romanii

Ludovic Orban a anuntat ce se va intampla cu restrictiile anti-COVID-19 referitoare la inchiderea mall-urilor. Vestea a fost transmisa dupa ce vice-premierul Raluca Turcan a vorbit despre o posibila astfel de restrictie, in vederea evitarii transmiterii noului coronavirus. Ce spune premierul despre gestionarea pandemiei de COVID-19 in cursul zilei de ieri, premierul Ludovic Orban a .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )