Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban: Nu se pune problema sa amanam alegerile locale

România Liberă România Liberă,
Ludovic Orban: Nu se pune problema sa amanam alegerile locale

Premierul Ludovic Orban spune ca cifrele actuale privind infectarea cu Covid-19 nu impun amanarea al. continuă pe România Liberă

Ludovic Orban: La acest numar de cazuri noi de Covid-19, nu se pune problema sa amanam alegerile locale

Este prematur sa vorbim despre o posibila amanare a alegerilor locale din 27 septembrie a declarat, joi, Ludovic Orban, in contextul celei mai mari raportari de noi cazuri de Covid-19 de la inceputul pandemiei si.

Ludovic Orban: La acest numar de cazuri noi de Covid-19, nu se pune problema sa amanam alegerile locale

Este prematur sa vorbim despre o posibila amanare a alegerilor locale din 27 septembrie a declarat, joi, Ludovic Orban, in contextul celei mai mari raportari de noi cazuri de Covid-19 de la inceputul pandemiei si.

Ludovic Orban, legat de amanarea alegerilor locale: Deocamdata nu am aceasta intentie

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat ca e prematur sa ia o decizie in acest moment cu privire la o eventuala amanare a alegerilor locale, prioritara fiind acum situatia provocata de coronavirus.

Premierul Ludovic Orban: Deocamdata nu am intentia de a amana alegerile locale

Premierul Ludovic Orban a sustinut la Constanta o conferinta de presa in care a abordat si tema amanarii alegerilor locale.

Alegerile locale raman in grafic. Orban: Deocamdata, nu ne gandim la amanare. E prematur

Premierul Ludovic Orban spune ca, in acest moment, nu se pune problema amanarii alegerilor locale, programate pentru 27 septembrie.

LUDOVIC ORBAN: in sfarsit avem legea izolarii, carantinarii

Premierul Ludovic Orban a declarat azi, la inceputul sedintei de Guvern, ca in sfarsit avem legea izolarii, carantinarii, iar sedinta Executivului este convocata pentru a modifica HG privind prelungirea starii de alerta si pentru a include modificarile necesare.

Adio, vacanta de vara! Ludovic Orban, anuntul momentului: Putem sa le amanam, tinerii au toata viata inainte

Ludovic Orban le-a transmis ieri seara romanilor un mesaj de interes general. Chiar daca e vara si suntem dornici de mers in vacante, premierul ne recomanda sa evitam anumite locuri care reprezinta posibile focare de infectie. De asemenea, acesta insista ca romanii care vor neaparat in vacanta sa mearga in Romania. Nu merg in vacanta .

Ludovic Orban, despre alegerile locale: inca negociem cu USR-ul Primariile de sector 3 si 4 sunt cel mai greu de castigat

Premierul Ludovic Orban a declarat luni seara ca negocierile cu USR pentru stabilirea candidatilor pentru primarii de sector continua, dar considera important ca sustinerea lui Nicusor Dan ca unic candidat este cel mai important lucru care s-a realizat. Orban spune ca cele mai greu primarii de sector de castigat sunt cele de la sectorul 3 si 4 deoarece acei primari stau foarte bine in sondaje.

Orban vrea ca alegerile locale sa se desfasoare timp de doua zile

Premierul Ludovic Orban a declarat ca i se pare buna ideea de a avea doua zile de alegeri, la alegerile locale, pentru ca s-ar evita inghesuiala la urne si va fi redus riscul de imbolnavire. Prim-ministrul precizeaza insa ca va fi nevoie de o modificare legislativa desi un amendament in acest sens depus de USR a fost respins de parlamentari.

LUDOVIC ORBAN: Data alegerilor legislative trebuie sa fie, conform prevederilor constitutionale, 6 decembrie

Premierul Ludovic Orban a declarat astazi, la Constanta, ca singura data la care ar putea fi organizate alegerile parlamentare in acest an, cu respectarea tuturor prevederilor constitutionale, este 6 decembrie, data pe care spune ca Parlamentul ar trebui sa o ia in considerare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )