Libnet.ro
UNICEF

14:15

LUDOVIC ORBAN: Este prematur sa discutam despre amanarea alegerilor locale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Este prematur sa discutam despre amanarea alegerilor locale

Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat astazi, la Constanta, ca este prematur sa se discute despre o eventuala amanare a datei alegerilor locale, chiar daca in ultimele 48 de ore s-au confirmat peste o mie de cazuri de COVID-19 zilnic, la nivel national. continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban, anunt de ultima ora despre noile masuri de restrictii. Ce ii asteapta pe romani dupa cresterea numarului de cazuri

De ziua Aviatiei Romane, pe cerul Capitalei a avut loc un spectacol deosebit la care au participat zeci de aeronave supersonice, de transport si elicoptere militare. La ceremonie a participat si premierul Romaniei, Ludovic Orban, care a tinut sa transmit un mesaj pentru toti cetatenii. Respectati regulile, respectati masurile de protectie sanitara! Ludovic Orban a .

LUDOVIC ORBAN: Data alegerilor legislative trebuie sa fie, conform prevederilor constitutionale, 6 decembrie

Premierul Ludovic Orban a declarat astazi, la Constanta, ca singura data la care ar putea fi organizate alegerile parlamentare in acest an, cu respectarea tuturor prevederilor constitutionale, este 6 decembrie, data pe care spune ca Parlamentul ar trebui sa o ia in considerare.

Ludovic Orban: La acest numar de cazuri noi de Covid-19, nu se pune problema sa amanam alegerile locale

Este prematur sa vorbim despre o posibila amanare a alegerilor locale din 27 septembrie a declarat, joi, Ludovic Orban, in contextul celei mai mari raportari de noi cazuri de Covid-19 de la inceputul pandemiei si.

Ludovic Orban: La acest numar de cazuri noi de Covid-19, nu se pune problema sa amanam alegerile locale

Este prematur sa vorbim despre o posibila amanare a alegerilor locale din 27 septembrie a declarat, joi, Ludovic Orban, in contextul celei mai mari raportari de noi cazuri de Covid-19 de la inceputul pandemiei si.

Ludovic Orban, legat de amanarea alegerilor locale: Deocamdata nu am aceasta intentie

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat ca e prematur sa ia o decizie in acest moment cu privire la o eventuala amanare a alegerilor locale, prioritara fiind acum situatia provocata de coronavirus.

Alegeri locale 2020. Ce spune Orban despre amanarea organizarii alegerilor. Mesajul important al premierului pentru romani

Pe 28 august incepe campania electorala pentru Alegerile Locale 2020, dar in acest moment este o presiune din ce in ce mai mare pe Guvernul Orban de a amana data alegerilor tinand cont de situati in care se afla Romania in acest moment. Alegeri locale 2020. Ce spune Orban despre amanarea organizarii alegerilor Ludovic Orban .

LUDOVIC ORBAN, DE ZIUA AVIATIEI: Recunostiinta si respect pentru implicarea in lupta anti-COVID a profesionistilor aerului

Premierul Ludovic Orban a transmis astazi un mesaj de Ziua Aviatiei Romane si a Fortelor Aeriene, in care subliniaza ca pilotii si intreg personalul din domeniul aviatiei civile si militare merita recunostinta si respect pentru modul in care s-au implicat, in linia intai, in lupta impotriva pandemiei cu noul coronavirus.

Ludovic Orban: Nu se pune problema sa amanam alegerile locale

Premierul Ludovic Orban spune ca cifrele actuale privind infectarea cu Covid-19 nu impun amanarea al.

Ludovic Orban, despre alegerile locale: inca negociem cu USR-ul Primariile de sector 3 si 4 sunt cel mai greu de castigat

Premierul Ludovic Orban a declarat luni seara ca negocierile cu USR pentru stabilirea candidatilor pentru primarii de sector continua, dar considera important ca sustinerea lui Nicusor Dan ca unic candidat este cel mai important lucru care s-a realizat. Orban spune ca cele mai greu primarii de sector de castigat sunt cele de la sectorul 3 si 4 deoarece acei primari stau foarte bine in sondaje.

Ludovic Orban, despre motiunea de cenzura anuntata de PSD: Un act politicianist. Va afecta capacitatea statului de a face fata provocarilor epidemiei (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca intentia social-democratilor de a depune motiune de cenzura impotriva Guvernului PNL este un demers politicianist, ce va produce efecte negative asupra democratiei din.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )