Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban: Acesti parlamentari au investit peste 80 de ministri, dintre care multi analfabeti functionali

Hotnews Hotnews,
 Ludovic Orban: Acesti parlamentari au investit peste 80 de ministri, dintre care multi analfabeti functionali

Prim-ministrul desemnat, Ludovic Orban, i-a criticat, miercuri pe parlamentarii PSD care au dat aviz negativ in comisiile de specialitate pentru 3 ministri propusi, el aratand ca in alte cazuri senatorii si deputatii au acceptat si ministri analfabeti functionali. continuă pe Hotnews

UPDATE: Ludovic Orban spune ca are 225 de voturi si angajamente de la cel putin 9 parlamentari Sunt necesare 233 de voturi in Parlament pentru ca Guvernul PNL sa fie investit

Ludovic Orban spune ca are asigurate voturile a 225 de parlamentari si mai are angajamente de vot din partea a cel putin 9 parlamentari, ceea ce inseamna 234 de voturi, in conditiile in care sunt necesare 233 de voturi pentru ca Executivul sa treaca. Premierul desemnat a declarat, duminica seara, ca vor continua discutiile inclusiv cu parlamentarii Pro Romania, pentru a-i convinge sa asigure cvorumul la sedinta de investire, mai ales ca PSD a anuntat un boicot. Birourile permanente ale Camerei Deputatilor si Senatului se vor reuni luni pentru a stabili calendarul de investire, iar Orban a cerut permisiunea de a fi prezent la aceasta sedinta. Orban, catre parlamentarii PSD: Daca incearca sa boicoteze cvorumul, se fac de ras. ii indemn sa respecte normele bunului simt.

Ludovic Orban dezvaluie ce i-a pus sa faca pe viitorii ministri: Le-am spus sa se duca la ministere si sa afle situatia concreta

Premierul desemnat, Ludovic Orban, este sigur pe ministri care ar urma sa compuna Guvernul, daca acesta va fi investit. Orban a declarat ca toti sunt pregatiti pentru audierile din comisiile parlamentare,.

LUDOVIC ORBAN: Numeric, astazi am depasit cifra de 233 de parlamentari care sustin investirea Guvernului

Premierul desemnat, Ludovic Orban, anunta ca a semnat acorduri si intelegeri cu grupul minoritatilor nationale, cu PMP, USR, UDMR si ALDE, avand sprijinul pentru investirea Guvernului. Numeric, astazi am depasit cifra de 233 de parlamentari care sustin investirea Guvernului. Sigur, negocierile continua, pentru ca vrem sa ne luam o marja pentru situatiile in care apar absente neasteptate, spune el.

Marcel Ciolacu ii face propunere pentru Ludovic Orban, dupa respingerea a 3 ministri PNL in comisii

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu PSD), a declarat miercuri, ca Ludovic Orban ar trebui sa-i schimbe pe cei trei ministri respinsi in comisiile parlamentare: florin Citu, Violeta Alexandru si Io.

Zi de foc pentru ministrii propusi de Ludovic Orban. Ultimii opt posibil ministri, audiati in Parlament. Bogdan Aurescu, propus la Externe, aviz favorabil din partea Comisiei Speciale

Se anunta o noua zi de foc pentru ministrii propusi de Ludovic Orban. in fata parlamentarilor vor ajunge azi ultimii opt posibili viitori ministri. Ieri, singurul care a primit aviz negativ din partea co.

Ce le-a cerut premierul desemnat Ludovic Orban. Aproape toti ministri au facut lucrul asta!

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat, luni, ca ministrii propusi sunt pregatiti de audierile din comisiile parlamentare, mentionand ca le-a solicitat acestora sa se duca la ministere pentru a solicita.

Saptamana decisiva pentru Guvernul Ludovic Orban. O noua problema pentru premierul desemnat

Guvernul Ludovic Orban, saptamana decisiva. S-a anuntat o noua problema pentru premierul desemnat. Cum merg negocierile? Urmeaza o saptamana decisiva pentru Guvernul Ludovic Orban. O noua problema pentru premierul desemnat Negocierile duse de premierul desemnat Ludovic Orban cu partidele parlamentare sunt pe ultima suta de metri. Optiunile de ministri pentru fiecare portofoliu sunt asternute pe .

Zi de foc pentru ministrii propusi de Ludovic Orban. in fata parlamentarilor vor ajunge ultimii opt posibil ministri

Se anunta o noua zi de foc pentru ministrii propusi de Ludovic Orban. in fata parlamentarilor vor ajunge azi ultimii opt posibili viitori ministri. Ieri, singurul care a primit aviz negativ din partea co.

Ludovic Orban, despe comisarul european: Avem timp

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat, luni, ca daca Guvernul va fi investit pe 4 noiembrie este destul timp pentru propunerea unui comisar european din partea Romaniei, mentionand ca lucrurile sunt in.

Ludovic Orban nu va retrage ministrii propusi care au primit vot negativ in comisii: Nu accept evaluarea PSD

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat miercuri ca nu va retrage ministrii propusi care au primit aviz negativ in cadrul audierilor din comisiile parlamentare deoarece nu accepta evaluarea pe care o fac parlamentari PSD precum Lia Olguta Vasilescu sau Radulescu Mitraliera.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )