Libnet.ro
UNICEF

14:00

Ludovic Orban nu va retrage ministrii propusi care au primit vot negativ in comisii: Nu accept evaluarea PSD

Hotnews Hotnews,
 Ludovic Orban nu va retrage ministrii propusi care au primit vot negativ in comisii: Nu accept evaluarea PSD

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat miercuri ca nu va retrage ministrii propusi care au primit aviz negativ in cadrul audierilor din comisiile parlamentare deoarece nu accepta evaluarea pe care o fac parlamentari PSD precum Lia Olguta Vasilescu sau Radulescu Mitraliera. continuă pe Hotnews

Zi de foc in Parlament. Ludovic Orban flancheaza ministrii la audieri

Audierile ministrilor din Guvernul Orban sunt in plina desfasurare. Vor fi doua zile de foc, iar toate declaratiile acestora le veti putea urmari in direct la Antena 3. 00 - A inceput audierea.

Orban spune ca nu ii retrage pe candidatii care au primit aviz negativ

Premierul desemnat a declarat miercuri ca nu ii va retrage pe ministrii propusi care au primit aviz .

Ludovic Orban nu il va retrage pe Florin Citu din Guvern, in ciuda avizului negativ din comisii: A fost vot politic

Ludovic Orban a anuntat nu il va retrage pe Florin Citu, propunerea de la Ministerul de Finante, in ciuda avizului negativ de la comisiile reunite din Parlament. Mai mult, premierul desemnat considera ca avizu.

Ludovic Orban nu ii va retrage pe candidatii care au primit aviz negativ

ACTUALIZARE - Ludovic Orban: Sunt extrem de multumit de prestatia candidatilor si trebuie sa aduc aminte ca nu a mai existat de mult un asemenea proces de audiere a candidatilor; mergem mai departe, suntem o echipa performanta care este hotarata sa guverneze pentru romani.

Zi de foc pentru ministrii propusi de Ludovic Orban. Ultimii opt posibil ministri, audiati in Parlament. Bogdan Aurescu, propus la Externe, aviz favorabil din partea Comisiei Speciale

Se anunta o noua zi de foc pentru ministrii propusi de Ludovic Orban. in fata parlamentarilor vor ajunge azi ultimii opt posibili viitori ministri. Ieri, singurul care a primit aviz negativ din partea co.

Zi de foc pentru ministrii propusi de Ludovic Orban. in fata parlamentarilor vor ajunge ultimii opt posibil ministri

Se anunta o noua zi de foc pentru ministrii propusi de Ludovic Orban. in fata parlamentarilor vor ajunge azi ultimii opt posibili viitori ministri. Ieri, singurul care a primit aviz negativ din partea co.

Ludovic Orban, solicitare pentru MINISTRII propusi: Sa mearga sa afle situatia concreta Ce spune PREMIERUL DESEMNAT despre propunerea de comisar european (VIDEO)

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat, luni, ca le-a solicitat ministrilor propusa sa mearga la ministere pentru a afla situatia concreta. Componenta Guvernului Orban: Vezi lista completa a.

Ludovic Orban, multumit de prestatia ministrilor propusi: Mergem mai departe

Presedintele PNL, premierul desemnat Ludovic Orban, s-a declarat extrem de multumit de prestatia pe care ministrii propusi in Cabinetul sau au avut-o in comisiile de specialitate ale Parlamentului si a.

Ministrii propusi de premierul desemnat Orban, audiati in Parlament

Ministrii propusi de premierul desemnat Ludovic Orban sunt audiati, incepand de marti, in Parlament,.

Ultima runda de audieri a ministrilor propusi de Ludovic Orban

Comisiile parlamentare continua, miercuri, audierile ministrilor propusi in Guvernul Orban. Marti, in prima zi de audieri, comisiile de specialitate i-au avizat pozitiv pe 7 dintre ministrii propusi, unul singur primind aviz negativ, respectiv Florin Citu, propus ministru la Finante.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )