Libnet.ro
UNICEF

09:45

Ludovic Orban acuza Guvernul ca acorda zile libere pe banda rulanta: Riscam sa ajungem sa muncim doar sase luni pe an

B1 B1,
Ludovic Orban acuza Guvernul ca acorda zile libere pe banda rulanta: Riscam sa ajungem sa muncim doar sase luni pe an

Liderul PNL, Ludovic Orban, tuna si fulgera la adresa Guvernului. El sustine ca Executivul acorda zile libere pe banda rulanta si ca aceste mini-vacante sunt platite de angajatori, de firme. Orban. continuă pe B1

Ludovic Orban avertizeaza Guvernul: Orice atentat la Pilonul II de pensii poate imbraca forma unei fapte de natura penala

Liderul PNL, Ludovic Orban, lanseaza un avertisment dur la adresa Guvernului, in contextul scandalului legat de banii din Pilonul II de pensii. Orban le atrage atentia guvernantilor ca orice atentat la.

Ludovic Orban, dupa criticile Comisiei Europene: Guvernul PSD a transformat Romania in oaia neagra a UE. Actualii guvernanti - niste ageamii

Liderul PNL, Ludovic Orban, a lansat un atac extrem de dur la adresa actualei guvernari, dupa criticile aduse Romaniei in cele doua documente ale Comisiei Europene. Potrivit lui Orban, guvernul PSD a transformat.

Zile libere mai 2018. Alte doua minivacante pentru romani! Ce a decis Guvernul intre Rusalii si Ziua Copiilor

Zile libere mai 2018. Anul 2018 ne-a rasfatat din plin cand a fost vorba despre minivacante. Inca de la inceputul anului, ne-am bucurat pe rand de vacanta de Anul Nou, vacanta de Pasti, vacanta de 1.

Ludovic Orban, atac dur la adresa Guvernului: A transformat Romania in oaia neagra a Uniunii Europene

- Guvernul PSD a transformat Romania in oaia neagra a Uniunii Europene, a afirmat, miercuri, presedintele PNL, Ludovic Orban. Sfidarea sistematica a institutiilor UE nu face decat sa ne plaseze intr-.

PNL, pe un butoi de pulbere. Tot mai multi lideri ai partidului il vor jos pe Ludovic Orban

Nu mai putin de 18 filiale sunt pregatite sa ceara demisia lui Ludovic Orban din fruntea PNL. Acesta ar fi motivul pentru care Orban evita sa convoace forurile de conducere ale partidului in speranta ca va.

Ludovic Orban sare din nou la gatul liderului PSD: Ceea ce a facut Dragnea prin mana lui Dancila este o...

Liderul PNL, Ludovic Orban, vine cu noi acuze la adresa lui Liviu Dragnea in scandalul Memorandumului privind mutarea Ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim. Orban sustine ca prin solicitarea de.

Ludovic Orban, despre plangerea penala: Daca ar fi avut legatura cu serviciile secrete, probabil nu ar fi fost nevoie de mine

Liderul PNL, Ludovic Orban, reactioneaza dupa ce Liviu Dragnea a acuzat ca serviciile de informatii ar fi fost implicate in plangerea penala facuta premierului Viorica Dancila. Orban sustine ca liderul.

Lovitura pentru Ludovic Orban. Greii PNL vor sa il dea jos din fruntea partidului - surse

Puci in PNL pentru debarcarea lui Ludovic Orban. Surse din partid au declarat pentru Antena 3 ca mai multi grei ai partidului vor sa-l dea jos pe Orban dupa plangerea penala facuta de acesta pe numele.

Ludovic Orban, despre plangerea penala impotriva Vioricai Dancila: Sunt un om care isi asuma riscurile

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a vorbit, miercuri, despre plangerea pe care a depus-o impotriva premierului Vioricai Dancila. Orban a precizat ca demersul a fost facut din.

Ludovic Orban, la Parchetul General

Presedintele PNL Ludovic Orban s a prezentat, in aceasta dimineata, la sediul Parchetului General. intrebat de jurnalisti care este motivul pentru care a fost citat, Orban a raspuns:Nu stiu, dar nu cred ca are legatura cu subiectul care va intereseaza pe dumneavoastra.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2599 seconds )