Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban il acuza pe presedintele Casei de Pensii ca si-a luat concediu medical pentru ca stia ca urmeaza sa fie schimbat

B1 B1,
Ludovic Orban il acuza pe presedintele Casei de Pensii ca si-a luat concediu medical pentru ca stia ca urmeaza sa fie schimbat

Presedintele Casei de Pensii si-a luat concediu medical, desi exista intarzieri la calcularea pensiilor si persoane care isi asteapta deciziile pe pensii, a declarat premierul Ludovic Orban, in cadrul unei. continuă pe B1

Ludovic Orban, la Digi 24: Presedintele Casei de Pensii a intrat in concediu medical. Iresponsabil! Sunt intarzieri la calcularea pensiilor

Premierul Ludovic Orban a acuzat, miercuri seara, la Digi24, noile piedici puse de PSD, dand ca exemplu cazul presedintelui Casei Nationale de Pensii, care a intrat in concediu medical, si astfel nu pot fi calculate pensiile oamenilor care se pensioneaza.

Ludovic Orban: in Dolj au fost distribuite pensii la nivelul celor de dinainte de 1 septembrie. Sunt situatii inacceptabile

Premierul Ludovic Orban spune ca, in judetul Dolj, au fost distribuite pensii la nivelul celor de dinainte de 1 septembrie, data de la care a crescut punctul de pensie, considerand ca aceasta.

Aurelian Pavelescu il acuza pe Ludovic Orban ca se erijeaza in executor testamentar al lui Coposu

Dupa ce Ludovic Orban, presedintele PNL, a participat la ceremonia de sfintire a Casei Memoriale Iu.

Ludovic Orban in conflict cu Gabriela Firea pe tema Salii Polivalente

Premierul Ludovic Orban da vina pe managementul catastrofal de la primaria Capitalei pentru faptul ca nu a fost construita o sala polivalenta in Bucuresti. El o acuza pe Gabriela Firea, primarul Capitalei, ca vrea sa faca sala prin Compania Nationala de Investitii, desi Bucurestiul este cel mai bogat oras din tara si si-ar putea permite sa sustina investitia.

Daniel Zamfir il pune la punct pe Ludovic Orban, dupa anuntul privind majorarea salariului minim

Senatorul Daniel Zamfir a lansat un nou atac, pe Facebook, la adresa premierului Ludovic Orban, pe care il acuza de ipocrizie dupa anuntul privind majorarea salariului minim. PRIM MINISTRUL IPOCRIT Cum.

Ludovic Orban, decizie importanta in legatura cu salariul minim. Ce trebuie sa afle imediat romanii

Premierul Ludovic Orban, fericit in urma reusitei de duminica, a luat o decizie importanta in legatura cu salariul minim. Ce trebuie sa afle romanii imediat? Ludovic Orban, decizie imporanta in legatura cu salariul minim Klaus Iohannis s-a impus autoritar in primul tur al alegerilor prezidentiale. in urma succesului rasunator, premierul Orban a oferit o declaratie .

Ludovic Orban: Sincer, chestiunea aceasta cu dezbaterea mi se pare o tema secundara. Presedintele este si va fi intr-un dialog permanent cu romanii

Liderul PNL, premierul Ludovic Orban, a afirmat marti ca o dezbatere intre candidatii la prezidentiale este o chestiune secundara in conditiile in care presedintele Klaus Iohannis a raspuns intotdeauna.

Ludovic Orban: Toate sondajele au indicat ca presedintele Iohannis castiga, indiferent de contracandidat

Liderul PNL Ludovic Orban a declarat marti seara, intr-o emisiune la Romania TV, ca toate cercetarile sociologice realizate la comanda liberalilor arata ca presedintele Klaus Iohannis, candidatul partidului la alegerile prezidentiale, va castiga detasat al doilea tur de scrutin, indiferent de contracandidat.

LUDOVIC ORBAN: Toate cercetarile sociologice facute arata ca Iohannis castiga in turul doi

Presedintele PNL, Ludovic Orban, sustine ca toate cercetarile sociologice facute incepand cu trei luni inainte de alegeri arata ca actualul presedinte al tarii va castiga un al doilea mandat la o diferenta foarte mare, cu orice candidat.

Eugen Teodorovici i-a invitat pe Ludovic Orban si Florin Citu la o dezbatere despre economie si finante

Presedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, i-a invitat pe premierul Ludovic Orban si pe ministrul Finantelor, Florin Citu, la o dezbatere pe teme legate de economie si finante organizata la Academia.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )