Libnet.ro
UNICEF

21:15

Ludovic Orban: in Dolj au fost distribuite pensii la nivelul celor de dinainte de 1 septembrie. Sunt situatii inacceptabile

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban: in Dolj au fost distribuite pensii la nivelul celor de dinainte de 1 septembrie. Sunt situatii inacceptabile

Premierul Ludovic Orban spune ca, in judetul Dolj, au fost distribuite pensii la nivelul celor de dinainte de 1 septembrie, data de la care a crescut punctul de pensie, considerand ca aceasta. continuă pe Antena3

Ludovic Orban il acuza pe presedintele Casei de Pensii ca si-a luat concediu medical pentru ca stia ca urmeaza sa fie schimbat

Presedintele Casei de Pensii si-a luat concediu medical, desi exista intarzieri la calcularea pensiilor si persoane care isi asteapta deciziile pe pensii, a declarat premierul Ludovic Orban, in cadrul unei.

Ludovic Orban, la Digi 24: Presedintele Casei de Pensii a intrat in concediu medical. Iresponsabil! Sunt intarzieri la calcularea pensiilor

Premierul Ludovic Orban a acuzat, miercuri seara, la Digi24, noile piedici puse de PSD, dand ca exemplu cazul presedintelui Casei Nationale de Pensii, care a intrat in concediu medical, si astfel nu pot fi calculate pensiile oamenilor care se pensioneaza.

Ludovic Orban, la Digi 24: La ANSVSA suntem intr-o situatie de risc major Comisia poate interzice exportul carnii de porc

Premierul Ludovic Orban a acuzat, miercuri seara, la Digi24, noile piedici puse de PSD, sustinand ca trebuie demisi toti cei care au fost pusi de PSD si care sunt responsabili de situatia critica in care ne gasim. La ANSVSA suntem intr-o situatie de risc major, pentru ca exista riscul la nivelul Comisiei Europene sa se ia decizia de interdictia privitor la exportul carnii de porc si a produselor de carne de porc, a declarat Orban.

Ludovic Orban l-a dat afara din Guvern pe omul lui Liviu Dragnea. Cine este Adrian Mladinoiu si ce servicii ii asigura fostului sef PSD

Premierul Ludovic Orban a semnat noi ordine de demitere din functie pentru mai multi social-democrati. Printre cei care au fost demisi de liderul PNL se afla Adrian Mladinoiu, secretar de stat in cadrul SSG. El a fost soferul si bodyguardul lui Liviu Dragnea. Ludovic Orban l-a dat afara din Guvern pe omul lui Liviu Dragnea .

Ludovic Orban, despre primul tur al prezidentialelor: Au fost niste alegeri fara probleme, bine organizate

Primul tur al alegerilor prezidentiale a fost unul fara probleme, bine organizat, a declarat luni premierul Ludovic Orban. Acesta s-a intalnit luni, la Palatul Victoria, cu reprezentantii Ministerului.

Lia Olguta Vasilescu, reactie exploziva dupa ce Ludovic Orban a anuntat ca a demis-o din Guvern

Premierul Ludovic Orban a anuntat, miercuri, ca a mai demis un rand de reprezentanti PSD din aparatul de stat, adaugand ca placerea cea mai mare a fost eliberarea din functia de consilier al.

Ludovic Orban: Am mai demis un rand de reprezentanti ai PSD, printre care Olguta Vasilescu

Premierul Ludovic Orban a anuntat, miercuri, ca a mai demis un rand de reprezentanti PSD din aparatul de stat, adaugand ca placerea cea mai mare a fost eliberarea din functia de consilier al.

Ludovic Orban in conflict cu Gabriela Firea pe tema Salii Polivalente

Premierul Ludovic Orban da vina pe managementul catastrofal de la primaria Capitalei pentru faptul ca nu a fost construita o sala polivalenta in Bucuresti. El o acuza pe Gabriela Firea, primarul Capitalei, ca vrea sa faca sala prin Compania Nationala de Investitii, desi Bucurestiul este cel mai bogat oras din tara si si-ar putea permite sa sustina investitia.

Ludovic Orban, la implinirea a 24 de ani de la moartea lui Corneliu Coposu: A fost intre primii oameni politici care au vazut drumul Romaniei alaturi de statele europene si euroatlantice (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a transmis, luni, un mesaj, la implinirea a 24 de ani de la moartea lui Corneliu Coposu, lider al opoizitiei de dupa 1989, pe care l-a descris drept un lider vizionar si unul dintre.

Ludovic Orban, decizie importanta in legatura cu salariul minim. Ce trebuie sa afle imediat romanii

Premierul Ludovic Orban, fericit in urma reusitei de duminica, a luat o decizie importanta in legatura cu salariul minim. Ce trebuie sa afle romanii imediat? Ludovic Orban, decizie imporanta in legatura cu salariul minim Klaus Iohannis s-a impus autoritar in primul tur al alegerilor prezidentiale. in urma succesului rasunator, premierul Orban a oferit o declaratie .

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2523 seconds )