Libnet.ro
UNICEF

13:30

Ludovic Orban afirma ca recomandarea catre cei care pleaca la munca in strainatate a fost sa se asigure ca au un contract clar

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ludovic Orban afirma ca recomandarea catre cei care pleaca la munca in strainatate a fost sa se asigure ca au un contract clar

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, la Dragomiresti, judetul Dambovita, ca recomandarea catre cei care pleaca la munca in strainatate a fost sa se asigure ca au un contract clar, cu protejarea drepturilor si asigurarea protectiei pentru coronavirus. continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban, despre romanii care merg la munca peste hotare: Statul nu poate interveni pentru protectia celor care pleaca in baza relatiilor anterioare pe care le-au avut cu angajatorii (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a transmis, miercuri, un mesaj muncitorilor sezonieri romani care pleaca in strainatate. Potrivit sefului Guvernului, sunt doua modalitati de plecare la munca in strainatate: prin.

Orban afirma ca obiectivul Guvernului este sa majoreze pensiile

Premierul Ludovic Orban spune ca obiectivul Guvernului pe care il conduce este sa majoreze pensiile, incepand din luna septembrie, dar ca Ministerul Finantelor va face un raport si in baza acestuia va fi luata decizia finala.

VIDEO Premierul Ludovic Orban a inaugurat linia de productie de masti de la Uzina de produse speciale Dragomiresti

Uzina de produse speciale de la UPS) Dragomiresti, judetul Dambovita, recent specializata in productia de masti de protectie, a fost vizitata, miercuri, de premierul Ludovic Orban, care a inaugurat linia de productia de masti de protectie.

Ludovic Orban: Ne-am fixat ca obiectiv sa producem cantitatile necesare de echipament de protectie in Romania

Premierul Ludovic Orban, aflat la fabrica de masti de la Dragomiresti, a prezentat mastile de protectie care au inceput sa fie produse in Romania si care vor fi puse la dispozitie publicului larg din tara.

Premierul Ludovic Orban, detalii despre relaxarea restrictiilor dupa data de 15 mai: Este cert ca se vor elimina retrictiile in ceea ce priveste circulatia in interiorul localitatilor

Una dintre restrictiile certe la care se va renunta dupa data de 15 mai vizeaza deplasarea in interiorul localitatilor. Potrivit premierului Ludovic Orban, romanii nu vor trebui sa mai tina cont de.

Ludovic Orban, despre relaxarea restrictiilor: Parcurile ar putea fi deschise Fara concerte publice si restaurante deschise

In primul rand vor disparea restrictiile privind circulatia in interiorul localitatilor, a declarat premierul Ludovic Orban la Digi 24. Acesta a dat si exemplul de masuri la care nu se va renunta, cum ar fi vorba de concerte si spectacole. in privinta parcurilor, riscul este scazut si probabil vor face parte din masurile de relaxare. Exceptie fac locurile d ejoaca pentru copii.

Ludovic Orban, contestat chiar de liberali. Creste numarul nemultumitilor fata de premier

Ludovic Orban este din ce in ce mai izolat in propriul partid. Sunt voci care acuza faptul ca deciziile la nivel central sunt luate fara o consultare a celorlalti membri ai conducerii.

Ludovic Orban, despre adoptarea tacita a legii privind autonomia Tinutului Secuiesc: in loc sa ma ameninte, Marcel Ciolacu ar fi trebuit sa puna proiectul pe ordinea de zi, pentru a fi respins (VIDEO)

Ludovic Orban a declarat ca s-a ajuns la adoptarea tacita, in Camera Deputatilor, a proiectului de lege privind autonomia Tinutului Secuiesc, deoarece presedintele Camerei, liderul PSD Marcel Ciolacu, nu a pus.

Ludovic Orban: Nu vom aproba iesirea in afara localitatilor. Facem o evaluare a riscurilor in functie de deplasare

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri ca nu va aproba iesirea in afara localitatilor dupa 15 mai.

Ludovic Orban: Exista varianta starii de alerta, dar sunt si altele. Vom lua decizia cu putin inainte de 15 mai, in functie de evolutia epidemiei Mastile se vor comercializa la preturi competitive (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca la Dragomiresti se aflaprima capacitate economica ce a achizitionat utilajele necesare si le-a pus in functiune pentru productia a doua tipuri de masti de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )