Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban, despre relaxarea restrictiilor: Parcurile ar putea fi deschise Fara concerte publice si restaurante deschise

Hotnews Hotnews,
 Ludovic Orban, despre relaxarea restrictiilor: Parcurile ar putea fi deschise Fara concerte publice si restaurante deschise

In primul rand vor disparea restrictiile privind circulatia in interiorul localitatilor, a declarat premierul Ludovic Orban la Digi 24. Acesta a dat si exemplul de masuri la care nu se va renunta, cum ar fi vorba de concerte si spectacole. in privinta parcurilor, riscul este scazut si probabil vor face parte din masurile de relaxare. Exceptie fac locurile d ejoaca pentru copii. continuă pe Hotnews

Ludovic Orban, despre relaxarea restrictiilor in etape: Parcurile ar putea fi deschise Fara concerte si restaurante deschise Ar putea exista si posibilitatea de a merge la muntemare

In primul rand vor disparea restrictiile privind circulatia in interiorul localitatilor, dar se vor pastra reguli clare pentru circulatia in afara localitatii, fara ca acestea sa fie oprite, a declarat premierul Ludovic Orban la Digi 24. Se va mentine regula deplasarii in grupuri nu mai mari de 3 persoane. in privinta parcurilor si a hotelurilor, riscul este scazut si probabil vor face parte din masurile de relaxare, spune premierul. Raed Arafat: Nu va faceti planuri pentru vacanta de varaArafat: Mall-urile nu se deschid in prima fazaPatronii de restaurante cer permisiunea sa deschida pe 15 mai.

Premierul Ludovic Orban, detalii despre relaxarea restrictiilor dupa data de 15 mai: Este cert ca se vor elimina retrictiile in ceea ce priveste circulatia in interiorul localitatilor

Una dintre restrictiile certe la care se va renunta dupa data de 15 mai vizeaza deplasarea in interiorul localitatilor. Potrivit premierului Ludovic Orban, romanii nu vor trebui sa mai tina cont de.

Ludovic Orban, despre masurile de relaxare sociala: Nu doresc sa amendam pe nimeni...

Primul ministru Ludovic Orban a spus, vineri, la Antena 3, ca isi doreste ca nimeni sa nu fie amenda.

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii: Relaxarea restrictiilor se va produce doar limitat si in anumite regiuni. Va exista o evaluare permanenta, astfel ca s-ar putea reveni asupra deciziei (VIDEO)

Relaxarea restrictiilor impuse pe fondul pandemiei de COVID-19 se va produce doar limitat si in anumite regiuni, a afirmat Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, luni, in direct pe B1 TV, la Buna, Romania! cu.

INTERVIU Cum vede un medic epidemiolog relaxarea restrictiilor: Inclusiv in tari care au o disciplina mult mai serioasa, relaxarea nu a facut decat sa aduca un al doilea val

Relaxarea restrictiilor sociale este o decizie care va trebui sa fie foarte bine cantarita si depinde foarte mult ce va insemna exact aceasta relaxare, declara, intr-un interviu acordat HotNews. ro, Adrian Pana, medic specialist epidemiolog. El admite ca, din pacate, nu exista o solutie minune si toate tarile au incercat diverse modele, iar Romania are totusi un avantaj: nefiind primii loviti, ci suntem cam in al treilea val, sa speram ca o parte dintre masurile care se pot dovedi ca au fost corecte in alte state ne vor ajuta sa luam decizii corecte.

CORONAVIRUS. Ludovic Orban anunta posibilitatea realizarii unui triaj la locul de munca sau la scoala prin intermediul termometrelor electronice: Cand elevii si studentii se vor intoarce la cursuri, cu siguranta, vor fi asigurate mastile (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, dupa discutiile de la Ministerul Afacerilor Interne, privind gestionarea pandemiei de coronavirus, ca pentru fiecare masura de relaxare a restrictiilor, impuse in.

Malta, fara cazuri noi de coronavirus, pregateste relaxarea restrictiilor

Autoritatile din Malta nu au mai inregistrat niciun nou caz de coronavirus in ultimele 24 de ore, fiind prima data de la izbucnirea epidemiei cand se intampla acest lucru, iar relaxarea restrictiilor antiepidemice incepe in cateva zile, anunta ministrul maltez al Sanatatii, Chris Fearne.

Anunt de ultima ora facut de premierul Ludovic Orban. Ce masuri au fost luate

Premierul Ludovic Orban a acordat un interviu detaliat pentru Antena 3, in care a vorbit despre ultimele masuri luate de Guvern. A vorbit despre numarul angajatilor trimisi in somaj tehnic care si-au primit banii, a spus ce se va intampla cu oamenii saraci care nu-si permit sa cumpere masti de protectie, ce se intampla cu .

Ludovic Orban: Dupa 15 mai aceste restrictii vor disparea

Ludovic Orban a vorbit despre incheierea starii de urgenta in Romania. Premierul liberal sustine ca restrictiile in ceea ce priveste circulatia in interiorul localitatilor vor fi eliminate.

LUDOVIC ORBAN: Somajul tehnic era greu de aplicat, proiectul a cazut in totalitate

Proiectul somajului tehnic pentru angajatii bugetari era greu de aplicat, mai ales in anumite zone in care ar fi fost afectata lupta impotriva COVID-19, iar acest proiect a cazut in totalitate, a afirmat, joi seara, premierul Ludovic Orban.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )