Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban, ales presedinte al Camerei Deputatilor. Cum arata noua conducere

B1 B1,
Ludovic Orban, ales presedinte al Camerei Deputatilor. Cum arata noua conducere

Ludovic Orban a fost ales, in noaptea de luni spre marti, presedinte al Camerei Deputatilor, cu 179 de voturi pentru si 110 impotriva. Contracandidatul liderului PNL a fost Alfred Simonisde la PS. continuă pe B1

Ludovic Orban, ales presedinte al Camerei Deputatilor

Liderul PNL Ludovic Orban a fost votat, luni noapte, dupa 16 ore de sedinta, presedinte al Camerei Deputatilor in noua legislatura. Orban a primit 179 de voturi.

Ludovic Orban, ales presedinte al Camerei Deputatilor la 2 noaptea, dupa o sedinta marcata de scandaluri, care a durat 14 ore

Liderul PNL Ludovic Orban a fost ales presedinte al Camerei Deputatilor in urma unui vot care a inceput marti, dupa ora 1 dimineata si s-a terminat in aproximativ trei sferturi de ora. Rezultatul votului a fost anuntat dupa ora 2.

Ludovic Orban, ales in functia de presedinte al Camerei Deputatilor

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a fost ales, luni seara, in functia de presedinte al Camerei Deputatilor, cu 179 de voturi pentru.

Ludovic Orban a fost ales presedintele Camerei Deputatilor

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a fost ales, in aceasta noapte, presedinte al Camerei Deputatilor.

Victorie pentru Ludovic Orban! Ce functie va ocupa fostul premier al Romaniei de azi inainte. Anuntul facut dupa miezul noptii

Veste buna pentru sustinatorii lui Ludovic Orban. in cursul noptii de astazi, fostul premier a fost ales ales presedinte al Camerei Deputatilor. Acesta a reusit sa-l invinga pe contracandidatul sau, Alfred Simonis PSD) cu 179 de voturi pentru si 110 impotriva, in timp ce adversarul politic a primit 110 voturi pentru si 179 impotriva. Votul .

Ludovic Orban sustine ca nu are nici cea mai mica emotie in privinta alegerii sale in functia de presedinte al Camerei Deputatilor

Ludovic Orban, presedintele PNL, a sustinut ca nu are deloc emotii in privinta alegerii sale la conducerea Camerei Deputatilor. El s-a aratat convins ca toti parlamentarii care compun coalitia de.

PSD boicoteaza alegerea lui Orban la sefia Camerei Deputatilor

PSD va incerca sa blocheze alegerea lui Ludovic Orban in functia de presedinte al Camerei Deputatilor. Daca Partidul Social Democrat nu va primi 4 locuri in Biroul Permanent si sefia unor comisii importante, cum ar fi Educatia, Munca, Sanatatea si Economia, liberalii vor boicota sedinta de plen in care trebuie sa fie votat presedintele Camerei.

Scandal in Parlament! AUR sesizeaza Curtea Constitutionala! Soarta lui Orban, la mana CCR

Mandatul lui Ludovic Orban in fruntea Camerei Deputatilor sta in mainile judecatorilor de la Curtea Constitutionala. Cei de la AUR au anuntat ca vor sesiza Curtea Constitutionala cu privire la modul in care s-a desfasurat sedinta in care a fost ales Ludovic Orban in aceasta functie.

Scandal la Camera Deputatilor. Ludovic Orban n-a putut fi ales presedinte

Luni, in prima zi de lucru a Camerei Deputatilor, parlamentarii au depus juramantul, dar presedintel.

George Simion: Protestam vehement fata de felul in care a fost numita conducerea Camerei Deputatilor. Vom face o sesizare in acest sens la Curtea Constitutionala

George Simion, liderul partiduluiAUR, a declarat, marti, ca partidul in frunte caruia se afla nu este de acord cu numirea in fruntea Camerei Deputatilor a lui Ludovic Orban, mai ales ca aceasta s-a.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )