Libnet.ro
UNICEF

16:45

LUDOVIC ORBAN: Azotatul de amoniu depozitat in Portul Constanta este contractat si va fi transportat la destinatie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Azotatul de amoniu depozitat in Portul Constanta este contractat si va fi transportat la destinatie

Premierul Ludovic Orban a declarat astazi, la Craiova, fiind intrebat daca stie ca la Constanta este depozitata o cantitate foarte mare de azotat de amoniu, ca substanta este contractata si va fi transportata la destinatie, iar din informatiile pe care le are sunt respectate masurile de siguranta. continuă pe Ziarul Bursa

Cate mii de tone de azotat de amoniu sunt in Portul Constanta si unde sunt ele depozitate

Toti operatorii care manipuleaza marfuri periculoase in portul Constanta, categorie in care se incadreaza si azotatul de amoniu, au obligatia intocmirii unui plan de masuri de securitate aprobat de ISU privind manipularea, depozitarea si transportul acestor tipuri de marfuri, potrivit unui comunicat al Administratiei Porturilor Maritime.

LUDOVIC ORBAN: Guvernul a aparat locurile de munca pe perioada crizei economice declansate de epidemia de COVID-19

Guvernul PNL a aparat locurile de munca pe toata perioada crizei economice declansate de epidemia de COVID-19, a declarat, astazi, prim-ministrul Ludovic Orban, in plenul Parlamentului.

LUDOVIC ORBAN: Economia este pe trend de revenire

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, ca economia Romaniei este pe trend de revenire.

LUDOVIC ORBAN: Vom asigura banii necesari pentru a plati despagubirile pentru fermierii afectati de seceta

Ministerul Agriculturii va plati despagubiri fermierilor ale caror culturi au fost afectate de seceta din acest an, a declarat, astazi, la Craiova, premierul Ludovic Orban.

Cate mii de tone de AZOTAT de amoniu sunt in Portul Constanta si in ce conditii sunt depozitate

Administratia Porturilor Maritime a anuntat joi ca in portul Constanta sunt stocate in acest moment peste 25. 000 tone azotat de amoniu, iar toti operatorii implicati au obligatia de a intocmi un plan de securitate.

Peste 25.000 de tone de azotat de amoniu sunt stocate in Portul Constanta

In evidentele CN Administratia Porturilor Maritime S. Constanta exista 5 operatori care efectueaza operatiuni de incarcaredescarcare si depozitare temporara a azotatului de amoniu.

Orban: in Portul Constanta exista o cantitate mare de azotat de amoniu. Regulile din jurul depozitelor unde sunt astfel de substante sunt respectate

Premierul Ludovic Orban a afirmat, vineri, ca in Portul Constanta se afla o cantitate mare de azotat de amoniu, dar acesta este contractat si urmeaza sa fie transportat catre destinatii, precizand ca regulile din jurul depozitelor unde sunt astfel de substante sunt respectate.

Ludovic Orban: in port exista o cantitate mare de azotat de amoniu, dar urmeaza sa fie transportat catre destinatii. Regulile din jurul depozitelor sunt respectate (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca in Portul Constanta se afla o cantitate importanta de azotat de amoniu, dar aceasta urmeaza sa fie transportata catre alte destinatii. Seful Guvernului a mai.

Ludovic Orban a facut anuntul acum: ce se intampla cu programul teraselor

Vineri, premierul Ludovic Orban a anuntat ca programul teraselor va fi prelungit pana la ora 24:00. in plus, premierul a mai precizat ca in sedinta de Guvern de azi va fi adopttaa hotararea de prelungire a starii de alerta. Ce se intampla cu programul teraselor Ludovic Orban a mai spus insa ca a fost de .

Consilierul lui Ludovic Orban, reactie uluitoare: Raceala e mai grea decat coronavirus

Virgil Guran a facut afirmatii uluitoare! Consilierul lui Ludovic Orban a minimalizat simptomele infectarii cu noul coronavirus, dar si efectele pe care COVID-19 le poate avea asupra organismului. Declaratii incredibile facute de consilierul lui Ludovic Orban Virgil Guran, deputat PNL, a participat la o conferinta in Dambovita, unde a facut cateva declaratii considerate de unii .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )