Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban: in port exista o cantitate mare de azotat de amoniu, dar urmeaza sa fie transportat catre destinatii. Regulile din jurul depozitelor sunt respectate (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: in port exista o cantitate mare de azotat de amoniu, dar urmeaza sa fie transportat catre destinatii. Regulile din jurul depozitelor sunt respectate (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca in Portul Constanta se afla o cantitate importanta de azotat de amoniu, dar aceasta urmeaza sa fie transportata catre alte destinatii. Seful Guvernului a mai. continuă pe B1

Orban: in Portul Constanta exista o cantitate mare de azotat de amoniu. Regulile din jurul depozitelor unde sunt astfel de substante sunt respectate

Premierul Ludovic Orban a afirmat, vineri, ca in Portul Constanta se afla o cantitate mare de azotat de amoniu, dar acesta este contractat si urmeaza sa fie transportat catre destinatii, precizand ca regulile din jurul depozitelor unde sunt astfel de substante sunt respectate.

LUDOVIC ORBAN: Azotatul de amoniu depozitat in Portul Constanta este contractat si va fi transportat la destinatie

Premierul Ludovic Orban a declarat astazi, la Craiova, fiind intrebat daca stie ca la Constanta este depozitata o cantitate foarte mare de azotat de amoniu, ca substanta este contractata si va fi transportata la destinatie, iar din informatiile pe care le are sunt respectate masurile de siguranta.

Ludovic Orban: Guvernul va majora pensiile cu un procent consistent de 14%. E o crestere extrem de mare si ne angajam sa o putem finanta si pe anii care vor urma (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca Guvernul pe care il conduce va creste pensiile cu 14%, o crestere extrem de mare. Acesta a precizat ca, din cate stie, in Europa nu mai exista vreo tara.

Ludovic Orban: Guvernul va majora pensiile cu 14% E un adevarat dezmat in Parlament in materie de legi care genereaza noi si noi cheltuieli (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca Guvernul pe care il conduce va creste pensiile cu 14%, o crestere extrem de mare. Acesta a precizat ca, din cate stie, in Europa nu mai exista vreo tara.

Ultima ora. Ludovic Orban, veste buna pentru parinti si bunici: Este o crestere extrem de mare pe care ne angajam sa o putem finanta

Majorarea pensiilor a fost pana in urma cu cateva ore un subiect tabu, in jurul caruia s-au emis multe ipoteze. intr-un final, pensionarii au aflat ca, incepand cu 1 septembrie, pensiile vor creste cu 14%, un procent mic in comparatie cu cel promis initial. Ludovic Orban le cere scuze pensionarilor Premierul Romaniei a facut o .

Ultima ora. Ludovic Orban, anunt acid despre majorarea pensiilor si dublarea alocatiilor: Toata lumea va suferi daca se insista

Premierul Orban a declarat in cursul zilei de marti ca va ataca la CCR votul cu privire la dublarea alocatiilor, avand in vedere faptul ca nu exista surse de finantare pentru majorarile in cauza. Acesta a revenit cu un nou atac la adresa PSD prin care il acuza ca baga Romania intr-un haos economic, aceasta .

Ludovic Orban a facut anuntul acum: ce se intampla cu programul teraselor

Vineri, premierul Ludovic Orban a anuntat ca programul teraselor va fi prelungit pana la ora 24:00. in plus, premierul a mai precizat ca in sedinta de Guvern de azi va fi adopttaa hotararea de prelungire a starii de alerta. Ce se intampla cu programul teraselor Ludovic Orban a mai spus insa ca a fost de .

Consilierul lui Ludovic Orban, reactie uluitoare: Raceala e mai grea decat coronavirus

Virgil Guran a facut afirmatii uluitoare! Consilierul lui Ludovic Orban a minimalizat simptomele infectarii cu noul coronavirus, dar si efectele pe care COVID-19 le poate avea asupra organismului. Declaratii incredibile facute de consilierul lui Ludovic Orban Virgil Guran, deputat PNL, a participat la o conferinta in Dambovita, unde a facut cateva declaratii considerate de unii .

LUDOVIC ORBAN: Economia este pe trend de revenire

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, ca economia Romaniei este pe trend de revenire.

LUDOVIC ORBAN: Vom asigura banii necesari pentru a plati despagubirile pentru fermierii afectati de seceta

Ministerul Agriculturii va plati despagubiri fermierilor ale caror culturi au fost afectate de seceta din acest an, a declarat, astazi, la Craiova, premierul Ludovic Orban.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )