Libnet.ro
UNICEF

01:05

LUDOVIC ORBAN: Doamna ministru Anisie este pe loc eligibil pentru parlamentare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Doamna ministru Anisie este pe loc eligibil pentru parlamentare

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca ministrul Educatiei, Monica Anisie, se va afla pe un loc eligibil pe lista pentru alegerile parlamentare. continuă pe Ziarul Bursa

LUDOVIC ORBAN: Este prematur sa discutam despre o decizie de carantinare a Capitalei

Premierul Ludovic Orban afirma ca este prematur sa se discute despre o decizie de carantinare a Capitalei, dupa ce incidenta cumulata a cazurilor de infectare cu noul coronavirus a depasit pragul de trei la mia de locuitori.

LUDOVIC ORBAN: Sistemul medical a atins capacitatea de 75% in ceea ce priveste tratarea pacientilor cu COVID-19

Premierul Ludovic Orban sustine ca sistemul medical a atins capacitatea de 75% in ceea ce priveste tratarea pacientilor cu COVID-19 si arata ca acest sistem dispune de suficient echipament pentru tratarea mai multor bolnavi, insa problema este legata de asigurarea cadrelor medicale.

LUDOVIC ORBAN: Masca va deveni obligatorie in toate spatiile deschise din Bucuresti and

Premierul Ludovic Orban anunta ca in Bucuresti masca de protectie va deveni obligatorie in toate spatiile deschise, iar cursurile scolare vor trece in sistem online, dupa ce incidenta cumulata a cazurilor de infectare cu noul coronavirus a depasit pragul de trei la mia de locuitori.

Ludovic Orban: Primul obiectiv pe care il urmarim este oprirea cresterii numarului de cazuri.Uitati-va ce s-a intamplat in Europa

Primerul Ludovic Orban a afirmat, joi seara, ca obiectivul principal este oprirea numarului de cazuri, insa Romania urmeaza acelasi trend crescator ca si celelalte state ale Europei. Asistam la o crestere spectaculoasa a numarului de cazuri. Parerea mea e ca aceasta crestere se datoreaza faptului ca s-au reluat activitatile, a afirmat premierul.

Lista PNL Bucuresti pentru parlamentare: Ludovic Orban, Violeta Alexandru, Florin Citu si Monica Anisie, printre candidati. Raluca Turcan candideaza la Sibiu, iar Virgil Popescu la Mehedinti

Premierul Ludovic Orban si ministrul Muncii, Violeta Alexandru, vor deschide lista candidatilor PNL Bucuresti pentru Camera Deputatilor, in vreme ce ministrul Finantelor, Florin Citu, si colega sa de la.

Ludovic Orban, despre candidatura lui Alexandru Rafila din partea PSD: O decizie gresita

Premierul Ludovic Orban a vorbit, joi seara,despre anuntul candidaturii lui Alexandru Rafila din partea Partidului Social Democrat PSD) la alegerile parlamentare de anul acesta. Primul ministru este de parere.

Ludovic Orban: Evenimentele private, principala cauza a imbolnavirilor de COVID-19 Sistemul medical a atins capacitatea de 75% in tratarea pacientilor cu coronavirus

Premierul Ludovic Orban sustine ca analizele facute arata ca petrecerile private constituie principala cauza a raspandirii noului coronavirus, el explicand ca acesta este motivul pentru care Guvernul a interzis astfel de evenimente. Orban mai spune ca dupa alegerile locale in 3. 300 de localitati au avut loc petreceri spontane la care au participat zeci si sute de oameni. Legat de capacitatea sistemului medical, el a afirmat ca la acest moment a fost atinsa capacitatea de 75% in spitale in tratarea pacientilor cu COVID-19.

Ludovic Orban: Evenimentele private, principala cauza a imbolnavirilor de COVID-19

Premierul Ludovic Orban sustine ca analizele facute arata ca petrecerile private constituie principala cauza a raspandirii virusului SARS-CoV-2, el explicand ca acesta este motivul pentru care Guvernul a interzis astfel de evenimente. Orban mai spune ca in 3300 de localitati, dupa alegerile locale au avut loc petreceri spontane la care au participat zeci si sute de oameni.

Ludovic Orban si Violeta Alexandru deschid lista de candidati a PNL Bucuresti la Camera Deputatilor

Premierul Ludovic Orban si ministrul Muncii, Violeta Alexandru, vor deschide lista liberalilor bucuresteni la Camera Deputatilor, la alegerile parlamentare din acest an, iar ministrul Finantelor Florin Citu este pe primul loc pe lista pentru Senat.

Ludovic Orban dezvaluie solutia prin care numarul de cazuri COVID-19 va scadea rapid. Ce conditie trebuie sa respecte cetatenii

Ludovic Orban nu si-a pierdut speranta ca Romania va ajunge pe o curba descendenta a pandemiei de COVID-19. in cursul serii de ieri, premierul a declarat ca Guvernul nu doreste adoptarea unor restrictii mai dure pentru populatie, cu atat mai mult, la carantinarea tarii. Cu toate acestea, trendul pe care ne aflam de cateva saptamani .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )