Libnet.ro
UNICEF

12:00

LUDOVIC ORBAN: Vom face complementar un PNDL 3, dupa ce se termina sau se apropie de final lucrarile la PNDL 1 si 2

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Vom face complementar un PNDL 3, dupa ce se termina sau se apropie de final lucrarile la PNDL 1 si 2

Programele PNDL 1 si 2 vor continua, iar dupa stabilirea proiectelor de investitii locale ce ar urma sa fie finantate cu bani europeni prin exercitiul financiar 2021-2027, dar si prin Programul National de Rezilienta si Recuperare, se va implementa, complementar, PNDL 3, a anuntat astazi, la Suceava, prim-ministrul Ludovic Orban. continuă pe Ziarul Bursa

LUDOVIC ORBAN: Exista circa 1.000 de proiecte nefinalizate pe PNDL 1, administrat aproape integral de guvernele PSD

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri ca exista aproximativ 1. 000 de proiecte nefinalizate pe PNDL 1, administrat aproape integral de guvernele PSD si Cabinetul pe care il conduce va interveni cu un act normativ pentru a prelungi cu un an de zile termenul de finalizare a lucrarilor din PNDL 1, astfel incat autoritatile locale care au beneficiat de finantare sa nu fie nevoite sa returneze banii Executivului. El a adaugat ca va fi un PNDL 3 anul viitor, dar dupa ce vor fi finalizate PNDL 1 si PNDL 2, potrivit News.

Ludovic Orban respinge testarea in masa: Nu putem la scara blocului. Cine vrea, o poate face contra-cost

Premierul Ludovic Orban a spus, vineri, la Iasi, ca doreste cresterea capacitatii de testare la 50. 000 de teste pe zi, in contextul in care Romania a depasit, de la jumatatea acestei luni, record dupa record, ajungand la peste 5. 000 de noi infectari cu COVID in ultimele 24 de ore.

Victor Ponta: Klaus Iohannis e un ipocrit, iar Ludovic Orban minte cand spune ca are nevoie de un nou Parlament pentru a face bugetul pe 2021. Pentru 2020, bugetul a fost adoptat fara dezbatere in Legislativ (VIDEO)

Victor Ponta, liderul Pro Romania, i-a acuzat pe presedintele Klaus Iohannis si pe premierul Ludovic Orban de ipocrizie in stradania lor de a-i convinge pe romani ca alegerile parlamentare trebuie sa se.

Ludovic Orban il va intalni pe omologul lui francez la Paris

Premierul Ludovic Orban va face luni si marti o vizita oficiala in Franta, unde se va intalni cu omologul francez, Jean Castex, cu presedintele Adunarii Nationale, Richard Ferrand, presedintele Senatului, Gerard Larcher, si cu presedintele Partidului Les Republicains, Christian Jacob, transmite Agerpres.

Ludovic Orban, angajari si sporuri salariale in plina criza. A adus la Guvern peste 1,200 de bugetari in numai 1 an

In plina pandemie, Executivul condus de Ludovic Orban face angajari pe banda rulanta. De la inceputul Guvernarii sale si pana la sfarsitul lunii trecute, premierul a adus la Secretariatul General al Guvernului peste 1,200 de noi bugetari.

Ludovic Orban: Am depus candidaturile de dimineata ca sa aratam ca suntem pusi pe munca

Premierul Ludovic Orban si echipa de candidati PNL pe Bucuresti pentru alegerile parlamentare au depus miercuri dimineata lista cu candidati. Premierul nu a scapat de tirul jurnalistilor pe temele fierbinti ale zilei, nici nu a ratat ocazia de a face mai multe promisiuni electorale.

Mesajul Gabrielei Firea pentru Ludovic Orban: Macar in ceasul al doisprezecelea intelegeti ca interesul primordial al romanilor este sanatatea!

Gabriela Firea ii transmite un mesaj premierului Ludovic Orban si spune ca bucurestenii sunt afectati de incapacitatea cu care actuala putere gestioneaza criza sanitara. Deciziile contradictorii ale Comitetului pentru Situatii de Urgenta al Capitalei, demiterea actualului prefect, locurile insuficiente de la Terapie Intensiva, toate acestea ii vor face pe bucuresteni sa plateasca factura incompetenetei decizionale.

Ludovic Orban: in ultima suta de ani, guvernele de la Bucuresti au ramas datoare fata de Iasi si Moldova. E momentul sa le sustinem proiectele de dezvoltare (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca dupa zeci de ani in care Guvernul Romaniei a ignorat practic judetul Iasi, a venit momentul sa sustina cu resurse importante proiectele acestui judet, dar si a re.

Ludovic Orban nu renunta la alegerile parlamentare nici dupa numarul mare de imbolnaviri: Democratia inseamna alegeri!

Intrebat daca, in cazul in care numarul cazurilor de coronavirus va creste in continuare, ar putea lua in calcul amanarea alegerilor parlamentare, Ludovic Orban a declarat ca aceste alegeri nu cresc riscul infectarilor, astfel incat nu este cazul sa ia o astfel de decizie.

TRAIAN BERBECEANU ASTEAPTA DECIZIA GUVERNULUI Premierul Ludovic Orban, decis sa numeasca un om hotarat in functia de prefect al Capitalei

Traian Berbeceanu ar urma sa fie numit, in sedinta de guvern de astazi, in functia de prefect al Capitalei, conform declaratiilor oferite, ieri, de prim-ministrul Ludovic Orban, dupa vizita efectuata la uzina Dacia Renault.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )