Libnet.ro
UNICEF

15:00

LUDOVIC ORBAN: Piata Obor se va inchide si cel mai posibil vor ramane deschise pietele in aer liber

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Piata Obor se va inchide si cel mai posibil vor ramane deschise pietele in aer liber

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi seara, ca Piata Obor se va inchide, ca urmare a aplicarii masurii de inchidere a pietelor in vederea limitarii raspandirii noului coronavirus si ca, cel mai posibil, vor ramane deschise doar pietele in aer liber. continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban, lovitura dura pentru milioane de romani. Ce piete se vor inchide si pentru cat timp: Acolo parca e o zona Zoster

Explozia cazurilor de COVID-19 a devenit din ce in ce mai sufocanta, iar autoritatile adopta masuri de restrictie dure in incercarea de a stopa raspandirea noului coronavirus. in cursul serii de ieri, premierul Ludovic Orban a transmis noile restrictii care vor fi introduse de saptamana viitoare. Printre acestea se numara inchiderea anumitor piete in toata .

MARCEL CIOLACU: Guvernul Orban, cel mai incompetent si corupt guvern postdecembrist

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, astazi, la Buzau, unde a participat la lansarea campaniei electorale pentru alegerile parlamentare, ca Guvernul Orban este cel mai incompetent si corupt guvern postdecembrist si si-a exprimat convingerea ca electoratul va sanctiona PNL la scrutinul din 6 decembrie.

MARCEL CIOLACU: Guvernul Orban, cel mai incompetent si corupt guvern postdecembrist

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, astazi, la Buzau, unde a participat la lansarea campaniei electorale pentru alegerile parlamentare, ca Guvernul Orban este cel mai incompetent si corupt guvern postdecembrist si si-a exprimat convingerea ca electoratul va sanctiona PNL la scrutinul din 6 decembrie.

Tarabele din piata Obor se vor muta afara. Am convins comerciantii sa suporte frigul pentru a putea continua

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu a anuntat, vineri, printr-o postare pe retelele de socializare ca Piata Obor, cea mai mare din Capitala, si Cremenita isi vor putea muta imediat activitatea in aer liber. Pentru Gemeni si Delfinului se cauta solutii, astfel incat comerciantii sa isi continue activitatea.

Ce se intampla, de fapt, cu Piata Obor de luni. Primarul Sectorului 2 a facut anuntul radical

Primarul sectorului 2 a anuntat ce se intimpla, de fapt, cu Piata Obor, de luni. Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2, a anuntat ca va muta tarabele din Piata Obor afara, in timp ce magazinele de la etaj vor ramane deschise in continuare. De asemenea, edilul spune ca Piata Obor si Cremenita isi vor putea muta .

Ludovic Orban, sedinta de urgenta dupa recordul de cazuri COVID-19. Ce noi restrictii ii asteapta pe romani

In cursul serii de ieri, Ludovic Orban a convocat o sedinta de urgenta in care sa se discute despre situatia pandemiei de COVID-19 la noi in tara. Aceasta decizie a adunarii mai multor autoritati a fost luata in urma recordului de cazuri atins in cursul zilei de ieri. Purtarea mastilor ar putea fi obligatorie in .

Ce se intampla cu taxele si impozitele in 2021. Ludovic Orban a facut anuntul azi

In perioada ultimei guvernari PSD au fost introduse mai multe taxe. Printre acestea se numara supraacciza la carburanti si dubla taxare a contractelor de munca part-time. Alte taxe introduse de PSD au fost si cele din energie, sistemul bancar si telecomunicatii. Astazi aflam ca, in urma unui raport, Guvernul Orban anunta eliminarea acestora. Guvernul Orban .

Sedinta de urgenta convocata de Ludovic Orban la Guvern, dupa noul record de infectari

Sedinta de urgenta a fost convocata, miercuri seara, de catre premierul Ludovic Orban, dupa ce in Romania s-a inregistrat in ultimele 24 de ore un numar record de infectari, mai exact 8. in plus, potrivit GCS, 1. 001 pacienti sunt internati la ATI si 146 au murit din cauza coronavirusului.

Ludovic Orban, la intalnirea cu premierul palestinian: Romania doreste sa-si dezvolte cooperarea cu Palestina

Premierul Ludovic Orban s-a intalnit, miercuri, la Ramallah, cu premierul Mohammad Shtayyeh, dupa vizita sa in Israel. Ludovic Orban a spus ca aceasta vizita la Ramallah marcheaza o etapa importanta in dezvoltarea relatiilor romanesti cu Palestina. Romania doreste sa-si dezvolte cooperarea cu Palestina si, in acest context, am discutat despre statutul curent si perspectivele de consolidare a colaborarii bilaterale romano-palestiniene, a precizat Orban, considerand ca dialogul dintre cele doua parti a fost extrem de fructuos, in ceea ce priveste relatiile bilaterale.

LUDOVIC ORBAN: Avem un spital privat cu care am discutat si care este pregatit sa deschida spitalul cu 30 de paturi de Terapie Intensiva

Premierul Ludovic Orban afirma ca un spital privat s-a aratat dispus sa puna la dispozitie 30 de paturi de Terapie Intensiva pentru bolnavii cu COVID-19, insa reprezentantii unitatii sanitare au cerut autoritatilor sa asigure personal medical pentru ingrijirea bolnavilor, transmite News. ro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )