Libnet.ro
UNICEF

00:07

LUDOVIC ORBAN: PNL are capacitatea sa formeze o majoritate care sa tina PSD pe tusa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: PNL are capacitatea sa formeze o majoritate care sa tina PSD pe tusa

PNL este singura forta politica care are capacitatea sa invinga PSD, a declarat, astazi, presedintele liberalilor, premierul Ludovic Orban, care a sustinut ca, de un an, majoritatea PSD din Parlament a sabotat, intarziat, modificat, denaturat aproape tot ceea ce doreste Executivul sa faca bun. continuă pe Ziarul Bursa

LUDOVIC ORBAN: PNL are capacitatea sa formeze o majoritate care sa tina PSD pe tusa

PNL este singura forta politica care are capacitatea sa invinga PSD, a declarat, astazi, presedintele liberalilor, premierul Ludovic Orban, care a sustinut ca, de un an, majoritatea PSD din Parlament a sabotat, intarziat, modificat, denaturat aproape tot ceea ce doreste Executivul sa faca bun.

LUDOVIC ORBAN: Guvernul este in procedurile legale de intocmire a bugetului de stat

Guvernul nu are obligatia de a prezenta Legea bugetului de stat si Legea bugetului asigurarilor sociale de stat in fata Parlamentului spre dezbatere, intrucat este un an electoral, dar suntem in procedurile legale de intocmire a bugetului de stat si a bugetului asigurarilor de stat, a declarat, astazi, in Parlament, prim-ministrul Ludovic Orban.

LUDOVIC ORBAN: Din cate stiu, in octombrie s-au comandat 12.000 de fiole de Remdesivir, iar in noiembrie - 14.000

Premierul Ludovic Orban a declarat astazi ca, din informatiile pe care le are, pentru luna noiembrie, autoritatile romane au comandat, in baza cotei contractate de la nivel european, 14. 000 de fiole de Remdesivir, medicament folosit in tratamentul impotriva COVID-19.

LUDOVIC ORBAN: Pregatim hotararea de guvern pentru prelungirea starii de alerta

Guvernul pregateste hotararea privind prelungirea starii de alerta si nu doreste sa ia masuri care sa instituie alte restrictii, a declarat, astazi, prim-ministrul Ludovic Orban.

CATALIN DRULA, CATRE LUDOVIC ORBAN: Criticam impreuna PSD si pe Dragnea pentru lipsa de transparenta

Actualul Parlament nu mai are legitimitate sa voteze bugetul pe anul 2021, care trebuie sa fie unul al reformei, iar premierul trebuie sa dea dovada de transparenta in privinta acestuia, a declarat astazi liderul deputatilor USR, Catalin Drula.

VICTOR PONTA, CATRE LUDOVIC ORBAN: Lasati copiii la scoala, lasati pietele deschise

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a sustinut astazi, in plenul Camerei Deputatilor, ca in 2021 va fi o criza economica mai dura decat cea din 2010, iar Guvernul Orban accentueaza aceasta criza si i-a transmis premierului sa lase copiii la scoala si pietele deschise.

LUDOVIC ORBAN: Marea majoritate a tarilor sunt deschise la organizarea de sectii de votare

Premierul Ludovic Orban afirma ca cele mai multe dintre tarile in care exista o comunitate numeroasa de cetateni romani si-au aratat deschiderea fata de organizarea de sectii de votare pentru alegerile parlamentare din Romania si ca foarte putine tari pun restrictii.

Ludovic Orban, despre alegerile parlamentare: Marea majoritate a tarilor sunt deschise la organizarea de sectii de votare. Pana acum, foarte putine state pun restrictii

Premierul Ludovic Orban a precizat, joi, ca majoritatea statelor in care exista comunitati numeroase de cetateni romani si-au aratat deschiderea fata de organizarea de sectii de votare pentru alegerile.

LUDOVIC ORBAN, CATRE PREFECTI: Nu aveti voie sa fiti obositi, trebuie sa fiti mobilizati la maxim

Premierul Ludovic Orban le-a transmis joi prefectilor cu nu au voie sa fie obositi si ca trebuie sa se mobilizeze la maxim in lupta pentru combaterea raspandirii coronavirusului. Seful Executivului a cerut prefectilor sa ii responsabilizeze pe primari, mai ales ca eu proaspat alesi, iar directiilor de sanatate publica le-a solicitat sa creasca capacitatea de efectuare a anchetelor epidemiologice, potrivit News.

A doua crestere a alocatiilor pentru copii urmeaza de la 1 ianuarie. Ludovic Orban: Din 2007, PNL a fost singura formatiune care le-a majorat

Dublarea alocatiilor pentru copii se va face tinand cont de situatia economica si de incasarile previzionate la bugetul de stat, adica in trepte, cu cate 20%, a explicat premierul Ludovic Orban, care a.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2258 seconds )