Libnet.ro
UNICEF

13:15

Ludovic Orban, despre alegerile parlamentare: Marea majoritate a tarilor sunt deschise la organizarea de sectii de votare. Pana acum, foarte putine state pun restrictii

B1 B1,
Ludovic Orban, despre alegerile parlamentare: Marea majoritate a tarilor sunt deschise la organizarea de sectii de votare. Pana acum, foarte putine state pun restrictii

Premierul Ludovic Orban a precizat, joi, ca majoritatea statelor in care exista comunitati numeroase de cetateni romani si-au aratat deschiderea fata de organizarea de sectii de votare pentru alegerile. continuă pe B1

LUDOVIC ORBAN, DESPRE BUGETUL DE STAT PENTRU ANUL 2021: Nu vom creste taxele si impozitele

PNL nu intentioneaza sa creasca taxele si impozitele in anul 2021, ci doreste creionarea unui buget bazat pe crestere veniturilor in urma unei colectari eficiente a actualelor taxe si impozite catre bugetul de stat, a afirmat premierul Ludovic Orban, in plenul Camerei Deputatilor, la Ora prim-ministrului.

Ludovic Orban, despre carantinarea Capitalei: O decizie dificila (VIDEO)

Primul ministru, Ludovic Orban, a vorbit luni seara, in Parlament, despre situatia in care se afla tara noastra in ceea ce priveste criza sanitara declansata de noul coronavirus de tip.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban, despre carantinare: Daca vom ajunge in situatia de a fi necesara, nu vom ezita sa luam decizii in acest sens

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat ca Raed Arafat va merge la Sibiu si la Alba Iulia pentru a discuta cu autoritatile de acolo inainte de a se lua o decizie cu privire la carantinarea celor doua.

Guvernul pregateste hotararea pentru prelungirea starii de alerta.Ce spune Ludovic Orban despre carantinarea Capitalei si a altor orase mari

Prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat, luni seara, ca in prezent nu se pune problema carantinarii Capitalei sau a altor orase, fiind destul de dificil acest lucru.

Ludovic Orban, despre inchiderea pietelor: in aceste piete gradul de conformare la masurile de protectie sanitara era cel mai mic (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a oferi o serie de detalii cu privire la inchiderea pietelor inchise, una dintre masurile care intra in vigoare in Romania, incepand de astazi. Sunt decizii care cu.

Ludovic Orban, despre lipsa apei calde in unele cartiere din Capitala: Primarul general a gasit o solutie impreuna cu Ministerul Economiei

Premierul Lodovic Orban a oferit joi, n cadrlul unei vizite de lucru la Transgaz, noi detalii despre amplul program de reabilitare a retelei de termoficare din Bucuresti, cu ajutorul fondurilor europene.

LUDOVIC ORBAN: Marea majoritate a tarilor sunt deschise la organizarea de sectii de votare

Premierul Ludovic Orban afirma ca cele mai multe dintre tarile in care exista o comunitate numeroasa de cetateni romani si-au aratat deschiderea fata de organizarea de sectii de votare pentru alegerile parlamentare din Romania si ca foarte putine tari pun restrictii.

Ludovic Orban, mesaj de ultima ora despre prelungirea starii de alerta! Ce a anuntat premierul

Joi, 12 noiembrie, premierul Ludovic Orban a declarat ca prelungirea starii de alerta, care este pe ordinea de zi a guvernului nu va veni cu noi masuri de restrictie. Ludovic Orban, despre prelungirea starii de alerta Premierul Ludovic Orban a declarat ca obiectivul este intrarea pe platou, fapt care inca nu s-a intamplat. De asemenea .

Ludovic Orban: Noi nu am inchis pietele, ci am suspendat pe 30 de zile functionarea celor care sunt in spatii inchise

Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat, joi, ca Guvernul nu a inchis pietele, ci a suspendat pe o perioada de 30 de zile functionarea celor care sunt in spatii inchise. Ludovic Orban, despre situatia.

Violeta Alexandru, despre alegerile parlamentare: Este o sfidare la adresa bucurestenilor ce propune PSD la Capitala (VIDEO)

Joi, liberalii au lansat sediul de campanie la Magazinul Bucuresti, locatie in care a fost si sediul de campanie al lui Nicusor Dan, pentru alegerile locale din 27 septembrie. in timpul conferintei de presa ce.

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2483 seconds )