Libnet.ro
UNICEF

07:45

LUDOVIC ORBAN: Din cate stiu, in octombrie s-au comandat 12.000 de fiole de Remdesivir, iar in noiembrie - 14.000

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Din cate stiu, in octombrie s-au comandat 12.000 de fiole de Remdesivir, iar in noiembrie - 14.000

Premierul Ludovic Orban a declarat astazi ca, din informatiile pe care le are, pentru luna noiembrie, autoritatile romane au comandat, in baza cotei contractate de la nivel european, 14. 000 de fiole de Remdesivir, medicament folosit in tratamentul impotriva COVID-19. continuă pe Ziarul Bursa

Orban: Sunt destule doze de Remdesivir. Din cate stiu, in octombrie s-au comandat 13.000 de fiole, iar pe noiembrie 14.000 de fiole

Premierul Ludovic Orban a afirmat, ca din informatiile sale, sunt destule doze de Remdesivir si in luna octombrie au fost comandate 13. 000 de fiole, iar in noiembrie - 14. 000 de fiole. Seful Executivului a explicat si procedura pentru achizitionarea medicamentului si anume spitalele, de regula cand se apropie de finalul stocului, transmite Ministerului Satatii care comunica mai departe necesarul.

LUDOVIC ORBAN: Guvernul este in procedurile legale de intocmire a bugetului de stat

Guvernul nu are obligatia de a prezenta Legea bugetului de stat si Legea bugetului asigurarilor sociale de stat in fata Parlamentului spre dezbatere, intrucat este un an electoral, dar suntem in procedurile legale de intocmire a bugetului de stat si a bugetului asigurarilor de stat, a declarat, astazi, in Parlament, prim-ministrul Ludovic Orban.

LUDOVIC ORBAN: Pregatim hotararea de guvern pentru prelungirea starii de alerta

Guvernul pregateste hotararea privind prelungirea starii de alerta si nu doreste sa ia masuri care sa instituie alte restrictii, a declarat, astazi, prim-ministrul Ludovic Orban.

LUDOVIC ORBAN: Piata Obor se va inchide si cel mai posibil vor ramane deschise pietele in aer liber

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi seara, ca Piata Obor se va inchide, ca urmare a aplicarii masurii de inchidere a pietelor in vederea limitarii raspandirii noului coronavirus si ca, cel mai posibil, vor ramane deschise doar pietele in aer liber.

VICTOR PONTA, CATRE LUDOVIC ORBAN: Lasati copiii la scoala, lasati pietele deschise

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a sustinut astazi, in plenul Camerei Deputatilor, ca in 2021 va fi o criza economica mai dura decat cea din 2010, iar Guvernul Orban accentueaza aceasta criza si i-a transmis premierului sa lase copiii la scoala si pietele deschise.

CATALIN DRULA, CATRE LUDOVIC ORBAN: Criticam impreuna PSD si pe Dragnea pentru lipsa de transparenta

Actualul Parlament nu mai are legitimitate sa voteze bugetul pe anul 2021, care trebuie sa fie unul al reformei, iar premierul trebuie sa dea dovada de transparenta in privinta acestuia, a declarat astazi liderul deputatilor USR, Catalin Drula.

Ludovic Orban: Uitati-va cine sunt presedintii de CJ care spun ca nu exista Remdesivir si daca nu cumva au alta culoare politica decat noi (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a precizat, luni, ca din informatiile sale in luna octombrie s-au comandat 12. 000 de fiole de Remdesivir, iar pe noiembrie 14. 000 de fiole. Declaratiile premierului vin in contextul in.

Apar noi restrictii in Romania?! Anuntul lui Ludovic Orban

Potrivit premierului Ludovic Orban, Guvernul pregateste hotararea pentru prelungirea starii de alerta pentru inca 30 de zile. Luni, premierul a spus ca nu vrea sa ia masuri care sa instituie alte restrictii. Ludovic Orban, noi restrictii in Romania Ludovic Orban a declarat ca, se pregateste hotararea de Guvern pentru prelungirea starii de alerta cu inca .

Scandal la nivel inalt. Alexandru Rafila contrazice tot ce a spus Ludovic Orban

Asa cum era de asteptat, declaratiile facute de Ludovic Orban duminica seara conform carora adolescentii sunt raspandaci de virus nu au ramas fara raspuns. Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, il contrazice pe premierul Romaniei. Alexandru Rafila, despre raspandirea coronavirusului printre copii si adolescenti Dupa declaratiile facute de Ludovic Orban legate de .

LUDOVIC ORBAN: Avem nevoie de personalitati care ne arata faptul ca nu avem dreptul sa cedam in fata agresivitatii antisemitismului sau a oricaror forme de discriminare

Premierul Ludovic Orban a afirmat la evenimentul aniversar organizat de catre ambasada SUA, la implinirea varstei de 98 de ani de catre Iancu Zuckerman, supravietuitor al Holocaustului, ca este nevoie de exemple si de astfel de personalitati care sa arate, prin exemplul personal, ca nu avem dreptul sa cedam in fata oricaror forme de discriminare si antisemitismului.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )