Libnet.ro
UNICEF

05:15

LUDOVIC ORBAN: Nu poti sa ii ceri unui pacient sa isi faca testul ca sa il internezi in spital

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Nu poti sa ii ceri unui pacient sa isi faca testul ca sa il internezi in spital

Premierul Ludovic Orban a declarat ca nimeni nu trebuie sa refuze internarea unui om care are nevoie de serviciile spitalicesti si care are dreptul legal sa beneficieze de aceste servicii si a facut apel la cei carora le-a fost incalcat acest drept sa faca reclamatie in scris. continuă pe Ziarul Bursa

LUDOVIC ORBAN: Liderii politici care s-au construit in zona FSN sunt capabili sa apeleze la forta si 10 august a demonstrat lucrul asta

Premierul Ludovic Orban considera ca dosare precum cel al Revolutiei sau al Mineriadei din 1990 sunt dosare fundamentale pentru evolutia de dupa 1990 a Romaniei si afirma ca liderii politici care s-au construit in zona post-comunista ar putea recurge oricand la forta, daca Romania n-ar fi tara membra NATO sau a UE, primul ministru amintind de evenimentele din 10 august 2018.

LUDOVIC ORBAN: Avocatul Poporului se comporta mai mult ca avocatul PSD

Premierul Ludovic Orban critica in termeni duri actiunile Avocatului Poporului, despre care spune ca in ultima vreme se comporta mai mult ca avocatul PSD decat ca avocatul romanilor si catalogand drept rusinoasa atitudinea acestei institutii din ultima perioada.

Ludovic Orban: 80% dintre romani vor sa-si petreaca concediul in Romania Ministrul Transporturilor, Lucian Bode: Traficul aerian s-a prabusit

Opt din 10 romani vor sa isi petreaca concediul in tara, potrivitunui sondaj, spune, vineri, premierul Ludovic Orban. De asemenea, acesta le recomanda oamenilor sa nu plece anul acesta in vacanta.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: Daca Parlamentul respinge starea de alerta, riscul unui nou val epidemic este foarte mare

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca daca Parlamentul va respinge prelungirea starii de alerta si dupa 15 iunie, atunci riscul unui nou val al epidemiei de coronavirus va creste substantial, deoarece au.

Ludovic Orban, atacat din interior: Tine restaurantele inchise, dar deschide pacanelele.Guvernul a gasit cheia relansarii economiei!

Premierul Ludovic Orban a fost aspru criticat de PMP-istul Lucian Iliescu, senator al unui partid care are oameni numiti in Guvern si sprijina proiectele actualului Cabinet. Nemultumirea lui Iliescu e legata de decizia legata de deschidere a localurilor cu jocuri de noroc.

LUDOVIC ORBAN: Spitalele au obligatia sa primeasca pacientii care au nevoie de tratament sau interventii

In momentul de fata, nu mai exista nicio restrictie in ceea ce priveste internarea persoanelor care doresc acest lucru, iar spitalele au obligatia sa primeasca pacientii care au nevoie de tratament sau interventii in spital, a declarat azi premierul Ludovic Orban.

LUDOVIC ORBAN: Spitalele au obligatia sa primeasca pacientii care au nevoie de tratament sau interventii

In momentul de fata, nu mai exista nicio restrictie in ceea ce priveste internarea persoanelor care doresc acest lucru, iar spitalele au obligatia sa primeasca pacientii care au nevoie de tratament sau interventii in spital, a declarat sambata premierul Ludovic Orban.

LUDOVIC ORBAN: Mastile trebuie purtate, in mod obligatoriu, in spatii inchise

Premierul Ludovic Orban a subliniat, vineri, ca mastile de protectie sanitara trebuie purtate, in mod obligatoriu, in spatii inchise precum mijloacele de transport in comun sau magazine, precizand ca persoanele care nu respecta aceasta regula pot fi amendate.

Umilinta maxima pentru Ludovic Orban! Ce i-a transmis premierului milionarul Mohammad Murad

Starea de alerta incinge spiritele. Reprezentantii din tursim si-au pierdut rabdarea si deja au inceput sa fie foarte vocali impotriva Guvernului Orban, in contextul in care afacerile pe care le conduc risca sa intre in faliment. Milinarul Mohammad Murad, presedintele Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc FPTR) a transmis un mesaj dur catre factorii decizionali. Printre altele acesta a spus ca premierul Ludovic Orban nu ar sti sa faca nimic daca i s-ar lua functia de premier.

Ludovic Orban, anunt surprinzator cu privire la starea de alerta: inseamna ca nu va mai fi stare de alerta

Executivul va vota hotararea prin care se prelungeste starea de alerta astazi, sau cel tarziu maine, spune Ludovic Orban. Premierul a recunoscut ca totul depinde de Partidul Social Democrat. Restrictiile nu vor mai putea fi prelungite daca social-democratii nu vor vota starea de alerta in Parlament.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )