Libnet.ro
UNICEF

01:05

LUDOVIC ORBAN: Sectorul energetic este de o importanta majora pentru economia nationala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Sectorul energetic este de o importanta majora pentru economia nationala

Presedintele PNL, Ludovic Orban, s-a intalnit cu reprezentantii Federatiei Asociatiilor Companiilor de Utilitati din Energie, iar la finalul discutiilor a apreciat ca sectorul energetic este de o importanta majora pentru economia nationala. continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban, despre adoptatea Mecanismului de Redresare si Rezilienta: Este un succes important pentru Romania si pentru Uniunea Europeana si pot spune ca am satisfactia datoriei 523;mplinite

Presedintele PNL, Ludovic Orban, saluta aprobarea in plenul Parlamentului European a Mecanismului de Redresare si Rezilienta, in valoare de 672,5 miliarde de euro. Din acest buget, Romaniei ii revine suma de.

Ludovic Orban, despre bugetul pentru 2021: Nu ne putem comporta ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic. Obiectivul este relansarea economica

Ludovic Orban, presedintele Camerei Deputatilor, a oferit noi declaratii despre proiectul de buget pentru anul 2021, al coalitiei de guvernare PNL - USR PLUS - UDMR. Proiectul de buget va fi facut public in cursul.

LUDOVIC ORBAN: Pensiile vor creste de la 1 ianuarie 2022

Pensiile nu vor mai creste in acest an, ci de la 1 ianuarie 2022, a anuntat ieri presedintele PNL, Ludovic Orban, la finalul sedintei Biroului Executiv al PNL. Totodata, Orban a anuntat ca pensiile vor fi indexate la 1 ianuarie 2022 cu o formula care va lua in calcul inflatia plus 50% din cresterea salariului mediu brut pe economie pe anul precedent. Cheltuielile cu pensiile din buget cresc insa in acest an cu 8 miliarde de lei 0,8% din PIB) pe fondul majorarii de 14% din septembrie 2020.

LUDOVIC ORBAN: Finantarea IMM-urilor continua si in 2021

Programele de creditare cu garantii de stat - IMM Invest, Agro Invest, IMM Leasing, IMM Factor, adoptate de Guvernul anul trecut, vor continua si in 2021, si vor putea fi accesate de noi beneficiari, a afirmat, ieri, intr-o postare pe pagina oficiala de Facebook, Ludovic Orban, presedintele Camerei Deputatilor.

Ludovic Orban: Vom reveni la un sistem predictibil de crestere a pensiilor. Nu vor mai fi majorate cum vrea PSD, ba in iulie, ba in septembrie sau cand promit ei (VIDEO)

Ludovic Orban, liderul PNL si presedintele Camerei Deputatilor, a declarat ca liberalii sustin un regim de crestere a pensiilor care sa fie predictibil si ca au ca obiectiv elaborarea unei legislatii prin care.

Prima reactie a lui Ludovic Orban, dupa ce PSD a cerut eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor: Au pierdut trenul

Ludovic Orban a raspuns PSD-ului, care marti, 10 februarie, a depus un proiect de lege pentru eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor. in opinia penelistului, initiativa pesedistilor nu mai are vreo.

Ludovic Orban explica conditiile in care se mentine gratuitatea la transport pentru studenti

Ludovic Orban a rectificat, miercuri, informatia conform careia nu se mai acorda gratuite de transport pentru studenti. Presedintele Camerei Deputatilor a explicat ca gratuitatea se reduce doar la ruta dintre.

Ludovic Orban, intrebat care sunt ministerele care vor primi cei mai multi bani: Orice ministru trebuie sa inteleaga ca suntem in situatia in care suntem

Ludovic Orban, liderul PNL si presedintele Camerei Deputatilor, a declarat ca fiecare ministru trebuie sa fie constient de situatia economica in care se gaseste Romania, sa restranga cheltuielile, sa.

Motiunea impotriva ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu, va fi dezbatuta luni, iar votul va avea loc miercuri. Anuntul facut de Ludovic Orban, presedintele Camerei Deputatilor (VIDEO)

Ludovic Orban, presedintele Camerei Deputatilor, a precizat ca dezbaterea motiunii simple la adresa ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu, a fost programata pentru luni, ora 17, iar votul va avea loc miercuri.

Ministerul Energiei: Romania va traversa un soc termic cu minime nocturne de pana la minus 20 de grade. Sistemul Energetic este pregatit

Romania va traversa un soc termic cu minime nocturne de pana la minus 20 de grade, pe alocuri chiar mai scazute, insa Sistemul Energetic National este pregatit pentru aceasta perioada, informeaza Ministerul Energiei, intr-un comunicat de presa, potrivit Agerpres. Miercuri, 10 februarie, s-a organizat sedinta Comandamentului de Iarna coordonata la nivelul Ministerului Energiei de catre secretarul de stat, Niculae Havrilet. La sedinta au participat cei mai importanti actori ai sectorului energetic care mentin in functiune Sistemul Energetic National si asigura furnizarea continua si in siguranta, se arata in comunicat.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )