Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ludovic Orban: Vom reveni la un sistem predictibil de crestere a pensiilor. Nu vor mai fi majorate cum vrea PSD, ba in iulie, ba in septembrie sau cand promit ei (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: Vom reveni la un sistem predictibil de crestere a pensiilor. Nu vor mai fi majorate cum vrea PSD, ba in iulie, ba in septembrie sau cand promit ei (VIDEO)

Ludovic Orban, liderul PNL si presedintele Camerei Deputatilor, a declarat ca liberalii sustin un regim de crestere a pensiilor care sa fie predictibil si ca au ca obiectiv elaborarea unei legislatii prin care. continuă pe B1

Ludovic Orban: Vom relua demersul de revocare a Avocatului Poporului in cel mai scurt timp posibil

Actuala majoritate parlamentara pare hotarata sa o schimbe pe Renate Weber din functia de Avocat al Poporului. Ludovic Orban a declarat luni ca acest proces va fi reluat in cel mai scurt timp posibil, fara sa.

Prima reactie a lui Ludovic Orban, dupa ce PSD a cerut eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor: Au pierdut trenul

Ludovic Orban a raspuns PSD-ului, care marti, 10 februarie, a depus un proiect de lege pentru eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor. in opinia penelistului, initiativa pesedistilor nu mai are vreo.

Cand creste punctul de pensie, de fapt. Ludovic Orban a facut anuntul momentului

Desi artizanul actualei crize economice, Ludovic Orban este cel care anunta data la care va creste punctul de pensie. Anuntul nu l-a facut nici noul premier, nici actualul ministrul al muncii. Criza economica a generat pierderi imense la buget, consecinta fiind imposibilitatea maririi pensiilor in 2021. Fostul premier, Ludovic Orban vorbeste de majorarea punctului de .

Ludovic Orban: PNL si USR-PLUS sustin modificarea legii, astfel incat parlamentarii sa nu mai primeasca pensii speciale Pozitia UDMR (VIDEO)

Ludovic Orban, liderul PNL si presedintele Camerei Deputatilor, a declarat ca Guvernul si-a propus sa realizeze un proiect de Lege a pensiilor care va cuprinde si reglrmentari referitoare la pensiile speciale. Pe.

LUDOVIC ORBAN: Pensiile vor creste de la 1 ianuarie 2022

Pensiile nu vor mai creste in acest an, ci de la 1 ianuarie 2022, a anuntat ieri presedintele PNL, Ludovic Orban, la finalul sedintei Biroului Executiv al PNL. Totodata, Orban a anuntat ca pensiile vor fi indexate la 1 ianuarie 2022 cu o formula care va lua in calcul inflatia plus 50% din cresterea salariului mediu brut pe economie pe anul precedent. Cheltuielile cu pensiile din buget cresc insa in acest an cu 8 miliarde de lei 0,8% din PIB) pe fondul majorarii de 14% din septembrie 2020.

Ce se intampla cu bursele elevilor, de fapt. Ludovic Orban a facut anuntul zilei

Ludovic Orban a facut anuntul zilei. Ce se intampla cu bursele elevilor, de fapt si cum vor fi finantate ele din bugetele locale. Care este suma minima acordata elevilor. Presedintele Camerei Deputatilor a facut anuntul pe care toti romanii il asteptau. Ce se intampla cu bursele elevilor, de fapt Vesti bune pentru elevii romani. Ludovic .

LUDOVIC ORBAN: Punctul de pensie va creste de la 1 ianuarie 2022

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat astazi ca punctul de pensie va creste de la 1 ianuarie 2022.

Ludovic Orban explica conditiile in care se mentine gratuitatea la transport pentru studenti

Ludovic Orban a rectificat, miercuri, informatia conform careia nu se mai acorda gratuite de transport pentru studenti. Presedintele Camerei Deputatilor a explicat ca gratuitatea se reduce doar la ruta dintre.

Ludovic Orban, intrebat care sunt ministerele care vor primi cei mai multi bani: Orice ministru trebuie sa inteleaga ca suntem in situatia in care suntem

Ludovic Orban, liderul PNL si presedintele Camerei Deputatilor, a declarat ca fiecare ministru trebuie sa fie constient de situatia economica in care se gaseste Romania, sa restranga cheltuielile, sa.

Ludovic Orban, despre bugetul pentru 2021: Nu ne putem comporta ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic. Obiectivul este relansarea economica

Ludovic Orban, presedintele Camerei Deputatilor, a oferit noi declaratii despre proiectul de buget pentru anul 2021, al coalitiei de guvernare PNL - USR PLUS - UDMR. Proiectul de buget va fi facut public in cursul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )