Libnet.ro
UNICEF

17:30

LUDOVIC ORBAN: O sa solicit MFP alimentarea imediata a conturilor pentru plata masurilor active

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: O sa solicit MFP alimentarea imediata a conturilor pentru plata masurilor active

Premierul Ludovic Orban a solicitat conducerii Ministerului Finantelor sa considere prioritate zero alimentarea conturilor din care se vor face platile catre agentii economici care au aplicat la masuri active de sprijin privitoare la piata muncii. continuă pe Ziarul Bursa

LUDOVIC ORBAN: Astazi trebuie sa dezbatem actele normative necesare pentru pregatirea anului scolar

Guvernul va dezbate actele normative necesare pentru inceperea anului scolar, a precizat prim-ministrul Ludovic Orban, astazi, in cadrul sedintei de Guvern.

LUDOVIC ORBAN: Motiunea de cenzura, inca un act iresponsabil din partea PSD

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a apreciat astazi ca motiunea de cenzura pe care PSD intentioneaza sa o depuna reprezinta un act iresponsabil.

LUDOVIC ORBAN: Motiunea de cenzura, inca un act iresponsabil din partea PSD

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a apreciat astazi ca motiunea de cenzura pe care PSD intentioneaza sa o depuna reprezinta un act iresponsabil.

Ludovic Orban, veste uriasa din septembrie. Cum se schimba scoala

Veste asteptata de toti parintii si elevii din Romania! Ludovic Orban a explicat, intr-o conferinta de presa, ce se va intampla cu scoala din septembrie. Anunt important despre cum se va schimba scoala Ludovic Orban a sustinut azi o declaratie de presa unde a explicat tot ce tine de masurile pe care le-a luat Guvernul .

Cum a fost prins fumand, astazi, Ludovic Orban! Premierul Romaniei a gafat-o grav de data aceasta, in public

Noua gafa din partea premierului Romaniei! Cum a fost prins fumand de data aceasta Ludovic Orban. Cerintele impuse si de catre el se pare ca nu sunt valabile pentru insasi domnia sa. Ludovic Orban, noua gafa! Cum a fost prins fumand de data asta? Pe premisa: Fa ce spune popa, nu ce face popa, Orban .

Gabriela Firea, atac dur la Ludovic Orban: Ceea ce ati facut azi, se numeste abuz de putere!

Primarul general al Capitalei il acuza pe premierul Ludovic Orban de abuz de putere. Autostrada de Centura a Capitalei, de care nu v-a pasat nici ca premier, nici ca ministru al transporturilor, nici ca viceprimar, a devenit moneda de schimb a Guvernul PNL Orban pentru votul bucurestenilor!, spune Gabriela Firea.

LUDOVIC ORBAN: Vom creste numarul de paturi la Matei Bals

Premierul Ludovic Orban a declarat ca numarul de paturi la terapie intensiva la Matei Bals va creste si ca a avut o discutie cu directorul de la Spitalul Universitar ca sa puna la dispozitie medici anestezisti si asistente, astfel incat sa poata fie puse in functiune paturile existente. El a adaugat ca la Spitalul Witting sunt in curs de amenajare 12 locuri la terapie intensiva si va creste numarul de locuri de terapie intensiva.

Ludovic Orban: E o miza uriasa sa eliberam Bucurestiul de dominatia incompetentei si coruptiei PSD-iste. PNL si USR-PLUS au 55% din optiunile alegatorilor (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, s-a aratat increzator ca alianta PNL-USRPLUS formata a nivelul Bucurestiului va castiga alegerile locale din 27 septembrie si va inlocui administratia actuala a PSD. Orban.

Surpriza uriasa! Cine va fi noul premier al Romaniei. Ludovic Orban va fi demis la final de august (SURSE)

Inca de la inceputul guvernarii lui Ludovic Orban si al sau Guvern III, opozitia a tot cautat variante de suport in parlament pentru a depune o noua motiuune de cenzura si de demitere a acestuia. Surse apropiate, au declarat in aceste zile, ca noua motiune de cenzura depusa de PSD va trece cu majoritate de .

Ludovic Orban, catre Violeta Alexandru, in sedinta de Guvern: Sa nu existe intarzieri in plata pensiilor. in septembrie, platitm si alocatiile marite. Trebuie sa fim pregatiti sa facem platile la termen (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban i-a cerut ministrului Muncii, Violeta Alexandru, la inceputul sedintei de Guvern de miercuri, sa se asigure ca nu vor exista intarzieri in plata pensiilor si a alocatiilor. Asta in.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )