Libnet.ro
UNICEF

15:30

Surpriza uriasa! Cine va fi noul premier al Romaniei. Ludovic Orban va fi demis la final de august (SURSE)

Playtech Playtech,
Surpriza uriasa! Cine va fi noul premier al Romaniei. Ludovic Orban va fi demis la final de august (SURSE)

Inca de la inceputul guvernarii lui Ludovic Orban si al sau Guvern III, opozitia a tot cautat variante de suport in parlament pentru a depune o noua motiuune de cenzura si de demitere a acestuia. Surse apropiate, au declarat in aceste zile, ca noua motiune de cenzura depusa de PSD va trece cu majoritate de . continuă pe Playtech

VIDEO Ludovic Orban: Atrag atentia autoritatilor vremelnice din R. Moldova sa nu incerce sa politizeze subiectul privind gazoductul Ungheni-Chisinau

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a avertizat autoritatile de la Chisinau, pe care le-a numit vremelnice, sa nu incerce sa politizeze pe subiectul privind gazoductul Ungheni-Iasi. Declaratia a fost facuta vineri, 14 august, la inaugurarea tronsonului de conducta Craiova-Segarcea, aferent etapei I din conducta de transport Craiova-Segarcea-Calafat.

Ludovic Orban: E o miza uriasa sa eliberam Bucurestiul de dominatia incompetentei si coruptiei PSD-iste. PNL si USR-PLUS au 55% din optiunile alegatorilor (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, s-a aratat increzator ca alianta PNL-USRPLUS formata a nivelul Bucurestiului va castiga alegerile locale din 27 septembrie si va inlocui administratia actuala a PSD. Orban.

Cum a fost prins fumand, astazi, Ludovic Orban! Premierul Romaniei a gafat-o grav de data aceasta, in public

Noua gafa din partea premierului Romaniei! Cum a fost prins fumand de data aceasta Ludovic Orban. Cerintele impuse si de catre el se pare ca nu sunt valabile pentru insasi domnia sa. Ludovic Orban, noua gafa! Cum a fost prins fumand de data asta? Pe premisa: Fa ce spune popa, nu ce face popa, Orban .

Consilierul lui Ludovic Orban, reactie uluitoare: Raceala e mai grea decat coronavirus

Virgil Guran a facut afirmatii uluitoare! Consilierul lui Ludovic Orban a minimalizat simptomele infectarii cu noul coronavirus, dar si efectele pe care COVID-19 le poate avea asupra organismului. Declaratii incredibile facute de consilierul lui Ludovic Orban Virgil Guran, deputat PNL, a participat la o conferinta in Dambovita, unde a facut cateva declaratii considerate de unii .

Premierul Ludovic Orban: Autoritatile vremelnice din Republica Moldova sa nu politizeze gazoductul Ungheni-Chisinau, o investitie de suflet a Romaniei

Gazoductul Ungheni-Chisinau este o investitie de suflet a Romaniei, a subliniat premierul Ludovic Orban, care le-a atras atentia autoritatilor vremelnice din Republica Moldova sa nu incerce sa.

LUDOVIC ORBAN: Economia este pe trend de revenire

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, ca economia Romaniei este pe trend de revenire.

Ultima ora. Ludovic Orban, veste buna pentru parinti si bunici: Este o crestere extrem de mare pe care ne angajam sa o putem finanta

Majorarea pensiilor a fost pana in urma cu cateva ore un subiect tabu, in jurul caruia s-au emis multe ipoteze. intr-un final, pensionarii au aflat ca, incepand cu 1 septembrie, pensiile vor creste cu 14%, un procent mic in comparatie cu cel promis initial. Ludovic Orban le cere scuze pensionarilor Premierul Romaniei a facut o .

Starea de alerta, prelungita pentru inca 30 de zile. Premierul Ludovic Orban a facut anuntul (VIDEO)

UPDATE, 14 iulie, ora 21:15 Cabinetul condus de Ludovic Orban a transmisHotararea de Guvern nr. 668 din 14 august 2020 privind prelungirea starii de alerta pe teritoriul Romaniei incepand cu data de 16.

Ludovic Orban a facut anuntul acum: ce se intampla cu programul teraselor

Vineri, premierul Ludovic Orban a anuntat ca programul teraselor va fi prelungit pana la ora 24:00. in plus, premierul a mai precizat ca in sedinta de Guvern de azi va fi adopttaa hotararea de prelungire a starii de alerta. Ce se intampla cu programul teraselor Ludovic Orban a mai spus insa ca a fost de .

LUDOVIC ORBAN: Vom asigura banii necesari pentru a plati despagubirile pentru fermierii afectati de seceta

Ministerul Agriculturii va plati despagubiri fermierilor ale caror culturi au fost afectate de seceta din acest an, a declarat, astazi, la Craiova, premierul Ludovic Orban.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )