Libnet.ro
UNICEF

14:00

Victor Ponta: Klaus Iohannis e un ipocrit, iar Ludovic Orban minte cand spune ca are nevoie de un nou Parlament pentru a face bugetul pe 2021. Pentru 2020, bugetul a fost adoptat fara dezbatere in Legislativ (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta: Klaus Iohannis e un ipocrit, iar Ludovic Orban minte cand spune ca are nevoie de un nou Parlament pentru a face bugetul pe 2021. Pentru 2020, bugetul a fost adoptat fara dezbatere in Legislativ (VIDEO)

Victor Ponta, liderul Pro Romania, i-a acuzat pe presedintele Klaus Iohannis si pe premierul Ludovic Orban de ipocrizie in stradania lor de a-i convinge pe romani ca alegerile parlamentare trebuie sa se. continuă pe B1

Klaus Iohannis afirma ca Ludovic Orban ramane in continuare prima varianta de premier

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca liderul PNL, Ludovic Orban, ramane in continuare prima sa varianta de premier.

Klaus Iohannis: Ludovic Orban ramane in continuare prima varianta de premier (VIDEO)

Klaus Iohannis a afirmat miercuri seara, in conferinta de presa de la Palatul Cotroceni, ca Ludovic Orban ramane in continuare prima varianta de premier dupa alegerile parlamentare. Precizarile sefului.

Iohannis taie elanul USR: Orban ramane prima varianta pentru functia de premier

Presedintele Klaus Iohannis a dezvaluit miercuri seara, intr-o conferinta de presa, ca liderul PNL Ludovic Orban ramana prima sa varianta de premier pentru un nou legislativ, chiar daca USR va conditiona intrarea la guvernare de numirea unui alt prim-ministru decat Orban.

Victor Ponta rabufneste: Serios? Nu stiati? Ipocritilor!

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a rabufnit pe o retea sociala la adresa premierului Ludovic Orban si a echipei sale.

Victor Ponta: Este nevoie de o guvernare care sa scoata tara din criza. Credem in continuare ca, dupa 6 decembrie, Romania are nevoie sa scape de guvernul Orban

Pro Romania a depus, joi,listele de candidati pentru alegerile parlamentare. Cu aceasta ocazie, Victor Ponta a precizat ca formatiunea nu va vota un nou guvern Orban pentru ca si-a dovedit.

Victor Ponta: Este nevoie de o guvernare care sa scoata tara din criza. Credem in continuare ca, dupa 6 decembrie, Romania are nevoie sa scape de guvernul Orban (VIDEO)

Pro Romania a depus, joi,listele de candidati pentru alegerile parlamentare. Cu aceasta ocazie, Victor Ponta a precizat ca formatiunea nu va vota un nou guvern Orban pentru ca si-a dovedit.

Victor Ponta: Fiind foarte cinic, eu ce trebuia sa fac acum 5 ani, sa spun ca e vina celor care s-au dus la Colectiv? Am considerat ca trebuie un om politic sa-si asume o tragedie nationala. Orban da vina pe oameni

Victor Ponta, liderul Pro Romania, a declarat joi seara, pentru B1 TV, ca alegerile parlamentare din 6 decembrie reprezinta o sansa pentru romani sa schimbe Guvernul PNL. Acesta a afirmat ca liberalii si.

Dan Barna il ataca violent pe Ludovic Orban: Atat de disperat esti?

Marti, fostul ministru al Justitiei Florin Iordache, a fost numit presedintele Consiliului Legislativ. El a obtinut mai multe voturi decat fostul presedinte al Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, sustinut de liberali, si decat candidatul propus de USR, Ionut Duli Mazalu. Atacul lui Dan Barna la adresa premierului Ludovic Orban Premierul Ludovic Orban a fost atacat dur .

Ludovic Orban a luat decizia momentului. L-a demis chiar in aceasta dimineata

Asa cum relatam inca de ieri, in sedinta de Guvern din aceasta dmineata s-a decis demiterea Prefectului. Ludovic Orban a anuntat demiterea Prefectului Gheorghe Cojanu. in locul acestuia va fi numit, mai mult ca sigur, Traian Berbeceanu in functia de Prefect. Ludovic Orban a luat decizia momentului Ultimele reactii lipsite de consistenta ale actualului Prefect .

LUDOVIC ORBAN: Evaluarile pe care le avem sunt ca ritmul de crestere a numarului de cazuri de COVID se va reduce

Premierul Ludovic Orban spune, in ziua in care Romania a atins un nou record al cazurilor zilnice de coronavirus - 4. 848 - ca evaluarile pe care le are Guvernul arata ca ritmul de crestere a cazurilor de COVID-19 se va reduce.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )