Libnet.ro
UNICEF

08:01

TRAIAN BERBECEANU ASTEAPTA DECIZIA GUVERNULUI Premierul Ludovic Orban, decis sa numeasca un om hotarat in functia de prefect al Capitalei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
TRAIAN BERBECEANU ASTEAPTA DECIZIA GUVERNULUI Premierul Ludovic Orban, decis sa numeasca un om hotarat in functia de prefect al Capitalei

Traian Berbeceanu ar urma sa fie numit, in sedinta de guvern de astazi, in functia de prefect al Capitalei, conform declaratiilor oferite, ieri, de prim-ministrul Ludovic Orban, dupa vizita efectuata la uzina Dacia Renault. continuă pe Ziarul Bursa

Prefectul Capitalei, demis de catre premierul Ludovic Orban, dupa gafele televizate

Prefectul Capitalei Gheorghe Cojanu a fost demis luni de catre premierul Ludovic Orban, au precizat pentru News. ro surse guvernamentale.

Premierul Ludovic Orban, despre situatia pacientilor cronici: Este obligatia oricarui spital care nu este destinat pentru Covid sau pentru suport sa trateze toti pacientii (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a precizat luni ca medicii care refuza sa tarteze pacienti, pe motiv ca ar fi suspecti de COVID-19 sau din alte motive incalca legea. De asemenea, intrebat despre situatia bolnavilor.

Traian Berbeceanu, noul prefect al Bucurestiului. Ludovic Orban a facut anuntul chiar azi

In lumina ultimelor reactii lipsite de consistenta ale actualului Prefect al Capitalei, surse spun ca acesta va fi demis. in locul sau, declara sursele, ca va veni un personaj celebru. Este vorba de Traian Berbeceanu. UPDATE Premierul Ludovic Orban a confirmat, azi, ca a decis demiterea prefectului Gheorghe Cojanu si numirea fostului politist Traian Berbeceanu .

Cat de aproape e Romania de un lockdown. Ce a raspuns premierul Ludovic Orban (VIDEO)

Prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban, a fost intrebat miercuri, in marja vizitei pe care a desfasurat-o la uzina Dacia de la Mioveni, cat de aproape suntem de instituirea unui lockdown la nivel national.

Orban: Da, am luat decizia de a-l schimba pe prefectul Capitalei Traian Berbeceanu, printre candidati. E un om integru

Premierul Ludovic Orban a anuntat oficial miercuri ca prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu, va fi schimbat din functie, iar fostul comisar de politie Traian Berbeceanu este printre posibilii candidati. Reamintim ca prefectul Capitalei este protagonistul unei intregi serii de balbe, dupa ce duminica Bucurestiul a depasit rata de infectare de 3 cazuri la mia de locuitori.

Ludovic Orban a luat decizia momentului. L-a demis chiar in aceasta dimineata

Asa cum relatam inca de ieri, in sedinta de Guvern din aceasta dmineata s-a decis demiterea Prefectului. Ludovic Orban a anuntat demiterea Prefectului Gheorghe Cojanu. in locul acestuia va fi numit, mai mult ca sigur, Traian Berbeceanu in functia de Prefect. Ludovic Orban a luat decizia momentului Ultimele reactii lipsite de consistenta ale actualului Prefect .

Fostul comisar de politie Traian Berbeceanu, in carti pentru postul de prefect al Capitalei Primul pas a fost facut

Fostul comisar de Politie Traian Berbeceanu, actual sef de cabinet al ministrului de Interne Marcel Vela, a fost angajat marti ca functionar public la grupul deputatilor PNL, au declarat surse politice pentru News. ro. Premierul Ludovic Orban ia in calcul schimbarea prefectului Capitalei Gheorghe Cojanu cu Traian Berbeceanu, numire care poate fi facuta prin hotarare de guvern.

Traian Berbeceanu a fost angajat ca functionar public la grupul deputatilor PNL

Traian Berbeceanu a fost angajat marti ca functionar public la grupul deputatilor PNL, au declarat surse politice. Premierul Ludovic Orban ia in calcul schimbarea lui Gheorghe Cojanu cu Berbeceanu in functia de prefect al Capitalei, numire care poate fi facuta prin hotarare de Guvern, scrie G4media.

Surse. Traian Berbeceanu a fost angajat ca functionar public la grupul deputatilor PNL

Traian Berbeceanu a fost angajat marti ca functionar public la grupul deputatilor PNL, au declarat surse politice, pentru News. ro. Premierul Ludovic Orban ia in calcul schimbarea lui Gheorghe Cojanu cu Berbeceanu in functia de prefect al Capitalei, numire care poate fi facuta prin hotarare de Guvern.

Cine este Traian Berbeceanu, luat in calcul pentru functia de prefect al Capitalei

Premierul Ludovic Orban a decis demiterea actualului prefect al Capitalei, Gheorghe Cojanu, iar in carti pentru aceasta functie ar fi, potrivit News. ro, Traian Berbeceanu, actualul sef de cabinet al ministrului de.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )