Libnet.ro
UNICEF

08:15

Ludovic Orban: Angajatii prefecturii trebuie sa fie la dispozitia cetateanului la orice ora, in orice zi

B1 B1,
Ludovic Orban: Angajatii prefecturii trebuie sa fie la dispozitia cetateanului la orice ora, in orice zi

Premierul Ludovic Orban a fost prezent, duminica, la evenimentul prin care Daniel Tudorel Zamfir si-a preluat mandatul de prefect al judetului Ilfov. in acest context, seful Guvernului de declarat ca angajatii. continuă pe B1

Ludovic Orban, de Ziua Constitutiei Romaniei: Ar fi util sa luam in calcul reexaminarea sistemului constitutional si legislativ

Premierul Ludovic Orban a transmis, duminica, de Ziua Constitutiei Romaniei, ca este nevoie ca valorile Legii fundamentale sa fie permanent vegheate, pentru ca derapaje de orice natura de la democratie, de la.

Cine sunt angajatii al caror salariu minim nu creste in 2020. Declaratia premierului Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a declarat ca salariul minim in domeniul constructiilor nu va fi modificat. Din punctul nostru de vedere, nu exista, in conformitate cu.

Autostrada despre care lui Ludovic Orban ii e rusine sa vorbeasca: Comarnic-Brasov e un tronson vital. Finantare, fie de la buget, fie prin parteneriat public-privat

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca ii este rusine sa vorbeasca despre autostrada Comarnic-Brasov, avand in vedere istoricul acestui proiect, precizand ca Guvernul inca nu a luat decizia daca acest tronson va fi finantat de la bugetul de stat sau prin parteneriat public-privat PPP).

Fosta iubita a lui Fuego a fost fotografiata alaturi de Ludovic Orban. Ce spune Ana Maria despre cariera ei in politica

Fosta iubita a lui Fuego a vorbit despre cariera ei in politica, dupa ce a fost fotografiata alaturi de Ludovic Orban. Ana Maria sustine ca oamenii nu trebuie sa fuga de politica, intrucat aceasta le influenteaza viata de zi cu zi. Fosta iubita a lui Fuego a fost fotografiata alaturi de Ludovic Orban Relatia mea .

Ludovic Orban anunta concedieri si inghetarea salariilor demnitarilor

Salariilor demnitarilor vor fi inghetate, fie prin modificari aduse la Legea bugetului de stat, fie prin ordonanta de urgenta, a anuntat premierul Ludovic Orban.

Ludovic Orban cere ministrilor atentie cu cheltuielile pe final de an

Ludovic Orban i-a avertizatpe ministri sa fie atenti cu cheltuielile la sfarsit de an, pentru a nu avea un deficit bugetar mai mare decat cel programat. Orban le-a cerut ministrilor sa fie.

Ludovic Orban: Obiectivul nostru este ca Legea bugetului sa fie adoptata in Parlament pana in sarbatorile de iarna (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca isi doreste ca Legea bugetului de stat si Legea bugetului asigurarilor sociale sa fie adoptate pana la finalul acestui an. Prim-ministrul a mai spus ca Guver.

Cum aratau Ludovic Orban si sotia acestuia in ziua nuntii. Poze rare cu Premierul in cosumul de ginere. Galerie FOTO

Ludovic Orban este casatorit cu Mihaela Orban, cu care are un copil. Cea care i-a daruit un mostenitor i-a oferit o casnicie fericita si linistita, iar cu toate ca acesta a decis sa fie parte din politica zilelor noastre, sotia lui a ales sa duca o viata discreta. Din acest motiv, este foarte rar vazuta .

Ludovic Orban: Vom stabili un calendar cat mai rapid de modernizare a caii ferate Bucuresti-Giurgiu

Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat, miercuri seara, ca va discuta cu ministrul Transporturilor si cu managementul Companiei CFR SA, astfel incat sa fie stabilit un calendar cat mai rapid de modernizare a tronsonului de cale ferata Bucuresti-Giurgiu, care sa includa si refacerea podului de la Gradistea, prabusit de la inundatiile din urma cu peste 13 ani.

Legea care ar putea sa il coste functia pe Ludovic Orban. Criza care ar putea declansa anticipate

Ludovic Orban are parte de emotii uriase. Acesta risca sa-si piarda proaspata postura de premier al Romaniei din cauza unei legi. Ce decizie care ar putea fi luata de prim-ministru ar putea declansa anticipate? Ludovic Orban risca sa-si piarda functia Perioada de foc pentru Guvernul Orban! Surse parlamentare sustin ca Guvernul care este acum la .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )