Libnet.ro
UNICEF

15:30

Ludovic Orban, anunt ferm: Vaccinarea anticoronavirus nu va fi obligatorie

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, anunt ferm: Vaccinarea anticoronavirus nu va fi obligatorie

Premierul Ludovic Orban a anuntat luni, la sediul PNL, ca vaccinarea anticoronavirus nu va fi obligatorie. Orban spune ca oamenii nu pot fi obligati sa se vaccineze, dar ca vom avea o campanie de informare cu privire la beneficiile aduse de vaccin. continuă pe Antena3

Ludovic Orban, anunt de ultima ora pentru milioane de romani. Ce se va intampla in ziua alegerilor, pe 6 decembrie. Noi reguli pentru cei care vor vota

Ludovic Orban vine cu informatii calde referitoare la desfasurarea alegerilor din 6 decembrie. Pentru ca multi romani se tem sa mearga la vor in contextul pandemiei de COVID-19, premierul vine cu asigurari menite sa-i linisteasca pe cetateni cu privire la siguranta sanatatii publice in timpul alegerilor. Mesajul lui Ludovic Orban pentru persoanele afectate direct de .

Ludovic Orban a numit un nou secretar de stat la Educatie

Premierul Ludovic Orban numeste pentru a doua oara intr-o pozitie cheie din educatie un liberal care intra in campanie electorala. Noul secretar de stat responsabil cu invatamantul preuniversitar este Sorin Ion, fost inspector scolar judetean de Dambovita si candidat pe listele PNL pentru Senat. intrebat ce va alege, daca va castiga in alegerile parlamentare de pe 6 decembrie, Sorin Ion a raspuns: probabil ca as alege pozitia de senator, scrie g4media.

Ludovic Orban: Autoritatile nu pot sa oblige pe cineva sa se vaccineze anti-COVID

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca vaccinarea anti-Covid este optionala. Astel, seful executivului intareste afirmatia coordonatorului campaniei de vaccinare anti-COVID la nivel national,medicul.

Ludovic Orban, pentru Bloomberg: Am incredere in buna judecata a romanilor. isi vor da seama ca ne-am asumat guvernarea intr-o perioada foarte dificila

Celebra publicatie Bloomberg lauda masurile luate de premierul Ludovic Orban, in contextul pandemiei de coronavirus, avand in vedere tendintele populiste din alte state est-europene. Premierul Ludovic Orban a.

Ludovic Orban: Saptamana urmatoare vom avea inca 280 de paturi pentru Terapie Intensiva

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, de la Suceava, ca Guvernul isi doreste sa creasca veniturile romanilor, nu sa le scada. De asemenea, premierul a anuntat ca saptamana viitoare vor fi disponibilizate alte paturi ATI pentru pacientii cu Covid la patru spitale din Capitala, dintre care unul este privat.

Ludovic Orban, despre perspectiva scaderilor salariilor bugetarilor: Sunt stabilite prin lege. Trebuie sa trecem de acest tip de declaratii Ce se va intampla cu salariul minim

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a sugerat vineri ca bugetarii nu vor avea diminuate salariile incepand de anul viitor, pentru a reduce deficitul, asa cuma sugerat economistul sef al BNR. Premierul Ludovic.

LUDOVIC ORBAN: Sistemul de sanatate va beneficia in urmatorii ani de o investitie de aproape de 7,5 miliarde euro

Premierul Ludovic Orban a declarat ca in urmatorii ani sistemul de sanatate va beneficia de o alocare totala de aproape 7,5 miliarde de euro, bani proveniti din finantari europene.

LUDOVIC ORBAN: Sistemul de sanatate va beneficia in urmatorii ani de o investitie de aproape 7,5 miliarde euro

Premierul Ludovic Orban a declarat ca in urmatorii ani sistemul de sanatate va beneficia de o alocare totala de aproape 7,5 miliarde de euro, bani proveniti din finantari europene.

LUDOVIC ORBAN: Somam PSD sa inceteze atacurile mizerabile impotriva presedintelui Klaus Iohannis

PNL someaza PSD sa inceteze atacurile la adresa presedintelui Klaus Iohannis, a declarat, astazi, liderul liberalilor, premierul Ludovic Orban.

LUDOVIC ORBAN: Nu ne dorim carantinarea Bucurestiului, dar exista o metodologie

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, ca nu se doreste carantinarea Capitalei, adaugand ca exista o metodologie pentru luarea unei astfel de decizii, pe baza practicilor la nivel mondial.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )