Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ludovic Orban a numit un nou secretar de stat la Educatie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ludovic Orban a numit un nou secretar de stat la Educatie

Premierul Ludovic Orban numeste pentru a doua oara intr-o pozitie cheie din educatie un liberal care intra in campanie electorala. Noul secretar de stat responsabil cu invatamantul preuniversitar este Sorin Ion, fost inspector scolar judetean de Dambovita si candidat pe listele PNL pentru Senat. intrebat ce va alege, daca va castiga in alegerile parlamentare de pe 6 decembrie, Sorin Ion a raspuns: probabil ca as alege pozitia de senator, scrie g4media. continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban, mesaj categoric pentru Ungaria. Ce a transmis premierul Romaniei

Joi, 19 noiembrie, premierul Romaniei Ludovic Orban a indemnat Ungaria si Polonia sa aprobe bugetul Uniunii Europene si fondul de relansare economica. Ludovic Orban, mesaj categoric pentru Ungaria Joi, Ludovic Orban a indemnat cele doua state membre UE sa renunte la blocarea procedurilor de adoptare a bugetului Uniunii Europene si a fondului de relansare economica.

Ludovic Orban: imi doresc ca fiecare copil care se naste in tara asta sa aiba acces la educatie si sa aiba sansa sa reuseasca in viata (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a vorbit joi, la lansarea programului de guvernare al liberalilor, despre prioritatile avute in vedere pentru urmatorii ani. in acest context, premierul s-a referit la asigurarea.

LUDOVIC ORBAN: Refacerea invatamantului profesional si tehnologic reprezinta una dintre prioritatile noastre in domeniul educatiei

Premierul Ludovic Orban sustine necesitatea dezvoltarii invatamantului profesional si tehnologic din Romania pentru a putea asigura forta de munca pentru companiile de stat sau private.

Ludovic Orban: Suntem pregatiti cu un memorandum privitor la structura Comitetului national de conducere a campaniei privind vaccinarea

Premierul Ludovic Orban a declarat ca Guvernul este pregatit cu un memorandum privind structura Comitetului national de conducere a campaniei de vaccinare impotriva COVID-19. Seful Executivului a adaugat ca Valeriu Gheorghita, medic la Spitalul Militar Central, va conduce campania si va fi secondat de secretarul de stat din Ministerul Sanatatii Adrian Baciu.

Ludovic Orban, despre propunerea lui Valentin Lazea privind scaderea salariilor bugetarilor: Sa o aplice la BNR! (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a respins din nou solutia propusa de Valentin Lazea, economistul-sef de la BNR, de a fi redusa saptamana de lucru a bugetarilor, la pachet cu taierea salariilor cu 20%, pentru a se reduce.

Ludovic Orban: Cred ca oricine ar vedea o sectie de terapie intensiva si-ar pune masca si noaptea (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a facut apel din nou la populatie sa respecte regulile de protectie sanitara pentru a evita sa se infecteze cu noul coronavirus. Seful Guvernului a facut aceasta precizare in contextul.

Ludovic Orban, pentru Bloomberg: Am incredere in buna judecata a romanilor. isi vor da seama ca ne-am asumat guvernarea intr-o perioada foarte dificila

Celebra publicatie Bloomberg lauda masurile luate de premierul Ludovic Orban, in contextul pandemiei de coronavirus, avand in vedere tendintele populiste din alte state est-europene. Premierul Ludovic Orban a.

Presa internationala, despre Ludovic Orban: Premierul roman s-a distantat de omologul sau maghiar, Viktor Orban, dupa ce Ungaria si Polonia au blocat bugetul UE si planul european de relansare

Reactia premierului Ludovic Orban, in contextul blocarii de catre Ungaria si Polonia a planului european de relansare, face inconjurul presei internationale. Cele doua state din centrul Europei nu sunt de acord.

Ludovic Orban: Saptamana urmatoare vom avea inca 280 de paturi pentru Terapie Intensiva

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, de la Suceava, ca Guvernul isi doreste sa creasca veniturile romanilor, nu sa le scada. De asemenea, premierul a anuntat ca saptamana viitoare vor fi disponibilizate alte paturi ATI pentru pacientii cu Covid la patru spitale din Capitala, dintre care unul este privat.

Ludovic Orban, despre perspectiva scaderilor salariilor bugetarilor: Sunt stabilite prin lege. Trebuie sa trecem de acest tip de declaratii Ce se va intampla cu salariul minim

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a sugerat vineri ca bugetarii nu vor avea diminuate salariile incepand de anul viitor, pentru a reduce deficitul, asa cuma sugerat economistul sef al BNR. Premierul Ludovic.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )