Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban: Saptamana urmatoare vom avea inca 280 de paturi pentru Terapie Intensiva

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban: Saptamana urmatoare vom avea inca 280 de paturi pentru Terapie Intensiva

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, de la Suceava, ca Guvernul isi doreste sa creasca veniturile romanilor, nu sa le scada. De asemenea, premierul a anuntat ca saptamana viitoare vor fi disponibilizate alte paturi ATI pentru pacientii cu Covid la patru spitale din Capitala, dintre care unul este privat. continuă pe Antena3

Ludovic Orban: Vreau ca un numar cat mai mare de romani sa fie sanatosi, iar sistemul sanitar sa fie reformat. Vom putea construi spitale, caci vom avea resurse enorme (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat joi, la evenimentul de lansare a programului de guvernare al liberalilor pe 2021-2024, ca statul roman va putea sa construiasca, in sfarsit, spitalele pe care nu le-a.

Ludovic Orban anunta inca 30 de paturi de Terapie Intensiva la un spital privat din Bucuresti, care intra in lupta anti-COVID

In contextul numarului mare de noi cazuri de Covid-19 in Bucuresti, premierul Ludovic Orban a anuntat joi, ca e saptamana viitoare vor fi 30 de paturi de Terapie Intensiva la un spital privat din Capitala si .

Ludovic Orban: Vom continua sa aparam Institutia Presedintelui si nu-l vom implica pe Klaus Iohannis in disputa partidelor politice Presedintele Iohannis este cel care a salvat imaginea Romaniei in lume

Prim-ministrul Ludovic Orban sustine ca presedintele Klaus Iohannis este cel care a salvat imaginea Romaniei in lume, intr-o perioada in care altii faceau tot posibilul pentru a ne duce la periferia lumii ci.

Ludovic Orban, anunt de ultima ora despre carantina. Decizia ferma luata pentru binele Romaniei

Intra Romania in stare de urgenta? Aceasta este intrebarea la care a raspuns astazi premierul Ludovic Orban. De altfel, in spatiul public au aparut tot mai multe informatii legate de o stare de urgenta impusa imediat in perioada urmatoare alegerilor parlamentare. insa Ludovic Orban a facut precizari despre aceasta ipoteza: Ludovic Orban, anunt de ultima .

Ludovic Orban: Vom repara statul. De la a fi un leagan al coruptiei se va transforma intr-un vector al transparentei (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, in discursul pe care l-a sustinut in evenimentul de lansare a programului de guvernare al PNL, ca liberalii isi doresc ca in urmatorii ani sa repare statul.

Ludovic Orban: Nimeni nu va fi lasat in urma in Romania pe care o vom construi. 6 decembrie e un moment de referinta, un apel pentru o cauza nationala (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a vorbit, joi, despre programul de guvernare al liberalilor pe 2021-2024, document la care au contribuit peste 470 de specialisti. Orban a insistat ca 6 decembrie, ziua alegerilor.

Campania de vaccinare anti-COVID-19, discutata in sedinta de Guvern. Ludovic Orban: Sa fim pregatiti pentru a putea demara vaccinarea imediat ce vom accesa primele cantitati

Premierul Ludovic Orban a vorbit, in debutul sedintei de Guvern de miercuri, despre organizarea campaniei de vaccinare anti-coronavirus in Romania, imediat ce primele doze de vaccin vor ajunge in tara.

Ludovic Orban: Eu imi doresc sa petrecem Craciunul linistiti, dar depinde de fiecare dintre noi. Daca avem grija de noi si de ceilalti, vom ajunge mai repede la normalitate (VIDEO)

Prim-ministrul Ludovic Orban a fost intrebat, marti, care ar fi numarul de cazuri noi ce trebuie atins pentru ca autoritatile sa implementeze masuri de relaxare. in replica, premierul a explicat ca, daca av.

LUDOVIC ORBAN: Am propus ca luni sa organizam o sedinta de Guvern pentru a adopta rectificarea bugetara

Premierul Ludovic Orban a anuntat, astazi, ca Guvernul se va reuni, luni, in sedinta pentru a adopta rectificarea bugetara, dupa ce proiectul rectificarii a fost discutat, in prima lectura, in aceasta saptamana.

Ludovic Orban, despre propunerea lui Valentin Lazea privind scaderea salariilor bugetarilor: Sa o aplice la BNR! (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a respins din nou solutia propusa de Valentin Lazea, economistul-sef de la BNR, de a fi redusa saptamana de lucru a bugetarilor, la pachet cu taierea salariilor cu 20%, pentru a se reduce.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )