Libnet.ro
UNICEF

17:30

Ce scrie presa internationala despre investirea Guvernului Ludovic Orban

Antena3 Antena3,
Ce scrie presa internationala despre investirea Guvernului Ludovic Orban

Presa internationala scrie, luni seara, despreinvestirea Cabinetului Ludovic Orban. Guvernul minoritar de centru al premierului roman desemnat Ludovic Orban a obtinut votul de incredere al. continuă pe Antena3

Ce spune un membru ALDE despre discursul lui Ludovic Orban din Parlament: Ne obliga sa fim vigilenti pe viitor

Parlamentarii ALDE vor vota luni investirea Guvernului Orban pentru a nu risca o perioada de instabilitate a tari, a anuntat deputatul Varujan Vosganian. ALDE va vota acest Guvern pentru a nu risca o.

Ion Cristoiu, previziuni despre investirea Guvernului Orban: E o intelegere tacita intre fortele politice sa nu fie cvorum

Jurnalistul Ion Cristoiu, invitatul lui Razvan Dumitrescu la Subiectiv, a lansat mai multe ipoteze in jurul investirii noului Guvern Orban. Una dintre aceste ipoteze este lipsa de cvorum din.

Tariceanu, despre investirea Guvernului: Parlamentarii ALDE vor fi prezenti

Calin Popescu Tariceanu a declarat duminica seara, la Antena 3, ca un singur parlamentar din ALDE va lipsi, luni, la votul de incredere al Guvernului Orban si ca sunt sanse bune ca acest Guvern sa fie investit, relateaza Mediafax.

Tariceanu, despre investirea Guvernului: Vom avea o singura absenta. Sunt sanse bune sa fie investit

Calin Popescu Tariceanu a declarat duminica seara, la Antena 3, ca un singur parlamentar din ALDE va lipsi, luni, la votul de incredere al Guvernului Orban si ca sunt sanse bune ca acest Guvern sa fie investit.

Lista oficiala: Cine sunt parlamentarii PSD si Pro Romania care au votat si au facut astfel posibila investirea Guvernului Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a primit luni votul de incredere in Parlamentul Romaniei! Pentru investirea noului guvern au votat 240 de parlamentari, cu 7 mai multi decat numarul necesar. Decisivi pentru obtinerea.

Cine sunt parlamentarii de la PSD si Pro-Romania care vor vota investirea Guvernului Ludovic Orban

Sedinta plenului reunit al Camerei Deputatilor si Senatului in care se va vota guvernul propus de premierul desemnat Ludovic Orban a inceput la ora 14, iar in sala sunt prezenti 235 de parlamentari, destui.

Proiect major anuntat de PSD inainte de votul pentru instalarea guvernului Ludovic Orban

Ministrul demis al Transporturilor, Razvan Cuc, a anuntat urmeaza sa fie publicata pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP) documentatia pentru elaborarea studiului de fezabilitate pentru.

Mihai Fifor, anunt despre salariul minim: Ludovic Orban ameninta ca va anula cresterea pregatita de PSD

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, atrage atentia asupra programului de guvernare al celor de la PNL. Mihai Fifor sustine ca cei platiti cu salariul minim pe economie nu vor mai avea parte de majorarile.

Presa internationala, despre cum a cedat Simona Halep in fata Karolinei Pliskova la Turneul Campioanelor

Dupa o ora si 45 de minute, Karolina Pliskova si-a asigurat un loc in semifinale si a eliminat-o pe Simona Halep din Turneul Campioanelor.

Ludovic Orban, anunt important despre pensii! Ce masuri vrea sa ia imediat

Premierul desemnat a facut un anunt cat se poate de serios despre viitorul romanilor. Ludovic Orban a facut un anunt cat se poate de ingrijorator, chiar in cadrul sedintei de investire, din Parlament, in legatura cu o categorie speciala de pensii. Ludovic Orban, anunt important despre pensii Ceremonia de investire a Guvernului Orban are loc .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )