Libnet.ro
UNICEF

06:00

Avertismentul lui Ludovic Orban. Premierul desemnat anunta masuri urgente

România Liberă România Liberă,
Avertismentul lui Ludovic Orban. Premierul desemnat anunta masuri urgente

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat luni, in plenul reunit al Parlamentului, ca mandatul E. continuă pe România Liberă

Premierul desemnat e sigur ca PNL are suficiente voturi pentru investitura Guvernului. Orban: Ne vor vota si parlamentari PSD Ce acuzatii aduce cabinetului interimar condus de Dancila (VIDEO)

Ludovic Orban, premierul desemnat si presedintele PNL, e increzator ca va obtine majoritatea necesara pentru investitura Guvernului la votul de luni din plenul Parlamentului Romaniei, in conditiile in care.

Orban, despre functionarii din ministere: O parte din ei sigur nu-si vor regasi locul in noile institutii. Vor avea loc concursuri obiective

Ludovic Orban, premierul desemnat, a sustinut ca odata ce va ajunge la Palatul Victoria vor avea loc mai multe concursuri obiective, iar o parte din functionarii din ministere sigur nu-si vor regasi locul in no.

Ludovic Orban, anunt important despre pensii! Ce masuri vrea sa ia imediat

Premierul desemnat a facut un anunt cat se poate de serios despre viitorul romanilor. Ludovic Orban a facut un anunt cat se poate de ingrijorator, chiar in cadrul sedintei de investire, din Parlament, in legatura cu o categorie speciala de pensii. Ludovic Orban, anunt important despre pensii Ceremonia de investire a Guvernului Orban are loc .

Ludovic Orban: Prima sedinta de investitura boicotata in 30 de ani Ce masuri propune premierul desemnat si ce mesaj a avut pentru fiecare partid din Parlament (VIDEO)

Premierul desemnat Ludovic Orban a declarat, luni, in debutul sedintei de investitura din plenul reunit al Parlamentului, ca PNL si partidele ce vor sprijini noul cabinet trebuie sa readuca Romania pe un.

Ultimele calcule pentru Guvernul Ludovic Orban. Pe cate voturi mizeaza premierul desemnat

Premierul desemnat, Ludovic Orban, si-a exprimat convingerea ca luni, la votul de investitura in Parlament al cabinetului sau, PNL va reusi sa dea Romaniei un guvern legitim, responsabil. Dupa discutiile.

Parlamentul se intruneste pentru investirea Guvernului Orban. Ludovic Orban se prezinta in fata alesilor cu 15 ministri si un vicepremier

Plenul reunit al Parlamentului se reuneste, luni, pentru votul de investire a Guvernului propus de premierul desemnat Ludovic Orban. Sedinta incepe la ora 14,00. Conform programului, premierul desemnat Ludovic.

Noul premier al tarii are o porecla inedita. De ce i se spune Sica Mandolina lui Ludovic Orban. Motivul este surprinzator

Un veteran al politicii romanesti, Ludovic Orban a primit pe parcursul anilor de cand face parte din aceasta scena si o porecla inedita. Multi alti adversari politici au folosit-o cand au dorit sa il ironizeze pe premierul desemnat, dar motivul pentru care e atat de cunoscuta ramane unul mai putin stiut de catre romani. De .

Ludovic Orban, noul premier al Romaniei: Va multumesc si aveti incredere in noi

Ludovic Orban estenoul premier al Romaniei. Guvernul propus de premierul desemnat Ludovic Orban a fost investit, luni, de plenul reunit al Parlamentului. S-au inregistrat 240 voturi.

Ludovic Orban, imbratisari in Parlament inaintea votului de investitura din Parlament

Premierul desemnat Ludovic Orban a sosit in plenul Parlamentului, la sedinta in care se va decide soarta Guvernului Orban, si ii saluta calduros pe alesii deja prezenti in sala. Orban se imbratiseaza.

LUDOVIC ORBAN: Guvernele PSD nu au reglementat situatia cetatenilor britanici din Romania

Premierul desemnat Ludovic Orban acuza ca Guvernul Romaniei este singurul executiv din Uniunea Europeana care nu a dat o ordonanta de urgenta prin care sa reglementeze situatia cetatenilor britanici care se afla pe teritoriul tarii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )