Libnet.ro
UNICEF

01:05

SALARIUL MINIM. Anunt de ultima ora facut de premierul Ludovic Orban

Antena3 Antena3,
SALARIUL MINIM. Anunt de ultima ora facut de premierul Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a declarat ca pana luni Guvernul va avea finalizate scenariile si formulele care stau la baza propunerilor privind cresterea salariului minim, dupa care vor fi. continuă pe Antena3

BACALAUREAT 2020. Schimbari importante la examenul maturitatii. Anuntul de ultima ora facut de ministrul Educatiei

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, vrea ca de anul viitor sa se studieze posibilitatea ca la liceele vocationale sau de profil, elevii sa-si poata alege liber ultima proba la.

Ludovic Orban, anunt de ultima ora pentru romani! Cu cat ar putea creste salariul minim pe economie

Premierul Ludovic Orban a anuntat ce se va intampla cu salariul minim pe economie. Vestea este una de o importanta deosebita pentru romani, mai ales ca ar putea urma si cresteri la nivel salarial. Guvernul va lua o decizie cu privire la aceste schimbari, pana la finele saptamanii in curs. Ludovic Orban, anunt de ultima .

Ministrul Muncii, anunt de ultima ora pentru romani! Ce ii asteapta pe pensionari. Schimbari majore

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a facut un anunt pentru pensionari, pe Facebook. Ce ii asteapta pe romani? Se anunta schimbari majore. Ministrul Muncii, anunt pentru pensionari La cateva zile de la preluarea portofoliului, ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat ca este ingrijorata de faptul ca ca softurile ministerului care gestioneaza sistemele de calcul pentru pensii, .

Anunt de ultima ora in cazul deratizarii mortale din Timisoara. Oamenii, lasati sa se intoarca din nou in blocul groazei

Anunt de ultima ora al autoritatilor in cazul deratizarii mortale de la Timisoara. Oamenii evacuati de urgenta se vor putea intoarce in casele lor. Imobilele sunt in siguranta, a anuntat subprefectul.

Veste buna pentru milioane de romani! Anuntul facut de Ludovic Orban

Guvernul Ludovic Orban va lua o decizie privind salariul minim pana la sfarsitul acestei saptamani, conform unui anunt facut chiar de premierul Romaniei. Premierul a precizat ca salariul minim pe economie.

SALARIUL MINIM. Guvernul anunta cu cat ar putea creste salariul minim in 2020

Premierul Ludovic Orban anunta ca salariul minim ar putea creste cu 7. 2%, in 2020, intr-o postare pe Facebook a institutiei. in cursul acestei saptamani,.

Salariul minim 2020. Sunt trei scenarii de lucru. Nivelul de crestere va fi decis de Guvern saptamana viitoare

Decizia finala privind cresterea salariului minim va fi luata saptamana viitoare, nu in aceasta saptamana. in acest sens, marti va avea loc o intalnire cu sindicatele si patronatele, a anuntat ministrul muncii, Violeta Alexandru. Aceasta a spus ca sunt trei scenarii de lucru, care arata diferite niveluri de crestere. Premierul Ludovic Orban a spus zilele trecute ca salariul minim pe economie ar putea creste cu 7,2%, insa Violeta Alexandru nu a dorit sa confirme acest procent.

Salariul minim ar putea creste cu 7,2%. Anuntul de ULTIM MOMENT de la Guvern

Premierul Ludovic Orban a anuntat, marti, ca salariul minim ar putea creste cu 7,2 %. in cursul acestei saptamani, definitivam propunerile pentru formula de calcul a salariului minim. Daca stabilim .

Ultima ora! Ce se intampla cu cresterea pensiilor. Noul Executiv tocmai a facut anuntul

Noul Executiv a facut anuntul legat de cresterea pensiilor. Sunt vesti la care romanii nu se asteptau, mai ales in pragul celui de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale, ce va fi organizat peste cateva zile. Ultima ora! Ce se intampla cu cresterea pensiilor Ludovic Orban a facut un anunt esential, legat de cresterea pensiilor, pentru .

Raluca Turcan: Deficitul bugetar la 10 luni este cat deficitul bugetar asumat de guvernarea trecuta pe tot anul Vicepremierul, detalii de ultima ora despre cresterea salariului minim

Formulele luate in considerare de Guvern pentru calcularea nivelului pana la care sa creasca salariul minim includ si alti indicatori decat productivitatea muncii si rata inflatiei, a declarat, miercuri,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2218 seconds )